vardı hocam o sağlam kızlar isimleri merve ve melis ikiside birebirde ayşeye üstünlük kurmuşlardı ama elendiler |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2674. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
O savunanlardan birisiyim. Şimdi ise gelinen nokta Ayşe’yi kötüleyenlerden birisisinquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIValla ben hep diyordum Ayşe iyi diye ama bazı arkadaşlar inatla Aleyna K'nın iyi olduğunu savunuyordu gelinen noktada kimin haklı olduğu ortada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çakma dayı :))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Kızlardan yüzleri gülmedi mi Melis ve Merve o takımı taşıdı şu yarışmayı izlemiyor musunuz cidden anlamıyorum mağdurun algısına ne kadar çabuk kapılıyorsunuz
Alıntıları GösterMelis birkaç oyunda kötüydü diye çok eleştirildi ama 3 ay boyunca yaptıkları unutuldu. Merve de sakatlık sonrası ilk oyunda 0 çekti diye hedef tahtasına konuldu. Bunları yapan da partiden önceki performansı ortalamayı aşamayan Batuhan'dı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam bana o mesajı buldurmayın.
Alıntıları GösterO zamanlar uğurtan dediğin adama dayı da diyordun zıpır o mesajdan sonra kim bilir kaç defa kaleyna övmüşsündür
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
O savunanlardan birisiyim. Şimdi ise gelinen nokta Ayşe’yi kötüleyenlerden birisisin
Alıntıları GösterPerformansından vurmadım hiç hal ve hareketlerine söylüyordum.
-
biri poyraza söylesin yarışma tv8 başka yarışma seyrediyor heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98O zamanlar uğurtan dediğin adama dayı da diyordun zıpır o mesajdan sonra kim bilir kaç defa kaleyna övmüşsündür
Alıntıları GösterKaleynanın performansını övmedim ki?
-
Batuboy neyse de, İsmail hangi yüzle kızları eleştiriyor? İyi giden Kaleyna iki gün kötü performans gösterdi diye yapılan algıya bak ama Kaleyna Melis'e benzemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Mayıs 2021; 23:46:37 > -
Ayşe Sultandır diyordun hocam.quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIPerformansından vurmadım hiç hal ve hareketlerine söylüyordum.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Ayşe Sultandır diyordun hocam.
Alıntıları GösterAşıktı hocam yarışmadan sonra dayım ve yeğenleri olarak düzceye gidecektik...
-
quote:
Ayşe Sultandır diyordun hocam.
Alıntıları GösterPoyraz tarafına geçince iticileşti gözümde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIValla ben hep diyordum Ayşe iyi diye ama bazı arkadaşlar inatla Aleyna K'nın iyi olduğunu savunuyordu gelinen noktada kimin haklı olduğu ortada.
Ayşe hep 1 tık daha iyiydi kaleynadan
-
Merveye çaleyna için kimseyi küçümseme diye ahkam kesen batuboy ayşe kim ki diyor
-
ŞAM Pİ YON
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aşıktı hocam yarışmadan sonra dayım ve yeğenleri olarak düzceye gidecektik...
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
ŞAM Pİ YON
Pİ Pİ PİYONNNNNNNNNNNNNNNN
-
Şampiyon ANADOLU EFES 🎊🏆🎊🥇🎊
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonAyşe hep 1 tık daha iyiydi kaleynadan
Alıntıları GösterBire-birde Kaleyna önde aslında ama dediğin doğru hocam Ayşe hep biraz daha önde
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIPİ Pİ PİYONNNNNNNNNNNNNNNN
Alıntıları GösterEvet hocam batuboy piyon aynı zamanda mağdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X