HOCAM YUNUS EMRE TINDER DA OTO SWİPE MODA ALSA YİNE BİR TANE DÜŞMEZ. YUNUS EMRE VURUŞ İÇİN PARALI ASKERE GİTSE KADIN EMREYİ GÖRÜR GÖRMEZ FİYATI 2 KAT ARTTIRIR MUAMELE SÜRESİNİ İKİ KAT AZALTIR. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1125. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Kimse duymamış yunus emre adada oyunu kazansaydık ne güzel size sosis yedirecek... ım yani salçalı sosis yapacaktım dedi. Adamın aklında sürekli cinsellik var buna %100 eminimHOCAM İLK HAFTA ADADA BİRBİRİMİZE SARILIR UYURUZ DİYORDU...
-
bugün spolier veren bir arkadaş vardı.
doğruluğu var mıdır?
bilen var mı?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanHanzade > "Güçlü kadın" çetesi
Feminizm ayakları çekip Hanzadeyi ödüllere götürmüyorlar hocam. Bunların feminizmi kendi çıkarlarına kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHanzade yüzlerine şeytansınız demişti. Bunlar arkasından söylemişler ve kamera varken de anca şifreli şifreli söyleyebiliyorlar
Alıntıları Gösterİtiraz ettiği konu o mu sence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İtiraz ettiği konu o mu sence
Alıntıları GösterDora dayı > netflixciler diyerek konuyu kapatalım hocam.
-
Dora dayım > survivor 2021
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 13 Mart 2021; 22:7:51 >
Hanzade survivor 2010da var misin yok musun ekibiyle katilsaydi o sene smsde yoktu muhtemelen merve degil hanzade sampiyon olurdu kendisi survivor grandmasteri olma yolunda ilerliyor buyuk yarismaci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Dora dayım > survivor 2021ANLATIM BOZUKLUĞU OLMUŞ HOCAM SURVIVOR 2021 YAZMANIZ YETERLİ TÜM SURVİVOR 2021 DERSENİZ DOĞRU OLMUYOR...
-
DORA DAYI > HOLYWOOD + AVRUPA SİNEMASI
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceFeminizm ayakları çekip Hanzadeyi ödüllere götürmüyorlar hocam. Bunların feminizmi kendi çıkarlarına kadar
Alıntıları GösterBUNLARIN FEMİNİZMİ AHA BU KADAR HOCAM:
-
İlayda son haftalardaki reality performansını beğenmiyorum, tekdüze bir yarışmacıya dönüştün. İlk haftalarda bu senenin yıldızı olabileceğini düşünüyordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIANLATIM BOZUKLUĞU OLMUŞ HOCAM SURVIVOR 2021 YAZMANIZ YETERLİ TÜM SURVİVOR 2021 DERSENİZ DOĞRU OLMUYOR...
Alıntıları GösterDoğru diyorsunuz hocam düzeltiyorum
DORA DAYI
DH DAYI
ZORRO DAYI
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
DORA DAYI
DH DAYI
ZORRO DAYIZıpzıp Steven
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIZıpzıp Steven
Alıntıları GösterObur Ayşe
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82DORA DAYI > HOLYWOOD + AVRUPA SİNEMASI
Doralı nescafe reklamı > Esaretin Bedeli
Doralı Ülker Kalbim Ton reklamı > The Godfather
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İtiraz ettiği konu o mu sence
Alıntıları GösterKim neye itiraz etmiş? Ben olayları yorumladım Hanzadenin şeytan demesiyle onların arkasından söyledikleri hakaretler ve şifrelemeleri aynı şey değil
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Obur Ayşe
Alıntıları GösterFeminist ALeyna K
Yancı Aleyna Ç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X