< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2181. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları GösterKuzguna yavrusu şahin geliyor işte...
-
CESARETLİ OL DEMEYE HAKARET DİYEN MAĞDURHAN
SAMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ DİYOR
YA BU ÇOCUK HARBİ PİŞKİN OLMUŞ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu mağdurhan dizideki nihalin gerçeği
-
kafa açmasın diye mağdurhanın adını yazmıyorlar
-
Yav Instagram'da niye görüşüyoruz Acun? Suyu çıktı iyice. Herkesin Instagram'ı olmak zorunda mı? Ne varsa televizyonda ver işte.
-
Merve'nin tek amaci Melisle beraber potaya girmek. Sergenle girerse kaybedecegi ortada ama melisi de koydurtursa bir ihtimal sansi var cikmak icin. O yuzden hep beraber girelim potaya falan diyor. Ama neyse ki elenmiş cok sukur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsmail Steven a gider yapıyor anca ona yaparsın zaten dayım kamera arkasına çağırınca dondun kaldın
Haydee breee marsık Steven
Röportajda daha fazla sallıyor gördüğüm kadarıyla ama konsey, ada falan oralarda da paso birilerinin yüzüne karşı da sallıyor
Allstarda Maydınla Anıl vardı mesela -bu yarışma tarihinde en sevmediğim iki insan- Hakanların karşısında ağızlarını açmazlardı ama röportaja gelince öyle böyle sallamazlardı. Batuhan denilen hafif narsisist kardeşimiz en azından insan içinde de herkese ve her şeye sallıyor o açıdan takdir ediyorum
Ben konseyler hariç izlemiyorum bu sene ama Batuhan baya değişik ve bana göre eğlenceli bir karakter. He karşısında ben olsaydım sinirden kafayı yerdim herhalde o ayrı ama tvden ağlamasını,sağa sola sallamasını izlemek keyifli bence
Acun bu İsmail denilen arkadaşa umarım iyi para vermiştir bu arada. O kadar Survivor izledim ve şu nişanlı olayı izlediklerim arasında en rezili olabilir. Cidden şaka gibi
-
-
Tipik beni kimse anlamiyor formülü ile her şeyden mağduriyet üretme kapasitesine sahip ilk günlerden bu yana boşuna değil.quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
"Mağdurhan" diye lakap taktığınıza şaşıyorum açıkcası. Beyler fanboyluk yüzünden saldırganlığı kesin. Batuhan her oyuna inanılmaz asılıyor. 2 hafta ortada olmayan Merve ne halt yemeye gelir gelmez kin kustu ? İyi bakın olaylara. Merve gitme korkusu sarınca mağdura yattı. Batuhan oyunda o kadar asılırken ayakta uyumasalardı. Acun çakalı poyraz'a el pençe olurken, diğer yarışmacılara bir cesaretle ses çıkarır oldu. Siz de olsanız "korkak, cesaretsiz" gibi yaftalara olay çıkarırsınız. Siz de olsanız aldığınız onca oyuna rağmen " ben niye potada olayım" dersiniz. Bir yanlışlık varsa, o konuda hayranlık olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 3 Mayıs 2021; 0:25:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ya he şer ittifakı senin dayın çok masum sanki o da gitsin anca yirmili bebelerle kavga etsin görende Merve'yi sütten çıkmış ak kaşık sanacak.
Alıntıları GösterEthan Mağdurhan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 3 Mayıs 2021; 0:25:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları GösterMaslak gibi ulaşımın çok zor olduğu bir yerde hem de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooKuzguna yavrusu şahin geliyor işte...
Alıntıları GösterUlan nişantaşı üniversitesinden mezun olmuş sanırsın odtü yollarında sürünmüş!!
-
acun takımları karıştıracak galiba. insta'da öyle diyo.
-
anlaşıldı kesin olarak kadın eleniyor yoksa durduk yere bu canlı yayın olmazdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X