Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.606.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27552756275727582759
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Shosy

Niye soruyosun ki hocam kendisi Ayşe ile birebir karakter 😀

aynen sende ekşide ayşeye ana avrat küfreden ahlaklı bireylerdensin sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Aleyna Dora dayının ailesine hakaret ederken neredeydi bu hassasiyetler?

Aleyna Dora nın karakterinden insanlığına aile terbiyesine hepsine laf etmişti

Cici kız o hocam hiç öyle şeyler der mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shosy

Sen hiç çıkmıyosun gibi 😆

üçüncü ligde yeni ezeli rakibiniz gümüldür zıpzısporla olan derbinizde başarılar dilerim hocam

• YÜKLENİYOR %10......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Dayım alayını sopalar

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim

YÜKLENİYOR %10......

Çakma dayıcıların korkulu rüyasi gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Çakma dayıcıların korkulu rüyasi gelmiş.

Alıntıları Göster

alayı gelsin yan hesaplarla alayına Gaddar var alayına tek başıma ateşlerim Ethan kardeş 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Gaddar sen önce ana hesabınla gel  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  seni her zıplatanı engelleme falan

• Alpha Kerim hocam ana hesabın küflendi biraz onu kullan

• Ben dahil forumdakilerin yarısını engelleyen tripnaz Gaddar ben vs onların alayı muhabbeti yapınca  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN yazmadan geçmeyeyim dedim.

150 iq patates esprilerine devam kanka, sayenizde forum meslek lisesi çıkışı kavgalarına döndü. Foruma giresim gelmiyor, ekşiyi okumak bile daha eğlenceli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 6 Haziran 2021; 0:55:2 >
  • Ekşi sözlükteki aleynacılar, parayla aleyna fanlığı yapıyorlar galiba, twitter ergenlerinden bir farkları yok bu kızın fanlığını yaparken savundukları argümanlar çok komik, aleyna yarışmaya gitmeden önce ekşicilerden parayla fan grubu kurmuş galiba, yoksa benim bildiğim ekşicilerin bu kızı sevmemesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Ben dahil forumdakilerin yarısını engelleyen tripnaz Gaddar ben vs onların alayı muhabbeti yapınca  yazmadan geçmeyeyim dedim.

150 iq patates esprilerine devam kanka, sayenizde forum meslek lisesi çıkışı kavgalarına döndü. Foruma giresim gelmiyor, ekşiyi okumak bile daha eğlenceli oluyor.

Konuya arada sırada yazmama rağmen ezik gaddar kerim beni de engellemiş, kendisinin mesajlarını alıntılayamıyorum. 3-5 kişi dışında konuya yazanların çoğunu engellemiş galiba ezik kerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Konuya arada sırada yazmama rağmen ezik gaddar kerim beni de engellemiş, kendisinin mesajlarını alıntılayamıyorum. 3-5 kişi dışında konuya yazanların çoğunu engellemiş galiba ezik kerim.

Alıntıları Göster

Engellesin ona lafım yok. Ethancarter'da engellemişti, isim verip de tek bir kelime bile etmedim ama konu yarışmanın değerlendirildiği, espriler yapıldığı formattan çıkıp sürekli birbirine laf atan mesajlarla dolunca forumu okuyasım bile gelmemeye başladı.

• fragmanda aleyna nın yine 3. sınıf oyunculukla cringeleşerek oy kasmasını izledik.

eğer anneni ve kardeşini temsil ediyorsan, takım arkadaşın için "onu parmağımda oynatırım" demeyeceksin, yine takım arkadaşının yüzüne "beyinsiz" demeyeceksin, en yakın arkadaşının en özel bilgilerini yarışma ayağına ortaya dökmeyeceksin, rakibine belden aşağı yapıp, bir de marifet gibi bunu kabul ederek, aylar sonra tam tersi "bana iftira atıyorlar" demeyeceksin.

kendi yaptıklarından, başarılarından, buraya nasıl geldiğinden bahset. her durumda anneni ve kardeşini ileri sürüp onları kullanma be canım kardeşim. senin durumun diğerleri gibi değil. ayıp ya.

gerçekten çok itici oluyorsun aleyna k.

ekşi şaşırtmadı. ayşe nin ablasına ait olduğunu söyledikleri fake hesaptan paylaşımlar yapıp ayşe ye ve ailesine pislik atıyorlar. daha önce söylemiştim. ekşi survivor 2021 başlığı tam bir manipülasyon ve algı yuvası olmuş. aleyna nın çok organize bir iftira ve algı çetesi var ekşi de. görünen o ki ayşe nin oyları "gereğinden fazla" organik ve aleyna nın acil yardıma ihtiyacı var. ne yapısı ne karakteriyle aleyna nın türk halkında hiçbir karşılığı yok. anca böyle iftiralarla karşıdakinin oyunu aşağı çekip, demagoji yaparak kendi oyunu yükseltmek olay. görünen o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöp Adam -- 6 Haziran 2021; 1:44:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Engellesin ona lafım yok. Ethancarter'da engellemişti, isim verip de tek bir kelime bile etmedim ama konu yarışmanın değerlendirildiği, espriler yapıldığı formattan çıkıp sürekli birbirine laf atan mesajlarla dolunca forumu okuyasım bile gelmemeye başladı.

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN o da metzin gazına gelip herkesi ben sanıp engelliyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Sen de anneni kırma Aleyna ayrıl yarışmadan artık

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, gaddar kerim forum adabını bilmeyen, sürekli birilerine laf atmaya yer arayan, insanı forumdan soğutacak düzeyde gereksiz bir tip..Ben de kendisini blokladım şimdi, forumda böylelerine prim vermemek lazım kendi çalıp kendi oynasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulo

o da metzin gazına gelip herkesi ben sanıp engelliyor   

Alıntıları Göster

Engellesin hocam, ona bir şey demedim zaten. Benim fake hesapları ve fake olduğunu düşündüğüm hesapları engellemek gibi bir prensibim yok, çünkü fake hesapları engellemek için mantıklı bir sebep bulamıyorum ama böyle prensipleri olanlara da saygı duymaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 6 Haziran 2021; 1:11:25 >

• 
Sayfa: önceki 27552756275727582759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.