🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2018. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
“Ama orada haklı hocam tahrik ediyoo” -
Balaban polemik insanı değilsin. Ne diye zorluyorsun. Önüne gelen tokat manyağı yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 25 Nisan 2021; 0:35:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam o konuda yanlışınız var. Güreşçiler çok güçlü olmuyor.
Muhtemelen Sergen'de, Dora'da perişan eder İsmail'i.
Çağrı başkan kankisi Sergene dayılanan ismaili görünce adaya baskın yapmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adamı çıldırttılar hocam.
İsmail bu zamana kadar hiç bu tarz birşey konuşmamıştı, hiç saygısından ödün vermezdi bunu söylememe gerek yoktur galiba.
Ama Sergen gerçekten insanı tahrik ediyor, bu akşam bile konseyde nereden İsmail'i vursam diye birşeyler söylerken saçmalayıp durdu. Ben sana gıcık oluyorum seni istemiyorum diyemiyor, benim prensibim falan deyip duruyor, gerçekten çok itici Sergen'in bu hareketleri.
-
-
İsmaili çıldırttılar sessiz kaldı diye kaç yaşındaki adama ergensin diyorsun diğer gün adama vursana, bir şuraya diyorsun. Açık tahrik var sergenin bir dediği bir dediğini tutmuyor sms birincisi gelmesi sergene bir özgüven vermiş
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Zenneye bak, iyice kudurdu. Dora istemeden onların topuna değmiş diye kudurmuş, bir de Sergen'i tehdit ediyor. Sırf boksör veya güreşçi diye başkalarını dövmekle korkutanlar en alt kademe tiplerdir. Zaten sevmiyordum da iğrendim artık şu oburdan.Şu lafları zamanında Tolunay'a da etmiş olsa savunurdum çok fazla sineye çektiği için ama Tolunay gittikten sonra meydanı boş bulup herkese atarlanması....harbiden adam değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAdamı çıldırttılar hocam.
İsmail bu zamana kadar hiç bu tarz birşey konuşmamıştı, hiç saygısından ödün vermezdi bunu söylememe gerek yoktur galiba.
Ama Sergen gerçekten insanı tahrik ediyor, bu akşam bile konseyde nereden İsmail'i vursam diye birşeyler söylerken saçmalayıp durdu. Ben sana gıcık oluyorum seni istemiyorum diyemiyor, benim prensibim falan deyip duruyor, gerçekten çok itici Sergen'in bu hareketleri.
İsmailde sütten çıkma ak kaşık değil istiyor ki ben her şeyi yapayım ama bana kimse karşılık veremesin survivorda öyle bi dünya yok bunları kaldıramayacaksa gelmeseymiş bununla ayrı federasyonla ayrı uğraşıyoruz
-
Sen belli izlememişsin İsmail'i hiç.
Güreşciler en güçlüleri oluyor asıl, İsmail'in kaldırıp yere attığı adamları görsen keşke.
Sergen'i tek eliyle yerden yere vurur İsmail.
-
-
-
Benim mesajları da beğenin ulan!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail'in sinirlenmesi "kendisini bitirmez" saçma bakıyorsunuz olaylara. İnsan, sabrı ile sınanır. Her insan bir olmadığı gibi, sabır eşiği de aynı değil. Sergen çok sinsi, bunu önceden de dedim. Biriktiriyor kendince bir şeyleri ve aniden kusuyor. Karşı takıma sırıtıp duran, onlardan çok kazanmalarını isteyen kişidir Sergen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konu çok abartılıyor hocam.
Bir güreş müsabakasın da elbette İsmail yener ona bir şey diyemem (objektif yorumuma göre onda da tuş edemez, puan farkıyla yener Dora Dayı'yı)
Ama geri kalan mevzularda Dora Dayı her türlü diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: beuYok hocam o konuda yanlışınız var. Güreşçiler çok güçlü olmuyor.
Muhtemelen Sergen'de, Dora'da perişan eder İsmail'i.
hocam ironi yaptın heralde.
sergen, dora hatta batuhanı da ekle. 3vs1 girseler yenemezler o adamı.
-
“Dora dayım en iyisi” dersen beğenirim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Benim mesajları da beğenin ulan!hocam 23 nisan dündü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X