Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.621.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Hunter amma korkmuş potada Hanzade'den sonra Emin ile brilikte takımın en kötüsü olduğu hâlde potaya girdiği için şaşırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Hunter amma korkmuş potada Hanzade'den sonra Emin ile brilikte takımın en kötüsü olduğu hâlde potaya girdiği için şaşırıyor.

Sana bakarak konuşursam nolur Yasin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    Bir taraf terminatörler öbür taraf vantilatörler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster

Ağzını açma yumruğumu ağzına sokarım.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Koskoca forum Erdi Başkan gibi her zaman başı dik yürüyen gerçek bir delikanlıdan Barış mağduruna abi çeken Yunuz Emre balonuna kadar düştüyse vay halimize...

• Uyku tutmadı survivora sarmaya çalışıyorum yok o da olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Koskoca forum Erdi Başkan gibi her zaman başı dik yürüyen gerçek bir delikanlıdan Barış mağduruna abi çeken Yunuz Emre balonuna kadar düştüyse vay halimize...

Bunun vanasını kim açtı?  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Arkamda sağlam adamlarım var hocam bana böyle laflar etmeseniz iyi edersiniz  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 21 Ocak 2021; 1:43:29 >

• Dora Dayının Hüseyin formülüyle beraber kibir kasvetle mücadelesi  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 21 Ocak 2021; 3:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Dora Dayının Hüseyin formülüyle beraber kibir kasvetle mücadelesi  

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Dora Dayının Hüseyin formülüyle beraber kibir kasvetle mücadelesi  

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Sen ne kadar efendi bir çocuksun kardeşim öyle ya. Fazla efendilikten böyle bir şey oldun yani. Efendilik akıyor heryerinden.

• Metz kullanıcısına yanıt

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• geçen seneye göre çok daha az izliyorum vakit pek yok da bu seneki ünlüler ünlü mü? yani ben yaşlanıyorum sonuçta geride kalmış olabilirim de bi atakan zamanı ünlülerine bakıyorum bi şimdiki, çok azını tanıyorum.

kişisel dokunulmazlık gelmeli, adada geçen süre artmalı, oyunlara değişiklik/çeşitlilik gelmeli.

az izlenmenin bir derdi de atılan mesaj azalacak demektir. mesaj azalınca da tanıdıkların attığı mesajın yüzdesi yani önemi artar, ibreyi zenginden yana çevirir. adnan bey bülent'e bütçe ayırmıştır, holdingde herkes harıl harıl bülent yazıp atıyor.

• Duygu bu senenin ilk ciddi sakatlığını yaşadı sanırım, bugün kendisine veda edeceğiz gibi duruyor

• Sonucu Halk oyları belirliyor deniyor, bir cep numarası istedigi kadar sms atabiliyor mu yoksa bir numara bir Oy mu? Aksi halde noter huzurunda olması safsatadan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 21 Ocak 2021; 15:48:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waramon

geçen seneye göre çok daha az izliyorum vakit pek yok da bu seneki ünlüler ünlü mü? yani ben yaşlanıyorum sonuçta geride kalmış olabilirim de bi atakan zamanı ünlülerine bakıyorum bi şimdiki, çok azını tanıyorum.

kişisel dokunulmazlık gelmeli, adada geçen süre artmalı, oyunlara değişiklik/çeşitlilik gelmeli.

az izlenmenin bir derdi de atılan mesaj azalacak demektir. mesaj azalınca da tanıdıkların attığı mesajın yüzdesi yani önemi artar, ibreyi zenginden yana çevirir. adnan bey bülent'e bütçe ayırmıştır, holdingde herkes harıl harıl bülent yazıp atıyor.

Kesinlikle katılıyorum hocam

Çek olarak önceki senelerde bireysel dokunulmazlık oluyordu herkes bireysel yarışıyordu mesela kütüğe sarılma oyunu yada ne bilişim böyle bireysel parkursuz oyunlar da ilgi çekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Arkamda sağlam adamlarım var hocam bana böyle laflar etmeseniz iyi edersiniz  

-NO RESPECT

+I AM SPEAK TURKISH

-NO RESPECTTT

+I AM SPEAK TURKISH OKEYYYYY

+NO RESPECTTTTTTTTTT

+TÜRKÇE KONUŞUYORUM ABİ BOŞ YAPMASIN

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.