Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (15 Mobil) - 15 Masaüstü15 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.608.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27512752275327542755
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Kaleyna'yı 7/24 övüyorlar lan panoramada Dora dayıma yaptıkları gibi linçleseler bayılırlar heralde

Anne dayı sosyal medyadaki yorumlardan dolayı hastalandı doktoru her şeyi yasakladı tek laf etmedi hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 6 Haziran 2021; 0:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

İkinci desek daha doğru olur. Cemal Can.

Alıntıları Göster

yok cemal neyse oydu. çocuk ruhluydu ama neyse oydu.

bu, kamyon arkası cümlelerle alfa taklidi yapan tipler olur ya, heh işte ondan. alınganlığını, insan satıcılığını saymıyorum bile.

henüz kişiliği oturmamış çocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Kaleyna mağdur olacağım diye bayılma anneni düşünüyorsan direkt çekil o zaman

Konuyu tam bilmiyorum ama annesi fragmandaki görüntülere bakarak Ayşe'ye sallamış sonra görüntülerde olayın öyle olmadığı anlaşılınca Ayşe fanları ve ablası buna sallamış diye tahmin ettim hocam yanlış mıyım eğer böyleyse Ayşe'nin ablası haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Ayşe pişkinlikte çığır açtı

Pişkinlik ne demek hayatımda bu kadar laçka, vıcık vıcık bir insan görmedim. Hiç mi ağır olunmaz. Kıkırkıkır gülmesi masum olmadığı anlamına geliyor zaten.

• BatuAlfa düşmanlarını tek tek not alıyorum.

Mahkemede görüşeceğiz.

@egm @cimer

• Ayşe’nin ailesi Aleyna’nın kardeşinin adaya gelmesine tepki göstermişler galiba SMS için mi getirdiniz diye falan söylentiler vardı

• quote:

Konuyu tam bilmiyorum ama annesi fragmandaki görüntülere bakarak Ayşe'ye sallamış sonra görüntülerde olayın öyle olmadığı anlaşılınca Ayşe fanları ve ablası buna sallamış diye tahmin ettim hocam yanlış mıyım eğer böyleyse Ayşe'nin ablası haklı.

Alıntıları Göster

Keşke olay sandığınız kadar basit olsa hocam kadın ayşenin ailesi benim engelli kızıma yaratık dedi diye iftira atıyor sonra böyle bişey yaşanmadığı ortaya çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Anne dayı sosyal medyadaki yorumlardan dolayı hastalandı doktoru her şeyi yasakladı tek laf etmedi hocam...

Alıntıları Göster

Anne dayı, dayım gibi müsterih bir insandır hocam mağdurluğa oynamaz farkımız ailemizden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Poyraz'ın çenesinde bir sıkıntı mı var bilen var mı ?

Daha önce de sormuştum ama bir şey diyen çıkmamıştı.

Konuşurken arada bir durup çenesini sağa sola hareket ettiriyor, neden yapıyor bunu ?

yarışma başlarken söylemiştim.

hatta tam çeneyi oynatırken kamera başka plana geçiyor veya zoom out yapıyor. ufak prodüksiyon hileleri.

tiki var tiki poyraz ın. murat bardakçı da da var bu tik.

• quote:

Keşke olay sandığınız kadar basit olsa hocam kadın ayşenin ailesi benim engelli kızıma yaratık dedi diye iftira atıyor sonra böyle bişey yaşanmadığı ortaya çıkıyor

Alıntıları Göster

Oha rezillik ötesi şaka mısınız aga ya anasına bak kızını al dedikleri bu olsa gerek

• quote:

Alıntıları Göster

Sadece o değil Ayşe'nin ailesi Aleyna'nın kardeşine ucube falan demiş Dominikteyken

• quote:

Oha rezillik ötesi şaka mısınız aga ya anasına bak kızını al dedikleri bu olsa gerek

Alıntıları Göster

Dayımın ailesi çok müsterih hocam aynı dayım gibi

• Çöp Adam kullanıcısına yanıt

Bunu niye saklıyorlar ki acaba ?

Ne kadar saklamaya çalışsalar da belli oluyor, konuşurken resmen çenesi bir sağa bir sola gidiyor.

• quote:

Alıntıları Göster

Üstüne kadın sosyal medyadan sürekli diğer yarışmacıları küçümseyici tarzda paylaşım yapıyor

• quote:

Üstüne kadın sosyal medyadan sürekli diğer yarışmacıları küçümseyici tarzda paylaşım yapıyor

Alıntıları Göster
    Ağlama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster

Bu Emin çöpünün dayımın telefon numarasını yayması ve her hafta sosyal medyadan hakaret etmesine ne demeli hocam?

Dayımın annesine nişanlısına edilen hakaretlerde cabası

Dayımın ailesi ses çıkarmıyorsa kimse çıkarmamalı

• quote:

Bu Emin çöpünün dayımın telefon numarasını yayması ve her hafta sosyal medyadan hakaret etmesine ne demeli hocam?

Dayımın annesine nişanlısına edilen hakaretlerde cabası

Dayımın ailesi ses çıkarmıyorsa kimse çıkarmamalı

Alıntıları Göster

Aynen öyle hocam bu kadarına tahammül edemeyeceksen yollamasaydın ama illa bi mağdurluk kasacaklar

• quote:

Kaleyna nın triplere bak MağdurK
    Hem güzel hem başarılı kıskanma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide şimdi aday çıksın aleyna oh gelsin smsler mağdur oldu ya bizim halkımız da inanıp atar

• 
Sayfa: önceki 27512752275327542755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.