< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2444. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dünde öyleydi ailecek çalışmışlar
Alıntıları GösterBir anne Maslak'ta yer alan bir özel üniversiteye giden oğluna 'karda, yağmurda okula gittin' diyorsa orada bir sorun vardır yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steven'ın parkuru tam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Mavi takım ailelerine sarıldı kırmızı takım taktik aldıALGI YAPMAYIN HOCAM DÜN DE UĞURTANIN BABASI TAKTİK VERDİ...
-
Dora bugün büyük fark yer bu parkur da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIALGI YAPMAYIN HOCAM DÜN DE UĞURTANIN BABASI TAKTİK VERDİ...
Alıntıları GösterOYUNU DEĞİŞTİREN TAKTİKTİ HOCAM. DADDY DORA, YENGE DORA VE DORA DAYI BİTİRİM ÜÇLÜ.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Seneye all star olursa serkay belki gelir diye düşünüyordum ama adam survivor adını duyar duymaz yüzünü ekşitiyor.
süre 4.15
adam gitmeden önce de, döndükten sonra da takip etmedim diyor.
oraya severek, isteyerek giden; elendiği zaman üzülüp ağlayan yarışmacılara acıyorum.
böyle "zoraki" orada duran tipler yüzünden onlar yok oluyor.
-
Şu masada top fırlatma oyununu 10 kere yapmışlardır hala iki metre tepeden fırlatıyorlar, topun zıplamaması için eğil de fırlat kardeşim
yüzeye vurup zıplıyor top, hiç mi kafanız basmıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Dora bugün büyük fark yer bu parkur daKız arkadaşını görmek için daha da hızlanacaktır hocam..
-
dora dayı lambadaki cindir.
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Dora bugün büyük fark yer bu parkur daPuzzle koysa eşitleriz ama koymuyor hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoPuzzle koysa eşitleriz ama koymuyor hocam.
Alıntıları GösterPuzzle koysa Dora dayım çok büyük avantaj elde eder. Anlat Bakalımlardan zekasının derinliğini biliyoruz.
-
Al bak steven gibi atacaksın topu, daha aşağı hizadan ve daha düz..
-
Basket atışı olan bir görüntü çıktı diye ağlıyorlardı ama başka oyunmuş o. Şu işmn nasıl biteceğini merak ediyorum cidden. Daha canlı mı bant mı durumunu anlayamadık bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 17 Mayıs 2021; 22:17:11 >
@BlackEagle03 @Alinda98 ortaklaşa yönettikleri dora fc twitter adresine geçmişler...
-
şu merveye biri üflemiyormu şu haraketler çok antipatik diye
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonSteven'ın dün gelen yengesi bugünkü adamın karısı mı acaba
evet.
o yüzden kimse kıskanmasın bizim neden bu kadar güzel sevgilimiz yok diye :)
-
-
bu parkurda ilayda bile onde gelirdi. duz kosu gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DAYIMMMMMMMMM
TEK ATIŞTA 3 DEVİRİYOR AŞIK KRAL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X