hocam hadi iyisin. ilayda çıksaydı elerdi hanzadeyi. su an öykü gider. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1445. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Yok hocam Hanzom elendi bu hafta. Mesaj atmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Yok hocam Hanzom elendi bu hafta. Mesaj atmış.Karşılama pankartını hazırlayın o zaman hocam
-
Sağlık olsun diye mesaj attım ben de hocam. Ne diye pankartla uğraşacağım. -
-
he tamam. arkadaşlar kardeşimiz üç hafta önce "kadınların ağzını burnunu kırın" dediğimi iddia ettiği mesajıma rağmen bu zamana kadar değer vermiş bana. yoksa mesajlarıma girmek bakmak, açık yakalamak böyle bir şey yok yani. ona göre.
işte söylediğim tam da bu.
sen ve senin gibilerin sorunu bu işte.
her şeyi istediğiniz gibi anlıyor ona göre insanları değerlendiriyorsunuz. işi espriye vurarak hakaret ve yalan yanlış şeylerle pislik atmaya çalışıyorsunuz.
madem görüşlerime değer veriyorsun kadınların ağzını burnunu kırılmasını iddia ettiğin mesajımdan sonra neden beni engellemedin? uyarmadın? veya iddia ettiğin şey öyle böyle değil. neden şikayet etmedin? şu anı mı bekledin? yoksa..? yok yok.
hangi mesajımda kadınların ağzını burnunu kıralım demişim? o mesajı ben mi copy-paste yapayım sen yapar mısın?
ben senin yaptığın gibi gerçekleri çarpıtarak, işine geldiği gibi kincilik yapıp bir de üstüne kahkaha ile gülmeyeceğim. çünkü senin bu yaptığın gerçekten normal bir durum değil.
bu arada mesaj bu. üstümde/üstünde kalmasın. yorum yok:
09 Mart 2021 01:59:45
"şu her yiyici-çirkef kadının söylediği yalanlara elinde tuzlukla koşan medyanın "kız arkadaşını darp etmek" klişesinden de gına geldi artık.
kadın pisliğin, çirkefin, yiyicinin önde gidenidir. etmediği hakaret küfür kalmaz, suratına tükürür, kaçmaya kalkarsın önüne geçer. omuzlarından tutup yana çekersin kendini yere atıp bağırmaya başlar, darp etti olur. geçin bunları Allah aşkına.
emekçilere saldırmışsa eğer yanlış yapmış. sokaklardan geliyorum diyorsan eğer onları en iyi senin anlayıp, empati yapman lazım."
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamhe tamam. arkadaşlar kardeşimiz üç hafta önce "kadınların ağzını burnunu kırın" dediğimi iddia ettiği mesajıma rağmen bu zamana kadar değer vermiş bana. yoksa mesajlarıma girmek bakmak, açık yakalamak böyle bir şey yok yani. ona göre.
işte söylediğim tam da bu.
sen ve senin gibilerin sorunu bu işte.
her şeyi istediğiniz gibi anlıyor ona göre insanları değerlendiriyorsunuz. işi espriye vurarak hakaret ve yalan yanlış şeylerle pislik atmaya çalışıyorsunuz.
madem görüşlerime değer veriyorsun kadınların ağzını burnunu kırılmasını iddia ettiğin mesajımdan sonra neden beni engellemedin? uyarmadın? veya iddia ettiğin şey öyle böyle değil. neden şikayet etmedin? şu anı mı bekledin? yoksa..? yok yok.
hangi mesajımda kadınların ağzını burnunu kıralım demişim? o mesajı ben mi copy-paste yapayım sen yapar mısın?
ben senin yaptığın gibi gerçekleri çarpıtarak, işine geldiği gibi kincilik yapıp bir de üstüne kahkaha ile gülmeyeceğim. çünkü senin bu yaptığın gerçekten normal bir durum değil.
bu arada mesaj bu. üstümde/üstünde kalmasın. yorum yok:
09 Mart 2021 01:59:45
"şu her yiyici-çirkef kadının söylediği yalanlara elinde tuzlukla koşan medyanın "kız arkadaşını darp etmek" klişesinden de gına geldi artık.
kadın pisliğin, çirkefin, yiyicinin önde gidenidir. etmediği hakaret küfür kalmaz, suratına tükürür, kaçmaya kalkarsın önüne geçer. omuzlarından tutup yana çekersin kendini yere atıp bağırmaya başlar, darp etti olur. geçin bunları Allah aşkına.
emekçilere saldırmışsa eğer yanlış yapmış. sokaklardan geliyorum diyorsan eğer onları en iyi senin anlayıp, empati yapman lazım."
Sizin de o kafa koparma mesajınıza cevap yazdığınızı hatırlamıyorum. (Bilmeyenleri için söylüyorum, kafa koparma mesajını ben yazmamıştım) Şimdi mi sorun oldu?
O konuyu bir kadına hakaret ettiğimi iddia etmenizden sonra açtım, insanların görüşlerini değiştirmeyi çalışmayı bırakalı çok oldu, işe yaramadığını sadece kendi sinir sistemimin bozulduğunu görünce vazgeçtim. Vukuatlı olduğunuz konu üzerinden beni vurmaya çalıştığınız için ben de hangimiz tertemiz dercesine geçmişi hatırlattım. Bu sefer sakin bir yorum attığımı düşünüyorum, diğer görüşlerimi özel mesaj kutunuza yazmıştım zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 31 Mart 2021; 0:5:30 >
-
Alinda98 ve Dayı.......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ciddi mi hanzade elendiği. gitmemek için 5 li çeteyle ne komplolar yapıyordu halbuki.
-
kazanınca karşı tarafı çok kışkırtıyor.
-
-
-
-
-
Çağrıyı çok susturdular ah eski Çağrı olacak fena olaylar olurdu ama batu poyraz twitter ergenleri sessiz sakin survivordan memnunlar sabah akşam ikisini göstersinler yeter. Umarım Çağrı tekrar 1. olur ve eskisi gibi sesini yükseltir yoksa tadı tuzu yok hiç
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alinda98 ve Dayı.......
Hocam burda Ayşe ağır yaşamlardaki kadınlar gibi görünmüyor mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxHocam burda Ayşe ağır yaşamlardaki kadınlar gibi görünmüyor mu
Alıntıları Göster
-
Dora dayı dün en hızlı yarışmacı olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903Çağrıyı çok susturdular ah eski Çağrı olacak fena olaylar olurdu ama batu poyraz twitter ergenleri sessiz sakin survivordan memnunlar sabah akşam ikisini göstersinler yeter. Umarım Çağrı tekrar 1. olur ve eskisi gibi sesini yükseltir yoksa tadı tuzu yok hiç
bende Çağrı'nın çok ciddi şekilde uyarıldığını düşünüyorum kendini her olayda frenliyor artık. yoksa çoktan Steven veya diğerlerine dalmıştı
-
Acun'un voleybol sevdası bitirdi bu seneyi. Bir daha voleybol challenge falan olursa dibe vurur reytingler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 31 Mart 2021; 10:45:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X