Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.618.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28452846284728482849
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

AŞK DAYISI

SENSİN DAYIM SENSİN

• Adamın kız arkadaşı ile yarışması zaten sonucu belirliyor, araba işi fiyaskoydu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acun gerçekten o arabayı Dora'ya verecek mi acaba yoksa tamamen reklam mı?
    şampiyonluk ödülünü alabilmek için bile sözleşmede yazdığına göre bağış şartıyla sözleşme yapılıyormuş Derya Büyükuncu'nun röportajında okumuştum ve parayı almak için bir süre beklemek gerekiyormuş.

Derya Büyükuncu röportajından alıntı:

quote:

– Acun Medya'nın 3 aydır size ulaşamadığı ve bağış yapacağınızın kontratta yazılı olduğu söylendi. Sözleşmede böyle bir şey var mı?

Sözleşmede bu var. Ben zaten hiç bir zaman vermeyeceğim demedim. Ancak 500 bin TL'nin tamamını almadan hiçbir ödeme yapmam. Şu ana kadar kimse ile görüşmüş değilim. Ancak siz nasıl bana ulaştıysanız onlar da ulaşabilirdi.

İlgili röportaj:https://www.sozcu.com.tr/2014/gundem/derya-buyukuncu-konustu-paramin-yarisini-bile-vermedi-497838/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• POYRAZ BİR DAHA DAYIMI SÖYLEMEYİ AKLININ UCUNDAN GEÇİRME YEĞENLİĞİNİ BİL

• quote:

Orijinalden alıntı: kral400

Acun gerçekten o arabayı Dora'ya verecek mi acaba yoksa tamamen reklam mı?
    şampiyonluk ödülünü alabilmek için bile sözleşmede yazdığına göre bağış şartıyla sözleşme yapılıyormuş Derya Büyükuncu'nun röportajında okumuştum ve parayı almak için bir süre beklemek gerekiyormuş.

Derya Büyükuncu röportajından alıntı:

quote:

– Acun Medya'nın 3 aydır size ulaşamadığı ve bağış yapacağınızın kontratta yazılı olduğu söylendi. Sözleşmede böyle bir şey var mı?

Sözleşmede bu var. Ben zaten hiç bir zaman vermeyeceğim demedim. Ancak 500 bin TL'nin tamamını almadan hiçbir ödeme yapmam. Şu ana kadar kimse ile görüşmüş değilim. Ancak siz nasıl bana ulaştıysanız onlar da ulaşabilirdi.

İlgili röportaj:https://www.sozcu.com.tr/2014/gundem/derya-buyukuncu-konustu-paramin-yarisini-bile-vermedi-497838/

Arabalarda sıkıntı olmuyor hocam Berna Keklikler,Elif vs hepsi aldı çünkü Acun değil sponsor veriyor arabayı

• Dora şampiyon olacak kişiden daha büyük ödül kazandı yakışır :)

• Bence batuhanı söyler bu arada acun öyle ister çünkü aleynacıların sms parası bitmiştir :))

• Konuya az bakalım diyorum dayımda dayım ula hiç mi dayı görmediniz? Uğurtanın ailesi sizi görse biz bu kadar sevmiyoruz psikopat mı bunlar diye içinden düşünür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Konuya az bakalım diyorum dayımda dayım ula hiç mi dayı görmediniz? Uğurtanın ailesi sizi görse biz bu kadar sevmiyoruz psikopat mı bunlar diye içinden düşünür.

Alpha Kerim hocam nasıl hocam yedi mi serumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerrard1903

Bence batuhanı söyler bu arada acun öyle ister çünkü aleynacıların sms parası bitmiştir :))

Onu da sokar, samimiyetsizleri birbirinden ayırmaz  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  İsmail'in kafası o işlere yatmadığı için onlar kadar sinsi olamıyor, ne yapıyorsa açıktan yapıyor. Poyraz da onu anladığı için İso'yu o 2 sahtekardan farklı bir yere koymuş. Şu an anca 3 kere kazanırsa onu söyler.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• Aha yine ağlamaya başladı

• Mağdurhan sende kolyeyi kazanıp poyrazı karşına koyacak yürek var mı ??

kolyeyi kazandığı gibi dora dayımı aday gösterir korkak mağdurhan

• Ayşe bir tane arkadaş bulamamış yarışmaya gelecek onu bunu itici buluyor.  

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Ayşe bir tane arkadaş bulamamış yarışmaya gelecek onu bunu itici buluyor.  

hocam Ayşe gibi bir karakterle kim neden arkadaş olmak istesin ki ?

Ek olarak 16 yaşımda tenis antrenörlüğüne başladım dedi ya hahshshsh kız kendini her yerde rezil ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 10 Haziran 2021; 0:29:4 >
  • Mağdurhan yine ağlamaya başlamış en azından yüzüne söyledi senin gibi arkadan sallamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Konuya az bakalım diyorum dayımda dayım ula hiç mi dayı görmediniz? Uğurtanın ailesi sizi görse biz bu kadar sevmiyoruz psikopat mı bunlar diye içinden düşünür.
    Poyrahan, Poyraz'in yeni garanti sayisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Ayşe bir tane arkadaş bulamamış yarışmaya gelecek onu bunu itici buluyor.  

Ayşe gibi narsist kadınlar hemcinsleriyle geçinemeyip erkeklerle daha çok arkadaş olurlar. Dalaka ve Nagihan da öyleydi, katıldıkları sezon her ikisinin de takımdaki diğer kadınlarla arası kötüydü, erkeklerle daha iyi geçiniyordular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 10 Haziran 2021; 0:45:23 >
  • Sayın furkan dede, bu poyrazdan neden bu kadar nefret ediyor bilen var mı? Bir çekememezlik seziyorum. Adam poyrazdan bahsederken sinirden kızarıyor. Furkan dede buradaysan sen cevap verebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• 
Sayfa: önceki 28452846284728482849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.