< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1378. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Yapma hocam hiç mi dikkatli izlemiyorsunuz Merve'yi bi tık anlarım da Aleyna K bu kitleyle şimdilik zor görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ayşe son kadın kalamaz. Ayşe'nin kitlesini biraz büyüten de Acun'dur. Hanzade gibi bir belayı birleşmeye götürdü. Ayşe Melis'in garanti sayısı olmuş Merve'yle oynarken de korkarak parkura çıkıyor. Merve ya da Aleyna K son kadın olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Yapma hocam hiç mi dikkatli izlemiyorsunuz Merve'yi bi tık anlarım da Aleyna K bu kitleyle şimdilik zor görünüyor.
Alıntıları GösterBarış mağdur yağcı çocuğunun adını Barışcan koyarsa o da Barışcan a selam söyler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ardahan Can da olabilir hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Barış mağdur yağcı çocuğunun adını Barışcan koyarsa o da Barışcan a selam söyler hocam
Alıntıları Göster
Adam gibi adam baba gibi babaquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Baris
Murat
Yağcı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
DORA DAYI deü de sevilmiyormuş. Dayıya kanım daha da kaynadı. Dayım bucalıları da zıplatmış...
-
Batuhan taktikleri Ademden aldıysa, Mourinho da taktikleri Dora Dayımdan almaya gelmiş
@BlackEagle03 @Jankat @EthanCarter III @Mayor of El Dorado @Ben-ce
-
12.saniye de yeni mağdurlar yetişiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 27 Mart 2021; 2:36:27 > -
block atiyorum hocamquote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Adam gibi adam baba gibi baba
Baris
Murat
Yağcı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBatuhan taktikleri Ademden aldıysa, Mourinho da taktikleri Dora Dayımdan almaya gelmiş
Dora dayı ve Furkan dede
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora dayı ve Furkan dede
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
Annenize sorduk oyununda alfabede daha önde veya geride yer alan şıkkı söyleyerek 10/10 yapan çıkacak mı acaba? Batuhan sensin bu dostum.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 27 Mart 2021; 14:1:55 >
Serbest meslek başkan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun dordurmacı mağdurla ile şamırık nisayı silmiş sosyal medyadan..Dominiğe de çağırmamış. Nasıl mutluyum anlatamam :)
-
Botcu @BlackEagle03 botlara rağmen geride kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 27 Mart 2021; 16:1:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBatuhan taktikleri Ademden aldıysa, Mourinho da taktikleri Dora Dayımdan almaya gelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X