< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (117. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Aycan Sultanı özledim
-
Acun baba yine dayadı parkurları. Aga ada hayatı göster bize beee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reşat çok geride kalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxTahminler çok farklı değil. Genelde başarı beklenenler başarılı erkeklerde İsmail balaban Poyraz Batuhan gayet öne çıktı kızlarda Meryem Merve biraz sancakay Ayşe iyi gibi. Hala tanıyamıyorum kızları karıştırmış ta olabilirim. Reşat reiz den bol espri bekliyordum ama pek karışmıyor gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauribu resim Mağdur Barış fanlarına
Ayı Hikmet'in instasına spam attılar Ayı Hikmet te alayını kucağına davet etmişti
Alıntıları GösterAyı Hikmet olsaydı Robert mobert kalmazdı ortada alayi Bağcılar meslek lisesine dönerdi hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzAycan Sultanı özledim
Aycan sultandan sonra futbolcu olarak bu sancakay hiç olmuş mu hocam ya vallahi deliriyorum
gene iki oyunlu dokunulmazlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Yalniz iyi takimmis bu takim soyle bir baktimda
Alıntıları Gösterdüşün anıl sins ve sadin eksik daha...
-
Batuhan kes lan sesini kesssssssssssssssss
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Acun baba yine dayadı parkurları. Aga ada hayatı göster bize beeeAda yok ki ortada hocam . Dün 5 dk ada gösterdi . Artık nehir kenarındaki kamplarda kalıyorlar daha da adaya falan gitmezler . Gene %95 oyun %5 ada hayatına hoş geldik
Ada hayatına bak ya. Batuhanin saçmalıklarını mı dinleyeceğiz ?
-
-
Bu sezon ilerledikten sonra izlerim artık. Çoğu yarışmacının kalp krizi geçirmelerini izlemeye gönlüm razı olmadı. -
Acun günde 2 saat ada hayatı exxen'e koysa üyelikler patlar, yakındır bu hamlesi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Bu sezon ilerledikten sonra izlerim artık. Çoğu yarışmacının kalp krizi geçirmelerini izlemeye gönlüm razı olmadı.bravo hocam :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Ada hayatına bak ya. Batuhanin saçmalıklarını mı dinleyeceğiz ?Kameraya oynuyor bebe sürekli feci gıcık bir tip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X