🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1341. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Çağrı reis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18'e yeni girdiğim zamanlar ben de survivor'a katılmayı düşünüyordum ama arkadaşım olmadığını hatırlayınca iletişim ödüllerinde rezil olmamak için başvurmaktan vazgeçmiştim
Şimdi arkadaşlarım var ama survivor'a katılmak gibi bir niyetim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 23 Mart 2021; 22:32:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado18'e yeni girdiğim zamanlar ben de survivor'a katılmayı düşünüyordum ama arkadaşım olmadığını hatırlayınca iletişim ödüllerinde rezil olmamak için başvurmaktan vazgeçmiştim
Hocam keşke katılsaymışsınız ayı gibi mağduriyetiniz varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer de arkadaş grubunuz mu kötü hocam. -
İsmailin kardeşi ödülde talimat verdi sanırım İsmail konseyde tekrar ısıtıp laf sokmaya çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado18'e yeni girdiğim zamanlar ben de survivor'a katılmayı düşünüyordum ama arkadaşım olmadığını hatırlayınca iletişim ödüllerinde rezil olmamak için başvurmaktan vazgeçmiştim
olsun hocam seni de eski okul müdürün arardı
-
şu ödülün yaninda çerez merez meyve tabaği falan verinsenize az bişey. oynadiklarina deysin bu ne
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHocam keşke katılsaymışsınız ayı gibi mağduriyetiniz varmış
Alıntıları GösterMağdurluk kavramı o zamanlar oturmamıştı hocam, sizin buradaki mağdurluk capslerinizi gördükten sonra iyi ki mağdurların öncüsü olmamışım diyorum
-
Hangisi daha itici bilemedim. Barış Murat mı Batuhan mı ?
-
Çağrı'nın annesi yazamadı harbiden üzüldüm
Bir tanesi durduk yere mağdur olan, diğeri mağdur olmak için çaba harcayan.
Tarafınızı seçin hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooHangisi daha itici bilemedim. Barış Murat mı Batuhan mı ?
çakma mağdurların alayı itici
Mağdurhan,Adem,Yusuf,Barış Murat bonus olarak Yasin,Turabi
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Bu sefer de arkadaş grubunuz mu kötü hocam.Hayır hocam, şu an Adem başkan beni mağdurluk atölyesinde eğitiyor. Eğitimim bitip yarışmaya katılınca mağdurluğa yeni bir boyut getireceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 23 Mart 2021; 22:39:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Çağrı'nın annesi yazamadı harbiden üzüldüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birazdan mevzu var
Erzak çalarsanız desteklerim hocam. -
Bu kadar ada hayatı çok fazla değil mi, daha çok oyun, ödül ve konsey görüntüsü istiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHayır hocam, şu an Adem başkan beni mağdurluk atölyesinde eğitiyor. Eğitimim bitip yarışmaya katılınca mağdurluğa yeni bir boyut getireceğim
Alıntıları GösterAdem'in tornasından geçinçe çakı gibi bir mağdur olursun
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498olsun hocam seni de eski okul müdürün arardı
Alıntıları GösterOnunla da kötü ayrıldım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X