Acun ellerini ovuşturuyodur bunları görünce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1291. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu Ayşe çocuk gibi lan .d
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndalmanya'dan sms atanlar 2tl'ye mi atıyor, 2 euroya mı?
Euro diye biliyorum ama birim olarak Türkiye'ye göre daha ucuzdu.
-
o zaman türkiye'ye para gönderip burada birilerine yaptırıyolardır muhtemelen.
-
DORA DAYI PARTİLERDE AKIYOR!
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndo zaman türkiye'ye para gönderip burada birilerine yaptırıyolardır muhtemelen.
Muhtemelen hocam, 2020'de yayınlanan bir kaynakta 0,99 euro yazıyor. Birim olarak en ucuz Fransaymış, 0,50 euro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 21 Mart 2021; 19:37:49 > -
Berabere biteceği içime doğmuştu. Canlıdan beraberliğe bassaydım Dora dayıya atacağım oyları da katlardım
Hay kafamı
-
oha kiz herkesin sms siralamasini saymis harbiden. bi de sadece iyi veya kotu dedim diyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇAĞRI REALİTE VERİYOR !
-
ah gonca ah
yazık oldu performansına
-
ÇAĞRI BAŞKAN
-
Selam beyler , mesai başlasın bakalım
bu arada çağrı sonuna kadar haklı bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gonca İstanbul biletini aldın ablacım, good game well played.
-
yarışmaya kavga etmeye gelen yarışmacıyı sevmiyorum bu kız kavga etmeye gelmiş
-
Hocam bırak maçı artık gel buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maçtan geldik herkese sa.
-
Yalnız size bişey diyim mi Batuhan baya kafa bi adama benziyor ben sevdim bu çocuğu Yunus emrelik var biraz -
-
Tvyi bir açtım Batuhan mağdurluyor yine:
Ne konu benim konum ne dava benim davam çağırıyorlar Batuhan gel sende katıl beni bir salın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X