Semih reis Dora dayıyı savunmaya başladı bile JSDKKDKDKDMDMDDMMDMD < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (164. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 10 Şubat 2021; 18:42:2 > -
Jankat ile birlikte bütün hayallerimi yıktınız bu akşam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaJankat ile birlikte bütün hayallerimi yıktınız bu akşam...
HOCAM poyrazı vurun içeride ben size bakarım
-
-
Semih reis dakika 1 foruma girmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora avcıdan bir kriyakos havası alıyorum aynı onun gibi iyi bir adam hele bir de yarın poyraza ve o tiki çeteye baş kaldırırsa...
Uykum geliyor parkurda
Seker Hanimefendi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceYunus Emre Baskan da yazildigi konseyde gayet olumlu karsilayip ertesi sabah barakayi basip kotu adama gunaydin diye racon dagitmisti hocam.
Alıntıları GösterYunus Emre başkan tam bir mizahşör olarak olaya girip kolpa Yasin'i rezil etmişti hocam. Bu çakma hunter en fazla köşeye çekilip havaya konuşur. Sonra yine biz iyi takımız edebiyatı yapar
Yedekler son şans, bunu kabullenmeniz lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Survivor Ekstra > Survivor
-
Şeker çok şeker zararlidir. Murat özarı gelmeden şeker atmis galiba hâlâ aynı tas ayni hamam
Sema’yı pek sevmem ama gittikçe her sene taşlaşıyor tam bir milf saygılar
Semih başkan çok güzel konuşuyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Yunus Emre başkan tam bir mizahşör olarak olaya girip kolpa Yasin'i rezil etmişti hocam. Bu çakma hunter en fazla köşeye çekilip havaya konuşur. Sonra yine biz iyi takımız edebiyatı yapar
Yedekler son şans, bunu kabullenmeniz lazım.
Alıntıları GösterBir Başkan çıkması zor. Dora’nın gidip yüzlerine karşı hesap sorması lazım ki zevk versin. Öyle hep arkadan ya da röplerde konuşursa zaten Marıştan farkı kalmaz. Bakalım ne yapacak ama çıkıntılık yapacak gibi durmuyo pek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuşanlara katıldığı bölümü izlediğimden beri dayanamıyorum bu kadına.
-
Wakanda değil burası Silivri
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Wakanda değil burası Silivri -
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKonuşanlara katıldığı bölümü izlediğimden beri dayanamıyorum bu kadına.
o bölümdeki tikiler arasındaki anadolu genci reis survivorda iş yapardı hocam
-
Dora dayının elenme vakti daha gelmedi. Umarım yarın Es kaza gitmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X