Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.623.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Gönüllüler konseyini yeni izledim güzel olaylar dönmüş Aleyna Çalışkan yaverlikte seviye atladı bu kız adaya yeni geldiği konseylerin birinde oylama esnasında Ayşe bunu ayağına çağırmıştı bu da yanına gitmişti ki survivor tarihinin en yıkık hareketlerinden biriydi şimdi de Aleyna K'nın avukatı kesilmiş kızı savunuyor o esnada Tolunay gibi sinirlendim "kızım sanane onların arasında olanlardan" diye neyse kısacası Dora dayım adamdır ama Batuhan baskana sarmasın ayıp ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 11 Nisan 2021; 8:43:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus Emre Başkan konuşmuş giydirmiş Poyraz’a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğim SMS sonucu

1. Çaleyna/Kaleyna
    2. Çaleyna/Kaleyna

Yunus Emre Başkan'ın yükselişi SMS'te üçüncü olunca başlamıştı. Evrim'in nevri dönmüştü, gülerek öfkesini kamufle etmeye çalışmıştı. Gönüllüler takımından maksimum realiteyi alabilmemiz için Poyraz'ın birinci olmaması gerekiyor.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Aleyna Ç. %100 Hanzade'den daha iyi.

Hem hız olarak hem atış olarak, Hanzade'nin 10 metre fark yemesine kanser oluyorum, ayrıca atışları dağa taşa yapmasına ayrı kanser oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

İstediğim SMS sonucu

1. Çaleyna/Kaleyna
    2. Çaleyna/Kaleyna

Yunus Emre Başkan'ın yükselişi SMS'te üçüncü olunca başlamıştı. Evrim'in nevri dönmüştü, gülerek öfkesini kamufle etmeye çalışmıştı. Gönüllüler takımından maksimum realiteyi alabilmemiz için Poyraz'ın birinci olmaması gerekiyor.

Çaleyna elendi bile bence. Kendisiyle ilgili konuşma yapmayıp adaşım kaleynanın üzerine geliyorlar, sesi güzel gibi saçma şeyler diyerek oy istemediğini gösterdi  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  Söylentilere göre perşembe günü takımlar karışacak diyorlar. Doğruysa kadroları merak ediyorum.

• Topikte Sergen'i tutan tek ben mi varım yav?  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Georges St-Pierre

Topikte Sergen'i tutan tek ben mi varım yav?  

evet  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Tek başkan Çağrı başkandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-707F72300

Bu mesaj silindi.

profil foton da mentalisti aklıma düşürdü ne diziydi be bazı bölümler çok akıllıcaydı mind fuck yaşatıyordu red john ın kimliğin ortaya çıktığı bölüme geldin mi

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tek tek eski videoları bulup anlamak zor oluyor, gönüllüler takımındaki gruplaşmayı ve Aleynanın neden dışlandığını kısa bir özet geçecek var mıdır ?

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Beyler tek tek eski videoları bulup anlamak zor oluyor, gönüllüler takımındaki gruplaşmayı ve Aleynanın neden dışlandığını kısa bir özet geçecek var mıdır ?

hocam aleyna k. ayşe'den daha iyi performans gösterince araları açılmaya başladı. sonra ikinci etken de birleşmede aleyna'nın batuhanla yakınlaşması rahatsız etti takımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Nisan 2021; 15:3:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

"ALEYNA ÇALIŞKAN (KLON)"

DORA DAYIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

GÜÜMMMM! BALON PATLADI  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.