Kızlar tek kalmasın hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1056. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam bu fotoğrafı vesikalık yapıtırıp cüzdanımda taşıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Murat rezil oldun lan. Adam seni kovaladi laf atti hicbi yaptirim almadi yarismaya devam edecekNasıl muhattap olacak aklım almadı
Acun'a da iyi ekmek çıktı bugün. Günlük 1280 mesaja ulaşmışız.
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Nasıl muhattap olacak aklım almadı
Alıntıları GösterValla bende bilmiyorum hocam ama sağlam rezil oldu. Sunucuyken posta yiyerek tarihe geçti adam. Arkada neler yaşandı onu bile bilmiyoruz daha
-
Yunan survivor dakilerin giyimine bakın , bir de bizim survivordakilerin giyimine
Dicek bişi bulamıyorum
-
Lan ben ne ara yarbay oldum
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcValla bende bilmiyorum hocam ama sağlam rezil oldu. Sunucuyken posta yiyerek tarihe geçti adam. Arkada neler yaşandı onu bile bilmiyoruz daha
Alıntıları GösterÇağrı koşarak etrafta aranırken Murat neredeydi onu merak ettim hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Lan ben ne ara yarbay oldumHocam survivor sağolsun mesai harcıyoruz forumda 😂
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcValla bende bilmiyorum hocam ama sağlam rezil oldu. Sunucuyken posta yiyerek tarihe geçti adam. Arkada neler yaşandı onu bile bilmiyoruz daha
Alıntıları GösterReis eksajare ediyorsunuz dimi o koşarak Murat'ı kovalıyor olamaz ya o kadar da degildir bu baslikda o kadar dassak varki hanginiz makara yapiyor hanginiz gerçeği söylüyor ayırt edemiyoruz artık 🙂
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Yunan survivor dakilerin giyimine bakın , bir de bizim survivordakilerin giyimine
Dicek bişi bulamıyorumYarışmacıları t shirtle yüzdürerek izleyicilerin namusunu koruyor o instagram aşığı
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Hocam survivor sağolsun mesai harcıyoruz forumda 😂
Alıntıları GösterHocam hala 5 kuruş kazanmıyoruz mağduruz ekşici olsaydık kazanırdık
Semih allstara gidiyor diyebiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Semih reis allstarı kaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X