Pehlivan... |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1215. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Pehlivandan Aleynaya...
-
Bravo hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Komik değil hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Pehlivandan Aleynaya...
Gitmeden bi aşk itirafı gelir mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Gitmeden bi aşk itirafı gelir mi hocam
Alıntıları Göster+Aleyna ben seni çok seviyorum
-Çıkış ileriden Yunus Emre
-
-
@BlackEagle03 Konseyde birinci olursak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Birden geldin aklıma yakıverdin ışıkları.
Alıntıları Göster
-
Çağrı başkanın kaç ceza kaldı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BENCHTEN ATAMIYOR SESI GELIR FAKAT ESER OYUNU KAZANIR ÜNLÜLER BENCHİNE DÖNEREK: WHAT WHATTTTTT
TARIK MENGUC : EWWEWEWEWEEWW
-
Bugün nedensizce bir mutluluk var. Akşama ağlamasam iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Bugün nedensizce bir mutluluk var. Akşama ağlamasam iyiPehlivan gidici..
-
En çok ergenlere yenilmek üzüyor -
Diman Hanzo demiş ama bana Acun un paylaşımı ve fragman Yunus Emre diyor.Diman bu sene çok patladı yine patlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 16 Mart 2021; 16:30:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Diman Hanzo demiş ama bana Acun un paylaşımı ve fragman Yunus Emre diyor.Diman bu sene çok patladı yine patlar.Şöyle adamlara prim verilmemesi lazım hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Diman Hanzo demiş ama bana Acun un paylaşımı ve fragman Yunus Emre diyor.Diman bu sene çok patladı yine patlar.Hocam aslında fragman da yunus emre demiyor . Sadece ünlülerin bir bakışı var sol tarafa o kadar.Yunus emre elense en azından bazı yarışmacılar "neee" tarzı tepki verirlerdi mimik felan yaparlardı. Bunu da fragmanda kullanılardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Hocam aslında fragman da yunus emre demiyor . Sadece ünlülerin bir bakışı var sol tarafa o kadar.Yunus emre elense en azından bazı yarışmacılar "neee" tarzı tepki verirlerdi mimik felan yaparlardı. Bunu da fragmanda kullanılardı.
Alıntıları GösterAcun Hanzo nun elenmesinin neyini unutamayacak hocam
+Acun şok elemeler dışında konseyden görüntü vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 16 Mart 2021; 16:29:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Acun Hanzo nun elenmesinin neyini unutamayacak hocam
+Acun şok elemeler dışında konseyden görüntü vermez
Alıntıları Gösteriletişim oyunu bayrağa gitmiş belki onunla alakalı olabilir oyun bir oraya bir oraya kaymıştır yarışmacılar salya sümük ağlamışlardır
-
Yunus Emre'nin gitmesine kimse üzülmez, sadece Gönüllülerdeki bir gruptan eleman eksilir yani 4-4 olurlar.
O değil de Bu Sitivın mıdır nedir bu kadar itici bir adam bilmiyorum ne zaman elenir? Adamın her tarafı facia ve eminim Yunus Emre kadar o da abaza. Aleyna ve Ayşe'nin gözlerinin dibinden ayrılmıyor hırt.
-
Pehlivan elendi. Güle güle pehlivan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X