Hocam Semih güzel açıklamıştı bunu Batuhan konseyde kendi adını çıkarınca tüm takım Poyraz'dan birşeyler bekledi ayrıca kırmızı takım da Poyraz'ı hedef alarak cesareti varsa çıksın tarzı şeyler söyledi röportajda adam da 1.olup düşeceğim diyemedi yazın gitsin dedi artık |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2554. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragonePoyraz kaptan olursa Berkay'ı alır hocam karşı karşıya gelebilirler
Alıntıları GösterHocam geçen hafta sadece Berkay farklı isimleri takımına alabilir diyordum ama şu sms 1. liği ve yapay yaşasın kırmızı modundan sonra ona da ihtimal vermiyorum. Belki dediğin gibi olabilir. Onun dışında aynı taraftaki ikililerin karşı karşıya gelmesi hariç bozulmaz bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone9 kere 1.çıkan adam niye kendini korumaya ihtiyaç duysun hocam
Alıntıları GösterKendini her konsey kahraman gibi öne atıp adını yazdırıyor güya strateji adı altında.
Ama nedense bu stratejilerinin pek tuttuğunu görmedim.
-
Evet öyle ama fark edene.
-
Adam seviyorum ayağına ayakta.... Özür dilerim herkesten ama öyle.quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerEvet öyle ama fark edene.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Adam aday olmasa da 1. olsa da 1.
Aday olup 1. olması ve isim söylemesi (söylediği isimin gitme ihtimali de var) onun için avantaj sağlamıyor.Beni yazın diyerek kahramanlık yapıp oy kazanıyor. Bizden biri gitmeyecek stratejisi falan diyor buna.
Ama kaç kere tuttu bu strateji ?
Sonuç olarak her zaman Poyraz kazandı, sevmediği yarışmacıyı alttan alttan aday çıkardı, Hanzade yandaşı elenmesin diye bilmem kaç hafta düşük oylu kişileri söyledi vs.
Bunları fark etmemiş olmanız üzücü.
-
Bu söylediğini Batuhan,Berkay’a yapıyor hocam. Poyraz’ı savundurtmayın bana.
Kendisinin ne kadar sevildiğinin farkında. Ucuz kahramanlıklara neden girsin adam. Batuhan’ın durumuna düşer yapar, o zaman evet haklısınız derim ama ihtiyacı yok. Her hafta 1. olmak için şekilden şekile girmedi bazıları* gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498keza aleyna k da iyi değil
Alıntıları GösterHadi o sürekli güçlü kişilerle oynuyor Batuyla İsmail Doraya da oyun veriyolar adam hafta birincisi oldu sayelerinde. O yusde hiç bahane etmesinler kendi oyunlarını alsınlar dökülüyolar şu anda
Furkan Dede biraz daha kırmızı takım fanlığı yaparsa forum evlatlığından azat edilecek.
-
Ya ne boş şeyler tartışıyorsunuz hadi biraz dayı tartışın okurken yoruldum
Finale 1 ay kaldı ama hâlâ kamplar ayrı, ufak da olsa reality gelme ihtimali olan bir durumdan bile mahrum bırakıyorlar bizi. Nerede o parti sonrası gönüllülerin direkt diğer tarafa taşındığı seneler... Nerede o mağdur Adem'in ilk akşamdan goril Volkan'a 'İlhan'a balık tutmayı öğreten benim' dediği güzel bölümler...
Dora dayımı tartışsak mersinaki’nin bile okurken uykusu gelir hocam. Neyse ki yeğen Poyraz’ı tartışıyoruz.
quote:
Dora dayımı tartışsak mersinaki’nin bile okurken uykusu gelir hocam. Neyse ki yeğen Poyraz’ı tartışıyoruz.Sırf dayı konuşalım hocam
Emriniz olur hocam
quote:
Emriniz olur hocamDayı dışı konular beni alâkadar etmiyor hocam
“Okuma o zaman zıpzıp” derler hocam dikkat edin.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayı dışı konular beni alâkadar etmiyor hocam
Alıntıları Göster
quote:
“Okuma o zaman zıpzıp” derler hocam dikkat edin.O Ethan akıllı olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 24 Mayıs 2021; 0:53:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
reklamlarda bile dayım konuşuluyordur. çok reytingli bir adam -
Dayı komasına mı girdin yine zıpzıp?quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03O Ethan akıllı olacak
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Dayı komasına mı girdin yine zıpzıp?
Alıntıları GösterBen her zaman dayı komasındayım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X