Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    oyle bise degil bence eseri cildirtacak bi durum yok ortada adam yeteeeer diye saga sola saldiriyo baska bise var ama bakalim goruruz aksama

• Adem ve Serhat bence diskalifiye riski taşıdığı ve Ada güvenliğini risk ettiği için oylama yolu ile ikisinden biri gönüllüler adasına geçecek

Eser west te ünlülere bakalım gorecez 😂👍

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Benim tek bildiğim eser asla bu survivordan şampiyon olamaz isterse en iyi olsun tüm oyunları alsın sadece ergen kız kitlesiyle bir yerlere gidemez özellikle genç ve orta yaşlı survivorcı erkek tayfa eseri sevmiyorlar(çoğu kıskançıktan falan adama gay diyenler bile var adamın sevgilisi olmasına rağmen) peki kim göğüsler üzülerek söylüyorumki adem bu kitlenin favorisi olmuş durumda özellikle sedat ve serhatla olan her kavgada + puan kazanıyor fan kitlesi çığ gibi büyüyor turabinin kitlesi gibi olacak(ademi sevmememin sebebi barzo gibi takılıyor bıyık altından gülmeler eseri küçümseyici bakışlar falan) ilerde nerden bildin dersiniz

Orta yas üstü Survivor izleyicisiyim ve eseri tutuyorum nolcak simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarpELuS

Adem ve Serhat bence diskalifiye riski taşıdığı ve Ada güvenliğini risk ettiği için oylama yolu ile ikisinden biri gönüllüler adasına geçecek

Eser west te ünlülere bakalım gorecez &#128514;&#128077;

Kardeş oylama olsa en zayıf halka olan erdi cikar oylamada.

• Tek başına teknede bağırması garip bence gerçi teknenin nerede olduğu önemli

Eğer okyanusun ortasında falan sa ve eser tek başına ise durum sıkıntılı var bi durum

Eğer kıyıya yakın bi yerde ise büyük ihtimal eserin sayı kaybetmesi nedeni ile dokunulmazlık kaybettiler eserde herkes tekdneden indikten sonra çıldırıyor 😂😂

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Hocam takımlar kendi arasında yapmış olabilir SMS yolu ile değil

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Adem bu oyun performansıyla zor şampiyon olur. Eser'in bazı hareketleri bana da itici geliyor. Bunun kıskançlıkla alakası yok, bir erkek olarak orada kıskanacağım birisi varsa Gökhan'dır. Adam harbi yakışıklı, ses tonu da iyi. O olmadı Ogeday'ı kıskanırım, Eser'i kıskanmam
  • Bence bağırma nedeni dokunulmazlığı kaybettiler ondan ya da sakatlık.Mesela oyun alanında eser yok sakatlık olabilir

Adem Serhat kavgası Reyting sebebi Acun bunu bırakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Benim tek bildiğim eser asla bu survivordan şampiyon olamaz isterse en iyi olsun tüm oyunları alsın sadece ergen kız kitlesiyle bir yerlere gidemez özellikle genç ve orta yaşlı survivorcı erkek tayfa eseri sevmiyorlar(çoğu kıskançıktan falan adama gay diyenler bile var adamın sevgilisi olmasına rağmen) peki kim göğüsler üzülerek söylüyorumki adem bu kitlenin favorisi olmuş durumda özellikle sedat ve serhatla olan her kavgada + puan kazanıyor fan kitlesi çığ gibi büyüyor turabinin kitlesi gibi olacak(ademi sevmememin sebebi barzo gibi takılıyor bıyık altından gülmeler eseri küçümseyici bakışlar falan) ilerde nerden bildin dersiniz

Bende genç bir survivor izleyicisi olarak(erkeğim) bende eserin bu performansıyla!!! kıbrısa gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama benim survivor facebook sayfalarında gördüğüm bu ademin bir gecede fanları artmış deli gibi savunuyorlar(en iyisi olduğunu falan iddia ediyorlar) benim gördüğüm şimdilik bu, serhat adem kavgası ademe + puan kazandırdığını düşünüyorum

• Bu arada ünlülerden

Sırası ile

Berna

Sabriye

Seda

Sahika

Gider

Erkeklerden

Menguc

Fatih

Çılgın

Serhat

Gönüllülerden

Denisa

Burcak

Elif

Yeni gelen güreşçi çocuk :D

Gökhan

Erdi

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Eser oyun alanında gözüküyor.
    O tekneler çok hopluyor belki de kıçı ağırmıştır ondan bağırıyordur
  • Son 8lim

Berna kek

West

ogeday

Volkan

Ilhan

Adem

Sema

Pınar yada süpriz bir isim at fava

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Bende genç bir survivor izleyicisi olarak(erkeğim) bende eserin bu performansıyla!!! kıbrısa gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama benim survivor facebook sayfalarında gördüğüm bu ademin bir gecede fanları artmış deli gibi savunuyorlar(en iyisi olduğunu falan iddia ediyorlar) benim gördüğüm şimdilik bu, serhat adem kavgası ademe + puan kazandırdığını düşünüyorum

Adem asla şampiyon olamaz.Performansı leş,şampiyonluk hem performans hem ada hayatı ister hemde Reyting getirecek bir isim ister.

Bunu sevmiyorum ama son finalistlere bakarsan hepsi yakışıklı adamlar performansları da iyi isimler son senelerde finale hem performansı iyi hemde albenisi olan adamlar kaldı.Adem Kıbrıs'ı göremez bence.

Bence simdilik bu isim : Eser

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Eserin su fobisi varmış ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Acun sever böyle fragman aldatmalarını birşey çıkmaz dokunulmazlığı kaybettiklerini düşünüyorum ben.

• Final 5

Berna

Eser

Ilhan yada Adem

Ogeday

Sema

• Furkan bence büyük sakatlık yaşayıp adaya veda edECEK ANIL gibi :/

• ilhan serhat neslihan erdi eser volkan elenmez

ilk gidecekler menguc denissa sedat berna seda sabriye. Tugce Elif. Iyi geceler

• Furkan kusura bakma kanka

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.