ERDİ BAŞKANIN desteğini alınca huzura ERDİ hocam |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1265. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
ERDİ BAŞKAN ali koç gazına gelmeyerek nasıl bir üst akıl olduğunu göstermişti...
-
survivor tarihinin en kotu fragmani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğurtan Dora Official FCtwitter
Uğurtan Dora Official FChttps://twitter.com/udoraofficial/status/1372983485116338178?s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Acun bile isteksiz sunmuş
-
Geçen seneki yarışmacıları görmek istemiyorum ama zorla dolduracaklar haftaya bunları. Kerametin onlarda (özelllikle torpilli son 7 gönüllıde) değil de o dönem dizi çekimi yapılmamasında olduğunu anlayamayacak kadar uçmuşlar artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Geçen seneki yarışmacıları görmek istemiyorum ama zorla dolduracaklar haftaya bunları. Kerametin onlarda (özelllikle torpilli son 7 gönüllıde) değil de o dönem dizi çekimi yapılmamasında olduğunu anlayamayacak kadar uçmuşlar artık.Ardahan yine önüne geleni elleyecek...
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Ardahan yine önüne geleni elleyecek...
Alıntıları GösterO vasıfsızın bu kadar ünlenmesi de saçmalık. Herkese yalakalık yapa yapa takipçi kastı. Masterchef Emir bile gidiyorum demiş ne alakası varsa. Bu kadar laçka bir anlayış olamaz. Her şeyi geçsem bile bu seneki yarışmacılara da haksızlık var ortada.
gerçek survivor
-
Yasin ve Cemal varsa hiç izlemem.quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Geçen seneki yarışmacıları görmek istemiyorum ama zorla dolduracaklar haftaya bunları. Kerametin onlarda (özelllikle torpilli son 7 gönüllıde) değil de o dönem dizi çekimi yapılmamasında olduğunu anlayamayacak kadar uçmuşlar artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392O vasıfsızın bu kadar ünlenmesi de saçmalık. Herkese yalakalık yapa yapa takipçi kastı. Masterchef Emir bile gidiyorum demiş ne alakası varsa. Bu kadar laçka bir anlayış olamaz. Her şeyi geçsem bile bu seneki yarışmacılara da haksızlık var ortada.
Alıntıları GösterEkstradaki yorumcuları birleşme partisine götürme sözü verirken "O uçağı doldurmalıyız" gibi bir şey söylemişti. Zenginleştikçe vizyonu azalıyor.
Projesinden maksimum fayda almaya çalışmak yerine özel uçağından maksimum fayda(!) almaya çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 20 Mart 2021; 16:36:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Ardahan yine önüne geleni elleyecek...
Alıntıları Göster
-
Allah aşkına yha napıcaksın yha felsefe yapma yha
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
-
sessiz olmuyorumm
-
Yunus Emre gitti diye Aleyna nın davul zurna oynamadığı kaldı bir.
Ayşe kezosu da dayıma takmış.Yokluğunu aramam diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X