Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.606.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

cevabım 1 hafta sonra demek "survivor sunucusu murat a saldırmışlar" lafını duyan yeni izleyiciye "cevabı 1 hafta sonra, izlemeye devam" demek.

internet ortamı da bununla yıkıldı zaten. şu ratingler bir açıklansın bakalım.

dora arkasında ona sopa sallayarak yanına çeken çete olmasa steven a ateş edemezdi.

ve flashbacklerden gördüğümüz kadarıyla üzülerek söylüyorum ki(çünkü steven ı hiç sevmiyorum) steven haklı.

• Berkaya bak öyküden sonra potaya koyulsa gider oysa ne havayla girmişti işte yancı olanların hiçbir şansı olmadığının kanıtı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ER MEYDANINA ÇIKTIK SONUNDA...
    ÖZLEMİŞİZ....

O P E R A S Y O N

Hocam feminazi oku yedik.

Ölmez de sağ çıkarsak cümle alem korksun bizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öykü gitti
  • Artık çağrı dora anketi eklensin foruma zamanı geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖYKÜ GİTMİŞ

DAYIM ÖLÜ HALİYLE BİLE 2 OLMUŞ AZ DAHA 1 OLUYORMUŞUZ

HAFTAYA 1.LİK GELİYOR HAHAHAHAHHAA

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Berkaya bak öyküden sonra potaya koyulsa gider oysa ne havayla girmişti işte yancı olanların hiçbir şansı olmadığının kanıtı

Damla Can gibi alfa kadından Ayşe ergenine kadar düşmeniz beni derinden üzdü hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 10 Mart 2021; 0:23:39 >
  • Dayı 2.olmus galiba. Forumu bölemeyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh_Elmander -- 10 Mart 2021; 0:24:14 >
  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

İlayda Sultan bir tanedir hocam.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN Hedefimde pehlivanın duygularıyla oynayan eleyli feminazi Aleyna K. var.

• quote:

Berkaya bak öyküden sonra potaya koyulsa gider oysa ne havayla girmişti işte yancı olanların hiçbir şansı olmadığının kanıtı

Hocam birini tutun artık  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN Sonunda herkes gidecek, Batuhan'a kalacaksınız

• ÇILDIRIN ÇILDIRIN

DORA DAYIM O KADAR LİNÇ YEDİĞİ HAFTA 2.OLMUŞ

ŞAMPİYONLUK GELİYOR LAAAANNNN 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 10 Mart 2021; 0:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Damla Can gibi alfa kadından Ayşe ergenine kadar düşmeniz beni derinden üzdü hocam...

Alıntıları Göster

Ben her zaman haklının yanındayım hocam ayşe normalde destekleyeceğim bi karakter değildi fakat yapılan zorbalıklar beni ona itti kötünün iyisi diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Hocam birini tutun artık  Sonunda herkes gidecek, Batuhan'a kalacaksınız

Alıntıları Göster

Bu cümleniz beni derinden yaraladı bana her şeyle gelin ama batuhanla gelmeyin...

• quote:

Ben her zaman haklının yanındayım hocam ayşe normalde destekleyeceğim bi karakter değildi fakat yapılan zorbalıklar beni ona itti kötünün iyisi diyelim

Alıntıları Göster
    Haklının yanında olsaydınız Dora dayıma atılan iftiralara karşı gelirdiniz hocam...

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• DORA DAYI İKİNCİ OLMUŞ BEEEEEEEE

• Berkay, Yunus Emre figuran olmayı seçti, sonuç ortada.

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN BİR ZAFER VARDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Haklının yanında olsaydınız Dora dayıma atılan iftiralara karşı gelirdiniz hocam...

Alıntıları Göster

İftira nerede?

• Dayım yine 2. olmuş. Artık yok mu bir 1. lik ağalar? Sadece bana mı oy attırıyosunuz 3000 oy attım 2. olmuşuz?? Bizi kesmez artık

• 
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.