ZIPIR! |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2534. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaHani ben de derin kırmızıcılar konseyine dahildim hocam, önceki mesajınızda nickimi göremedim. Bundan böyle Süslü Ethansınız benim için. Her gün yeni bir Derin kırmızı ifşası paylaşacağım burada.
maçuka peker
-
-
-
Normalde o topu koymadan atışlara devam edilmiyordu acun yine torpil yaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBu hafta olası bir Batuhan Kaleyna Ayşe Poyraz potası olsa kim elenir sizce
batuhan-ayşe ikilisinden biri
-
atış mesafeleri uzamış sanki
-
-
Kırmızı takım çamura yatma konusunda uzman olduğu için parkurda fark atıyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaHani ben de derin kırmızıcılar konseyine dahildim hocam, önceki mesajınızda nickimi göremedim. Bundan böyle Süslü Ethansınız benim için. Her gün yeni bir Derin kırmızı ifşası paylaşacağım burada.
Ethana güvenmekle büyük bir hata yapmışsınız hocam bir gün önce bizimle Batuya mağdur derken öbür gün foruma gelip batualfa başkan diye mesajlar atmaya başlamıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Normalde o topu koymadan atışlara devam edilmiyordu acun yine torpil yaptıRetro98
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBu hafta olası bir Batuhan Kaleyna Ayşe Poyraz potası olsa kim elenir sizce
Kaleyna
-
-
-
aleyna k Dominik cumhurbaşkanı bile eleyemez bu hafta hocam
-
ölüyorum gülmekten aleyna c topları öne düşüyor. kız tam trol.
Hanzade > Çaleyna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X