Şeker Ceyhun Baba gibi atladı |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (114. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Poyraz’ın atışlar iyi ama parkurda aman aman hızlı değil.olsun Acun'un manevi evladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Issız adam bitmiş sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Acur efendinin her fırsatta poyrazı övmesi
Yahu valla BIKTIK BIKTIKEğer bu şer odaklarının planını bozacak bir BAŞKAN gelmezse bu Alaçatı tikisi Robertliyi Acun final için pohpohlayacak hocam belli oldu şimdi sıra panaromada 7/24 bu tikiyi övmede
Üstüste yarışanlar hep fark kapansın diye seçilmiş.
harbiden bu nedir ya -
İlayda cidden şekerimi yükseltti dayanamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Eğer bu şer odaklarının planını bozacak bir BAŞKAN gelmezse bu Alaçatı tikisi Robertliyi Acun final için pohpohlayacak hocam belli oldu şimdi sıra panaromada 7/24 bu tikiyi övmede
Alıntıları GösterTwitter’da da baya bosstluyorlar hocam . Aynı geçen seneki cemalcan a yapılanlar bir bir oluyor
Seker suda erir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Eğer bu şer odaklarının planını bozacak bir BAŞKAN gelmezse bu Alaçatı tikisi Robertliyi Acun final için pohpohlayacak hocam belli oldu şimdi sıra panaromada 7/24 bu tikiyi övmede
Alıntıları Gösterumudumuz yine yedeklerden gelecek babayiğide kaldı
İnsülin dedik patates çıktı
İlayda ve öykü net çöp -
ilayda sultan öykü baba kapışması olsa nolurdu acaba
-
Bana daha çok İsmail’i övüyor gibi geldi. -
İkiside sonsuz döngüye girerdiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82ilayda sultan öykü baba kapışması olsa nolurdu acaba
-
Murat Özarı akrostiş yazıyormuş hocam poyraza tamamlayınca program başlayacakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Twitter’da da baya bosstluyorlar hocam . Aynı geçen seneki cemalcan a yapılanlar bir bir oluyor
Alıntıları GösterPatates Hakan şimdi yalar durur bunu
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideMurat Özarı akrostiş yazıyormuş hocam poyraza tamamlayınca program başlayacakmış.
-
Yunus Emre başkan gibi bir yedek bir daha gelmez. Çok ümitlenmeyin bence
Yarışmanin favorilerinden görülen Poyraz ve Batuhana yorum yapmak istiyorum, Poyraz bana kendini beğenmiş biri gibi geldi Acun da övüp duruyor Batuhan ise her söze atlıyor o yaşta liderlik yapmaya çalışıyor.
Ben bu sene bayan tutacağım bu kiside Meryem Kasapdir bana sempatik geldi iyide yarışıyor ilerleyen zamanlarda da realitysinide konuşturur diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X