Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37553756375737583759
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Volkan'in potaya cikasi gelmiş. Tabii Volkan, Anil seni de indirir merak etme sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugceyı pek sevmezdım dedıkodu yaptıgı ıcın ama haksızlık oldu, berna verken elenmesıni dogru bulmuyorum. Haftaya volkan fılan dıyenler var, ne acun ne seyırcı volkanın elenmesıne ızın vermez. Çöp anılı mı ızleyecegız parkurlarda.
  • Çakma lider Volkan bi afra bi tripler anlaşıldı Anıl sıradan ona yol verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 10 Mayıs 2017; 0:26:22 >
  • anil hep magduru oynuyor.
    kabiliyet dusmani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ben demiştim volkan tam bir tilkidir hep arkadan iş çeviren adam bu

volkan karakter fukarası,yaşının adamı olmayan 2-3 sms için yanar döner omurgasız ben ne hayvanlar gördüm bir gorildir
    bugün oyunda ünlüler içinden geçtiler 1hafta kendine gelemez
  • Berna ya meydan okuyan sonuclarına katlanacak.

Sıra sana geldi çakma komutan..

ateş bastı değilmi anıla saldırıyorsun hemen.
  • Aile dağılıyor.

Survivor 2017 | Final

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradaki gelsin!!

Survivor 2017 | Final
  • artik ogeday icin kritik bi donem basliyor. eger arkadaslarim gitti sayim azaldi diye o tarafa yaklasirsa kitle kaybi yasar. ama berna basta olmak uzere digerlerine yanasmazsa, digerleri de sirf bu yuzden takimin en iyisi olan ogedayi potaya yazarlarsa, kahraman olur kibrisa gider. yanasirsa kendini bitirir. yani ogedayin kibris bileti kavga edip potaya girip tek adam sekline burunerek kahramanlasmasi
  • Lan Volkan ne döneksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • survıvor sadece parkurdan ibaret olsaydı erdi ilk pınar son ve yine sabriye ilklerde elenirdi berna sırıtmasında haklıdır AMA Şampiyonluk için parkurda başarı şarttır bu yüzden adem ve ilhan sonlara bu şeylerle girerse serhat seme ogedaya karşı bir şansları olmaz havuçda çok başarılı ama tek şansı semboller...
  • anıl sins 2 ergeni yolladı. tanıtımdan anladığımız kadarıyla sıradaki yolcu çakma gomutan sonradan ergen omurgasız volkan.
    anıl sins goril ve akbil fotolarını bekliyorum
  • Volkan sırada sensin sonra Ogeday seni yiyecez Berna bu boru degıl 5 oy attım helali hoş olsun.
  • Acun Tuğçe'ye "potada olduğun kişiler, son haftada yaşadıkların, konuştuğun şeyler" diyerek neden eklendiğini açıklamış oldu. Seneye dersini çalışıp gel Tuğçe.

• Anil en cok berna ile kavga etti hatta kankasi erdiyle bile arasini bozmaya calisti..
    bu anil ve berna hangi ara bu kadar yakin kanki oldular?
  • Tuğçe Anıl'a prim vermeseydi hem Burçak hem Tuğçe adadalardı. Büyük bir stratejik hata yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Aile dağılıyor.

Survivor 2017 | Final

• Berna cidden kişilik sıkıntısı var hatunda ya :D Bir yanı kahkaha atmak istiyor diğer yanı dur kız elenmiş 2 üzüleyim diyor :)
  • Tuğçe ergeninin elenmesi normal sonuç.
  • 
Sayfa: önceki 37553756375737583759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.