Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.623.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26612662266326642665
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Berkay parkursal ve atış anlamında oradaki en iyi isim bence. Ayrıca kalanlar arasında en efendi olanı bana kalırsa. Fakat halkımızın mağdur ve sinsi sevdası yüzünden son 4'e bile kalamayacak muhtemelen. En çok da bu çocuğa üzülüyorum..

• dünden beri gülüyorum. ismail yarın gel cırak olarak başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balaban Reis koydu Sitivına

• ayşe kışkançlık yükleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RedWickle

Berkay parkursal ve atış anlamında oradaki en iyi isim bence. Ayrıca kalanlar arasında en efendi olanı bana kalırsa. Fakat halkımızın mağdur ve sinsi sevdası yüzünden son 4'e bile kalamayacak muhtemelen. En çok da bu çocuğa üzülüyorum..

Hocam adamın yarışmaya kattığı bir şey yok.

Besyo'dan kurayla rastgele adam seçip getirsek reality olarak Berkay'dan daha fazlasını verir, performans olarak da bir fark olmaz.

Batuhan'ı ve Kaleyna'yı sevmiyorum ama yarışmaya kattıklarıyla sön dördü Berkay'dan daha çok hak ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Mayıs 2021; 21:56:1 >
  • dayımdan ismaile hediye

• 7'de kapanır 17'de.

-Poyraz Başkan

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Hocam yarışmaya bir şeyler katmak illa polemik çıkarıp sudan sebeplerle olaylara dahil olmak mı? Bu algı yüzünden kaç tane başarılı fakat sessiz sakin takılan yarışmacının hakkı yendi. Ayrıca Derya ve Nihat Altınkaya gibi birçok yarışmacı da pek bir reality vermeden gayet hak ederek şampiyon olmuşlardı. Neden illaki sesi yüksek çıkanlar daha çok hak ediyor gibi lanse ediliyor anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim

Balaban Reis koydu Sitivına

Ağlama Gaddar. Challengeda Steven 5-3 tokatladı geçti.

• quote:

Hocam yarışmaya bir şeyler katmak illa polemik çıkarıp sudan sebeplerle olaylara dahil olmak mı? Bu algı yüzünden kaç tane başarılı fakat sessiz sakin takılan yarışmacının hakkı yendi. Ayrıca Derya ve Nihat Altınkaya gibi birçok yarışmacı da pek bir reality vermeden gayet hak ederek şampiyon olmuşlardı. Neden illaki sesi yüksek çıkanlar daha çok hak ediyor gibi lanse ediliyor anlamıyorum.

Nihat Altınkaya reality veriyordu hocam,Derya da üçkağıtçının teki çıkmıştı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Nihat Altınkaya reality veriyordu hocam,Derya da üçkağıtçının teki çıkmıştı zaten

Alıntıları Göster

hocam derya üçkağıtçı felan çıkamamıştı adam paranın tamamını almadım tamamını almadan sözleşmeden yazan bağışı yapmam demişti haklıydı aslında bir nevi

• Dün Steven da Dora ile birlikte aday olsaydı adil olur diyordu, şimdi Steven niye çıkmıyor, ölüsü iyidir Dora'dan diyor. Bunun gibi kolpa zor bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

Ağlama Gaddar. Challengeda Steven 5-3 tokatladı geçti.

Alıntıları Göster

boş Yapma Metz , Batu alfa haşlama yaptı Çakma Dayını 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

@EthanCarter III atış bile yaptırmadı  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Gaddar Kerim, yine gizlendiği mahzeninden çıkmış.

Gaddar Kerim, Dora dayı sayı aldığında veya İsmail kaybettiğinde mahzeninden çıkmıyor, ne zaman ki dora oyun kaybederse veya ismail sayı alırsa Gaddar gizlendiği mahzenden çıkıp soluğu forumda alıyor. 

• Ulan çaleyna kedi olalı bir fare tutacaktın yine loserlığını konuşturdun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

hocam derya üçkağıtçı felan çıkamamıştı adam paranın tamamını almadım tamamını almadan sözleşmeden yazan bağışı yapmam demişti haklıydı aslında bir nevi

Alıntıları Göster

Doğrudur hocam parayı alıp tüydü gibi haberler hatırlıyordum ben sadece

• bu aleyna c ömür törpüsü. ordakilere Allah peygamber sabrı vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 30 Mayıs 2021; 22:6:7 >
  • aleyna ç.'nin son sayı aldıgı günü unuttum. ilayda bile arada alıyordu.

• quote:

Nihat Altınkaya nasıl lider olunmalıyı gösteriyordu hocam. Batuhan ve Kaleyna'da süper cast sayılmaz ama bir şey yapmaya çalışıyorlar, yarışmaya değer katmak elbette polemik çıkarmak, bağırmaktan ibaret değil ama hiç yoktan iyidir. Berkay'da bu çabayı görmüyorum. Tabii sizin görüşünüze de saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim

boş Yapma Metz , Batu alfa haşlama yaptı Çakma Dayını 

@EthanCarter III atış bile yaptırmadı  

Alıntıları Göster

5-0 batuboy una naptilar az önce  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• 
Sayfa: önceki 26612662266326642665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.