bence bu olay kurgu. cevabım 1 hafta sonra demek "survivor sunucusu murat a saldırmışlar" lafını duyan yeni izleyiciye "cevabı 1 hafta sonra, izlemeye devam" demek. internet ortamı da bununla yıkıldı zaten. şu ratingler bir açıklansın bakalım. dora arkasında ona sopa sallayarak yanına çeken çete olmasa steven a ateş edemezdi. ve flashbacklerden gördüğümüz kadarıyla üzülerek söylüyorum ki(çünkü steven ı hiç sevmiyorum) steven haklı. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1051. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Berkaya bak öyküden sonra potaya koyulsa gider oysa ne havayla girmişti işte yancı olanların hiçbir şansı olmadığının kanıtı
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
ER MEYDANINA ÇIKTIK SONUNDA...
ÖZLEMİŞİZ....
O P E R A S Y O N
Hocam feminazi oku yedik.
Ölmez de sağ çıkarsak cümle alem korksun bizden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öykü gitti -
Artık çağrı dora anketi eklensin foruma zamanı geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖYKÜ GİTMİŞ
DAYIM ÖLÜ HALİYLE BİLE 2 OLMUŞ AZ DAHA 1 OLUYORMUŞUZ
HAFTAYA 1.LİK GELİYOR HAHAHAHAHHAA
Damla Can gibi alfa kadından Ayşe ergenine kadar düşmeniz beni derinden üzdü hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Berkaya bak öyküden sonra potaya koyulsa gider oysa ne havayla girmişti işte yancı olanların hiçbir şansı olmadığının kanıtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 10 Mart 2021; 0:23:39 >
Dayı 2.olmus galiba. Forumu bölemeyeceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh_Elmander -- 10 Mart 2021; 0:24:14 > -
İlayda Sultan bir tanedir hocam.
Hedefimde pehlivanın duygularıyla oynayan eleyli feminazi Aleyna K. var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Berkaya bak öyküden sonra potaya koyulsa gider oysa ne havayla girmişti işte yancı olanların hiçbir şansı olmadığının kanıtı
Hocam birini tutun artık
Sonunda herkes gidecek, Batuhan'a kalacaksınız
-
ÇILDIRIN ÇILDIRIN
DORA DAYIM O KADAR LİNÇ YEDİĞİ HAFTA 2.OLMUŞ
ŞAMPİYONLUK GELİYOR LAAAANNNN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 10 Mart 2021; 0:24:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Damla Can gibi alfa kadından Ayşe ergenine kadar düşmeniz beni derinden üzdü hocam...
Alıntıları GösterBen her zaman haklının yanındayım hocam ayşe normalde destekleyeceğim bi karakter değildi fakat yapılan zorbalıklar beni ona itti kötünün iyisi diyelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam birini tutun artık
Sonunda herkes gidecek, Batuhan'a kalacaksınız
Alıntıları GösterBu cümleniz beni derinden yaraladı bana her şeyle gelin ama batuhanla gelmeyin...
-
Haklının yanında olsaydınız Dora dayıma atılan iftiralara karşı gelirdiniz hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ben her zaman haklının yanındayım hocam ayşe normalde destekleyeceğim bi karakter değildi fakat yapılan zorbalıklar beni ona itti kötünün iyisi diyelim
Alıntıları Göster
-
DORA DAYI İKİNCİ OLMUŞ BEEEEEEEE
-
Berkay, Yunus Emre figuran olmayı seçti, sonuç ortada.
-
YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN BİR ZAFER VARDIR -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Haklının yanında olsaydınız Dora dayıma atılan iftiralara karşı gelirdiniz hocam...
Alıntıları Gösterİftira nerede?
-
Dayım yine 2. olmuş. Artık yok mu bir 1. lik ağalar? Sadece bana mı oy attırıyosunuz 3000 oy attım 2. olmuşuz?? Bizi kesmez artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X