Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Survivor 2017 | Final

Geçen instagramdan paylaşım yapan Ada'm değil mi bu ? Sunuculuk icin gitmiş o Zaman,Alp kırşan sunmuyorsa iyi bence.

Keşke bu Ada'm yarışmacı olsaydı eğer geçen attığın adamsa , seçemedim pek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Survivor 2017 | Final

Geçen instagramdan paylaşım yapan Ada'm değil mi bu ? Sunuculuk icin gitmiş o Zaman,Alp kırşan sunmuyorsa iyi bence.

Keşke bu Ada'm yarışmacı olsaydı eğer geçen attığın adamsa , seçemedim pek.

Aynı zamanda Survivor Yunanistan da çekecekti Acunmedya belki Yunanistan Survivor u olabilir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 19 Ocak 2017; 1:54:52 >

• Havuç nedir ya, keşke Gönüllü olarak katılmış olabilseydim. YEmin ediyorum çocukluğum dahil havuç veletine bütün kinimi kusardım. Bak yine sinirlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bu sene desteklediğim kişi kazanacak Fransada Wendye nasıl şans getirdim

Adam hala Wendy diyor ya

Şaka bir yana bu sene de Serkan'ı destekle sen. Semih'ten geriye hatırası Serkan kaldı
  • acun bu yıl survivor için 17milyon dolar bütçe ayırmış vay vay vay 17milyon yatırıp kim bilir ne kadar kazanıyordur

• Bir bayan kazancak bu sene hic bosuna yazmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Survivor 2017 yine Dominiktemi geçecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Bu Survivor 2017 yine Dominiktemi geçecek?

Evet

Her şeyi anlatır gözler

Şampiyonsun Berna Keklikler

• Bu erdiyi destekleyenler neyin kafasında ya

• Şu an insanın zihninde başarılı olabilecek yarışmacılar arasında

Ada Hayatı ve Parkur da kendisini pek sevmesem de eser west gibi duruyor youtubede videoları falan var doğa şartları ile alakalı iyi şeyler yapıyor devam ettirebilirse finalist olur kazanır mi bilmem ama 😉

• Bugün fragman bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Bu erdiyi destekleyenler neyin kafasında ya

Erdi Ünver'i savunacağız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Erdiyi mi yoksa göbeğini mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Erdiyi mi yoksa göbeğini mi

YÜREĞİNİ

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Iyyyk yağlı yağlı

• quote:

Iyyyk yağlı yağlı

1 ŞAMPİYONDAN DAHA TEHLİKELİ NE OLABİLİR?
    Survivor 2017 | Final
  • Survivorlarda gidişatı etkileyen en önemli olayları derledim sezon başlasın

2005

ugurun şeker kavgasındaki tavrı ve adada liderligi artık sırtlaması onu şampiyonluga götürmüştü finalde +1 oyu almasında bu şeker kavgasının etkisi büyüktür.

Survivor 2017 | Final

2006

pantelisin elendigi gün yarışmanın kaderi degişti aslında yunan takımında gerçekten şampiyon olmaya inanan tek isim son üçte veda etmişti akılda bu sözleri kalmıştı

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

2007

finalistlerin belirlendigi gün ve ayşıl vs özlem mücadelesi tarihin en iyi final mücadelerindendi o oyunda ayşıl digerlerinden biriyle finale kalsa kazanacaktı tanerin tek şansı bence ayşılla finale kalmaktı çünkü final aynı takımdan iki kişi ile olursa oylama ile belirlenecekti şampiyon ayşıl takım arkadaşları tarafından sevilmeyen tarihin en iyi kadın yarışmacısıydı ve finale kalmıştı ancak final oylamasında 0 oy alarak kaybetti.

Survivor 2017 | Final

2010

hakan aydını onlarla birlik olacak diye düşünüp furkan ve kız arkadaşları ile son dörde gitmeyi hedefliyordu ama aydın bu planda elenecegini düşünüp ihsangile dahil olmuştu bu birleşme yarışmanın bariz favorisi hakanın elenmesine halkın yalnız kız merveden yana olmasına uzanan bir döneme gitti.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

merve oflazın kazanmasında en büyük olay 4 kişiden üçünün gidecegi ve bir kişinin gece adada tek kalacagı o oyunda ihsan diger 2 erkegi alıp merveyi adada bırakmış ve merve o gece tek kalmasının şampiyonlugu kazandı.

2011

nihatın derya hakkındaki finalde yaptıgı konuşmalar halktan tepki almış 3t taneri 63-37 eleyen derya nihatı finalde 76-24 elemişti

2012

hasan nihatı elemek için kulisler yaparken nihat dokunulmazlıgını hasanla paylaşmış şampiyonlugu Türk halkı nezlinde o gece kazanmıştı

https://www.vidivodo.com/nihat-altinkaya-dokunulmazlik-korumasi-karari-survivor-unluler-gonulluler-acunmedya

2013

murat defalarca smse çıkmış hilmicem hiç çıkmamıştı internetteki tüm anketlerde murat hilmiden öndeydi ancak kısa sürede üst üste çok smse çıkan yıpranmış ve kazananın %100 şampiyon olacagı yarı final smsinde hilmiceme %52-48 elenmişti.

Survivor 2017 | Final

2014

turabi psikolojik zaferde herkesin önündeydi halktan turabiye karşı gelmesini istenen isim yigitti ancak yigitte turabiye karşı psikolojik savaşı kaybetmiş turabi tüm rakiplerini oyun kazanmadan smslerle geçip şampiyon olmuştu 2012'de nihatın sırayla begüm-anıl-hasanı eleyerek ulaştıgı zirveye yigit-(ahmet-m.aydın)-gökhanı eleyerek ulaştı.

2015

yarışmanın tüm sosyal medyada ve halkta tek şampiyonluk adayı hasandı tüm anketlerde açık ara önde olan hasan turabi ile kanka olup hakanı eleştirdigi gün tüm sosyal medyada eleştiri toplamış 5 kez halk oylamasında turabiye ve hilmiceme üstünlük kuran hasan büyük sms oylamasında merve ve hilmini ardından ancak üçüncü olabilmiş begümü finale taşıyıp kendisi merveyi elemeyi düşündügü gecede survivorı beşinci olarak tamamlamıştı

hasanın halktan destegi kaybettigi o konsey

ve hasanın elendigi an yaşanan şok anı Survivor 2017 | Final

2016

yarışmada bariz favori atakandı atakanın rakibi olarak karşıda serkay ve semih vardı semih önceki yarışmadan gücünü bu yarışmaya taşımış olsada düşmanlarınıda yanında getirdi serkay şampiyonlugu yarışmanın ilk haftalarında yemegini yerden yere koyucagiz sözü onun şampiyonluk yolundaki en büyük engeliydi

Survivor 2017 | Final

nagihanın yaptıgı kulisler ile halktan tepki almış daha ilk aydan yarışmanın favorisi olmaktan çıkmıştı

Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 11 Nisan 2020; 2:44:58 >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    2015'in yani All Star'ın dönüm noktası Hasan'dan ziyade Doğukan'ın Serenay'ı yazması olmuştu... Yazmasa Merve Aydın 1.aday olacaktı ve SMS oylamasıyla Gönüllüler takımındaki herkesi eleyecekti. Belkide son 4'lü Turabi, Hakan, Merve ve Doğukan ya da Serenay olacaktı... Ama Doğukan kendince haklı/bence haksız yere taraf değiştirince Ünlüler takımı yok oldu.

Fakat Hasan'ın Hakan'ı habire eleştirmesi de SMS oylarını kaybetmesine sebep oldu evet, Survivor'da bi Hakan gerçeği var sahiden de :) Adam bir hero değil, hatta seveni bile pek yok ama ben onu izlerken çok keyif alıyordum, onu destekliyordum, keşke All Star 2 yapsalar da Hakan tekrar yarışsa... Ama Hakan, Bozoksuz olmaz :) patateeeeeessss

Bu arada Nihat Altınkaya adamdır, en büyük rakibi Hasan'ı koruma altına almak yürek ister, adamlık ister. Gelmiş geçmiş en iyi, en delikanlı Survivor yarışmacısı... All Star 2 olursa ve bu adam katılırsa ratingler tavan yapar!

Ulan özledik Survivor'ı be, her sene bu sene izlemicem diyorum, gene izliyorum gene izliyorum. Cumartesi bakalım bakalım yeniler nasıl olacak...

Ellerine sağlık bu arada, nostalji yaptım sayende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

2015'in yani All Star'ın dönüm noktası Hasan'dan ziyade Doğukan'ın Serenay'ı yazması olmuştu... Yazmasa Merve Aydın 1.aday olacaktı ve SMS oylamasıyla Gönüllüler takımındaki herkesi eleyecekti. Belkide son 4'lü Turabi, Hakan, Merve ve Doğukan ya da Serenay olacaktı... Ama Doğukan kendince haklı/bence haksız yere taraf değiştirince Ünlüler takımı yok oldu.

Fakat Hasan'ın Hakan'ı habire eleştirmesi de SMS oylarını kaybetmesine sebep oldu evet, Survivor'da bi Hakan gerçeği var sahiden de :) Adam bir hero değil, hatta seveni bile pek yok ama ben onu izlerken çok keyif alıyordum, onu destekliyordum, keşke All Star 2 yapsalar da Hakan tekrar yarışsa... Ama Hakan, Bozoksuz olmaz :) patateeeeeessss

Bu arada Nihat Altınkaya adamdır, en büyük rakibi Hasan'ı koruma altına almak yürek ister, adamlık ister. Gelmiş geçmiş en iyi, en delikanlı Survivor yarışmacısı... All Star 2 olursa ve bu adam katılırsa ratingler tavan yapar!

Ulan özledik Survivor'ı be, her sene bu sene izlemicem diyorum, gene izliyorum gene izliyorum. Cumartesi bakalım bakalım yeniler nasıl olacak...

rica ederim aslında o olayı koyacaktım ama konu çok uzardı orada dogu yarışmanın gidişatını etkiledi o kesin eger merve tek aday çıksaydı atladıgın bir şey var turabi hilmi hasan yazmazdı iyi hatırla ilk oyun kaybedildi merve yazalım dediler dogukan gidip serenay yazınca sero merve aday oldu ertesi gün yine kaybetseler hakan dogu potaya girip dogu gidecekti ama kazanmışlardı turabi ile hilmi şunu düşündüler hilminin oyu hasan serenay merveden en az birinden yüksektir eger tek aday merve çıksaydı onlar hilmiyi riske atmaz begümü yollardı ve turabi hilmi hasan üçlüsü kalan 4 kişiyi teker teker yollardı o sıra ünlüler oyun kazanıyorsa bunda begümün etkisi çok yüksek begüm zayıf kalıyordu kızlara karşı gönüllü erkekler 3 kişi kalsa tahminimce önce dogu sonra hakan giderdi veya bir sürpriz olur yine hasan giderdi turabi hilmi merve hasan böyle bir dörtlü kalırdı ve turabi yine oyunla finale giderdi kazanırdı bence hasan merve smsinden yine merve gelirdi degişen bir şey olmazdı şampiyonu mervenin babasının konuşması belirledi çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

rica ederim aslında o olayı koyacaktım ama konu çok uzardı orada dogu yarışmanın gidişatını etkiledi o kesin eger merve tek aday çıksaydı atladıgın bir şey var turabi hilmi hasan yazmazdı iyi hatırla ilk oyun kaybedildi merve yazalım dediler dogukan gidip serenay yazınca sero merve aday oldu ertesi gün yine kaybetseler hakan dogu potaya girip dogu gidecekti ama kazanmışlardı turabi ile hilmi şunu düşündüler hilminin oyu hasan serenay merveden en az birinden yüksektir eger tek aday merve çıksaydı onlar hilmiyi riske atmaz begümü yollardı ve turabi hilmi hasan üçlüsü kalan 4 kişiyi teker teker yollardı o sıra ünlüler oyun kazanıyorsa bunda begümün etkisi çok yüksek begüm zayıf kalıyordu kızlara karşı gönüllü erkekler 3 kişi kalsa tahminimce önce dogu sonra hakan giderdi veya bir sürpriz olur yine hasan giderdi turabi hilmi merve hasan böyle bir dörtlü kalırdı ve turabi yine oyunla finale giderdi kazanırdı bence hasan merve smsinden yine merve gelirdi degişen bir şey olmazdı şampiyonu mervenin babasının konuşması belirledi çünkü

O gün Merve nin babası mikrofonu eline almasa Merve Aydın efsane bir şampiyon olacaktı.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.