< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1167. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Mağdurluk jokerlerinden Sırtımdan bıçaklandım jokerini daha önce kullanan Batu MağdurHan yeni jokerini kullandı: Dost kazığı yedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 14 Mart 2021; 21:47:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlayda malum gününde sanırım herkese giderli..
-
dora dayım çağrı'yı hastanede ziyaret ediyor
-
İlayda realitylerinde yarışmadan kopuk bir imaj çizdiği için halk tarafından sevilmişti ama 2-3 haftadır yarışmaya kendini fazla kaptırdı. Merve, Gonca, Batuhan gibi ruh emici yarışmacıların yaptıklarını umursamayıp eskisi gibi yarışma dışı konularla ilgili konuşup reality verirse sms birincisi olur.
İlayda'nın ortamda yarattığı tezat hoşuma gidiyor demiştim ama o diğerleri gibi olmaya çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 14 Mart 2021; 20:59:9 > -
BAHÇELİDE YAZIK BAKTI BİR HALT YİYEMEYECEK Z KUŞAĞINA OYNAMAYIP DESTEK ALMAYA ÇALIŞIYOR. ABİ BİR İNSAN NEDEN BAHÇELİYE OY VERİR SORGUNLANMALI GERÇEKTEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mart 2021; 22:3:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12BAHÇELİDE YAZIK BAKTI BİR HALT YİYEMEYECEK Z KUŞAĞINA OYNAMAYIP DESTEK ALMAYA ÇALIŞIYOR. ABİ BİR İNSAN NEDEN BAHÇELİYE OY VERİR SORGUNLANMALI GERÇEKTEN
Survivor a mı katılmış hocam bahçeli mevzu ne
BÖYLE GİDERSE OLABİLİR HOCAM, ŞİMDİLİK SADECE EN İZLENEN SURVİVOR ZAMAN ARALIĞINA REKLAM VERMEKLE YETİNİYOR KAÇ GÜNDÜR
@BlackEagle03quote:
Orijinalden alıntı: funky-nddora dayım çağrı'yı hastanede ziyaret ediyor
Evet geldim gensler nedir olayimiz
GEBERTİRİM
YILMAZ MORGÜL
quote:
Orijinalden alıntı: kalavar
GEBERTİRİM
YILMAZ MORGÜLKarbonat erol gider mi?
-
-
barış iq muhabbetini öykü ye yaptı. tek röportajında da söyledi bunu. ama ihale melis e kaldı.
sesi intagram con conlarına benzediği için karakterini de öyle zannediyorlar.
gerçekte uyumlu, kibar ve ne yapsa yaranamayan bir karakter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Evet geldim gensler nedir olayimizÇağrıyı mahzene kapatmışlar
-
-
zaten benim atam avrupalı diye övüne övüne anlatıyordu.
-
-
-
HOCAM ERDİ BAŞKAN BEKA MESELESİDİR. ALLAH KORUUSN ERDİ BAŞKANI KAYBEDERSEK YARIN İSTANBULU ÖBÜRGÜN KÜDÜSÜ KAYBEDERİZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mart 2021; 22:15:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X