< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1241. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Şahadet Getur.. :)quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Reşat elense daha beter o bide gitmeden drama bağlardı çıkışta tüm oflular ayşeyi havalimanında beklerdi
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 17 Mart 2021; 0:57:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
OKLARIN YÖNÜ ERKEKLERE DÖNMELİ DİYEN AYŞE GÜYA YUNUS EMRE NİN ELENMESİNE ÜZÜLDÜ
MAÇASI YEMEDİ DORA DAYIMI DEMEYE YANCISI ALEYNA Ç GİDER DİYE.....
AMA BU MİLLET SİZE OKUN BEDELİNİ ÖDETİR...Sizi facebook tayfaya iletiyorum hocam...
-
Hocam eski ayarlarına geri dön....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde Oynatamadı ondandır.
Hocam pehlivana yapılanlar zamanında bana da yapıldığından dark side moda geçtik..quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam eski ayarlarına geri dön....
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanRealite vermiyordu, gitmesi eksik hissettirmeyecek. Hanzade ve Aleyna Ç kavgaların içinde ve Survivor'ı barış kelebeği görmek için izlemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Hocam pehlivana yapılanlar zamanında bana da yapıldığından dark side moda geçtik..
Alıntıları GösterDAYI side..,
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Merak etmeyin hocam zamanı gelince survivorun sefiri ayşe reis tarafından bizzat akbili basılacaktır...Piyoncular ayşeye akbil basacağıni sanmış kahkaha attım
Poyraz işi bitince piyonu gruptan postalayacak sonrada AYŞE SULTAN potaya cikarip postalayacaktir hocam
Anti feministler lütfen kudurmayın
-
Evet bu soru çok zor hangisi daha çok zıplar???
Kokoş Hanzade
Pilavcıbaşı Öykü
Okloron yono orkokloro donmolo (Zaten aday gösterilecek kadın yarışmacı yok). Yani sırf şu masterchef kekosu tarafından desteklenmesi bile irite ediyor.
AYŞE SULTAN İLE FİNALE HOCAMquote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcPiyoncular ayşeye akbil basacağıni sanmış kahkaha attım
Poyraz işi bitince piyonu gruptan postalayacak sonrada AYŞE SULTAN potaya cikarip postalayacaktir hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
poyraz ve reşat a ve performansına dua etsin.
benim anlayamadığım nokta siz survivor izleyenleri fularlı con con falan mı zannediyorsunuz?
şaşırana şaşarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FB2ACA95ASalak salak gülmeye başladı hastane sonrası
Alıntıları GösterYa sorma ne yarışlarda başarılı ne sorumluluk alıyor ne de karar veriyor realitesi felanda yok hani Güney Amerika yakinya acaba Koko felanmi çekti hastanede yada narkozumu çok kaçırdı resmen mala bagladi çocuk , ama böyle giderse son 4 bile zor.Bir an önce toparlamasi lazım batuhani şampiyon görmek benim kanıma çok dokunur
Ekstrada da söylediler tarihte ilk...
-
Keske forum konseyi olsada alinda98'i eleyip biz bize kalsak
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Keske forum konseyi olsada alinda98'i eleyip biz bize kalsakFeministlerde vardır...
-
-
Ayşe Kezban olabilir, Hem Kezban hem Mal Hem Cazgır, sinsi, kurt , çakal ,nisa taklitçisi , catwoman hemen herşey olabilir ama asla Reşattan önce topuğuna sıkmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 17 Mart 2021; 1:4:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X