< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2038. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Kaleyna çok mutludur şimdi, Melis ile Mağdurhan'ın arası açılmış diye :D
-
su son komusmada batuhan oldukca mantikli konusmadi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buda yarışmanın bir parçası çekici ve güzel olmazsa çoktan elenmişti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
Sergen, ismail'i yazar
İsmail, sergen'i yazar
Batuh, melis'i yazar
Melis, batuhan'i yazar
İlayda, melis'i yazar
İlayda hariç herkes potaya :)Hocam bu durumda batuhan ilaydayı yazarsa hepsi potaya girmiş oluyor
-
Doğrudur hocam.
-
Batuhan ile evlenen b*ku yedi
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHocam İsmail'i sevmiyorsun anlıyorum ama Sergen'in İsmail'i tahrik etme çabası çok ortada, özellikle birinci çıktıktan sonra bülbül gibi ötmeye başlaması bunu gösteriyor.
Şu konuda haklısın hocam sesi 1.olduktan sonra açıldı ama dediklerinde haksız değil sadece sert konuşuyor.
Batuboy konseylerde uysal bir kedi oluyor ahahahah. Adada avazı çıktığı kadar bağırıyordu.
-
Batuhan Melis'ten en son isteyebileceğin şey seni hemen anlaması.
-
İsmail birinci çıkıp sergeni potaya koyması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: catik
su son komusmada batuhan oldukca mantikli konusmadi miHocam o konuşurken genelde tv'yi sessize alıyorum :D
-
Aynen hocam tatlı dille konuşsa sorun yok, ama gelmiş abisi yaşında adama ergensin vs. diyor, bu hareketler çok kışkırtıcı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBatuboy konseylerde uysal bir kedi oluyor ahahahah. Adada avazı çıktığı kadar bağırıyordu.
Ben kedi olmam ben kedi olmam
ya sergen!
"ben kendim için varım diğerleri umurumda değil" kafasındaysan, iso iyi oynasa bile yazarım, yemekten önemli prensiplerim var diyorsan,
iki hafta öncesine kadar süründüğün o parkurlarda, 0 çektiğin hani, umurunda olmayan insanların getirdiği sayılarla yemek yemeyeceksin. prensiplerin var ya hani.
iso ya takık ve onu birinci görmek istemiyorsun ya hani. iki hafta önce, o çok sevdiğin, dibinden ayrılmadığın öykü nün ismini neden yazdın o zaman? prensiplerin ne kadar senin sergencik?
hadi canım benim hadi.
edit:imla kuralları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöp Adam -- 26 Nisan 2021; 0:8:33 > -
-
Batuhan melisle baya tartisti, birbilerini yazarlar diye dusunuyorum. İlayda arada kaynayabilir bugun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
melis magdurhana haddini bildiriyor sonunda.
-
-
Mağdurhan duramayacak Kaleyna kıskançlığını açacak :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X