zenne bu ne hal böyle iyice patatese bağladın |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2667. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Berkay adamdır algı yapmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dokunulmazlığın kaybedileceğini anlayan batuboy sms için şov yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneDayım beni kendine o kadar bağımlı yaptı ki Efes maçını izlemek varken survivor izliyorum
Bu ben hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batuboy baktı dok gidiyor sms e oynamaya başladı
-
batu sinyali verdi. hemen anladım. stewandan helallik istedi. demekki steven gidiyor.
Özür dilemek 2 hafta sonra mı aklına gelmiş
Batuhan ne yapsa işi başka tarafa çekiyorsunuz orda smse en az ihtiyaç duyan Batuhan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızılar yenilse Çaleyna’yı potaya sokarlar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Batuhan ne yapsa işi başka tarafa çekiyorsunuz orda smse en az ihtiyaç duyan Batuhan.Finalde SMS'e en çok ihtiyaç duyacak olan da Batuhan ETHAN !
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Kırmızılar yenilse Çaleyna’yı potaya sokarlar mı?Batuhanı korumak için potaya girmesi gerekebilir hocam
Vay bee tvyi açayım dedim birde ne göreyim dünyanın en iyi yarışması yine bayrağa doğru gidiyor. Çok çekişmeli ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Kırmızılar yenilse Çaleyna’yı potaya sokarlar mı?Poyraz Başkan'ın basket atışı yaptığı gibi hem de hocam
-
-
ayşe ağır psikolojik tedavi görmesi lazım.
Çakma dayı niye oynamıyor. Acur kırmızılardanda sms parası cukkalamak için kızağa mı çekti ?
-
Batuboy vs Badpoy
-
Batuhan’ın harcamak için gün saydığı kankası Berkay var. Belki klonu korurlar diye düşündüm.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Batuhanı korumak için potaya girmesi gerekebilir hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Övecek kelime bulamıyorum artık Dayısı gitmesin diye Batuboya parkurda 2 saat fark attı. Vallahi biz senden razıyız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 30 Mayıs 2021; 22:46:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X