Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21792180218121822183
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Bu Merve yi Batu İsmail Melis şer ittifakına yedirirse bu millete yazıklar olsun

Ya he şer ittifakı senin dayın çok masum sanki o da gitsin anca yirmili bebelerle kavga etsin görende Merve'yi sütten çıkmış ak kaşık sanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster

Kuzguna yavrusu şahin geliyor işte...

• CESARETLİ OL DEMEYE HAKARET DİYEN MAĞDURHAN

SAMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ DİYOR

YA BU ÇOCUK HARBİ PİŞKİN OLMUŞ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mağdurhan dizideki nihalin gerçeği

• kafa açmasın diye mağdurhanın adını yazmıyorlar

• Yav Instagram'da niye görüşüyoruz Acun? Suyu çıktı iyice. Herkesin Instagram'ı olmak zorunda mı? Ne varsa televizyonda ver işte.

• Merve'nin tek amaci Melisle beraber potaya girmek. Sergenle girerse kaybedecegi ortada ama melisi de koydurtursa bir ihtimal sansi var cikmak icin. O yuzden hep beraber girelim potaya falan diyor. Ama neyse ki elenmiş cok sukur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail Steven a gider yapıyor anca ona yaparsın zaten dayım kamera arkasına çağırınca dondun kaldın  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Haydee breee marsık Steven

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Röportajda daha fazla sallıyor gördüğüm kadarıyla ama konsey, ada falan oralarda da paso birilerinin yüzüne karşı da sallıyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  Allstarda Maydınla Anıl vardı mesela -bu yarışma tarihinde en sevmediğim iki insan- Hakanların karşısında ağızlarını açmazlardı ama röportaja gelince öyle böyle sallamazlardı. Batuhan denilen hafif narsisist kardeşimiz en azından insan içinde de herkese ve her şeye sallıyor o açıdan takdir ediyorum  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Ben konseyler hariç izlemiyorum bu sene ama Batuhan baya değişik ve bana göre eğlenceli bir karakter. He karşısında ben olsaydım sinirden kafayı yerdim herhalde o ayrı ama tvden ağlamasını,sağa sola sallamasını izlemek keyifli bence

Acun bu İsmail denilen arkadaşa umarım iyi para vermiştir bu arada. O kadar Survivor izledim ve şu nişanlı olayı izlediklerim arasında en rezili olabilir. Cidden şaka gibi

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

"Mağdurhan" diye lakap taktığınıza şaşıyorum açıkcası. Beyler fanboyluk yüzünden saldırganlığı kesin. Batuhan her oyuna inanılmaz asılıyor. 2 hafta ortada olmayan Merve ne halt yemeye gelir gelmez kin kustu ? İyi bakın olaylara. Merve gitme korkusu sarınca mağdura yattı. Batuhan oyunda o kadar asılırken ayakta uyumasalardı. Acun çakalı poyraz'a el pençe olurken, diğer yarışmacılara bir cesaretle ses çıkarır oldu. Siz de olsanız "korkak, cesaretsiz" gibi yaftalara olay çıkarırsınız. Siz de olsanız aldığınız onca oyuna rağmen " ben niye potada olayım" dersiniz. Bir yanlışlık varsa, o konuda hayranlık olmaz
    Tipik beni kimse anlamiyor formülü ile her şeyden mağduriyet üretme kapasitesine sahip ilk günlerden bu yana boşuna değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 3 Mayıs 2021; 0:25:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Ya he şer ittifakı senin dayın çok masum sanki o da gitsin anca yirmili bebelerle kavga etsin görende Merve'yi sütten çıkmış ak kaşık sanacak.

Alıntıları Göster

Ethan Mağdurhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 3 Mayıs 2021; 0:25:51 >
  • quote:

Alıntıları Göster

Maslak gibi ulaşımın çok zor olduğu bir yerde hem de  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Kuzguna yavrusu şahin geliyor işte...

Alıntıları Göster

Ulan nişantaşı üniversitesinden mezun olmuş sanırsın odtü yollarında sürünmüş!!

• acun takımları karıştıracak galiba. insta'da öyle diyo.

• anlaşıldı kesin olarak kadın eleniyor yoksa durduk yere bu canlı yayın olmazdı

• 
Sayfa: önceki 21792180218121822183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.