Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32883289329032913292
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SABRİYEYİ SMS YAGMURUNA TUTUYORUZ.
  • Pinarin bu isleri yaptigi bi haftada isminin yazilmasi o kadar guzel oldu ki. Oyle bir adalet ki. Planlari başına geçti resmen. Sattigi insanlari yazamadi, yanasip sigintilari oldugu kisiler ismini yazdi. Hic seveni var mi bilmiyorum ama bu firsat degerlendirilmeli. Pinar gitmeli. Hak yerini bulmali.

butun icraatlerinden sonra Duayi Allahi almis simdi agzina. Gidersin sen kibrisa :D

referandumdan dolayi ademci kitlenin yogunlugu yoksa bu pinar nefretiyle bunu burdan şutlarlar. kilit isim gokhan reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlarda 2'de 0 yap bir sayi alsa idi dokunulmazlik unlulerindi sonra git kolyeyi al adelet bu iste s... dunyasinda

bazen ilhana hak vermiyor degilim kolyede gosterdigin basariyinin yarisini oyunlarda gosterse farkli olur ama nerede kiz kolyeye gelince nasil canini disine takiyor ya boyle birsey gormedim ben
  • Gökhan gidici.
    Daha öncede yazmıştım bu hafta ya anıl ya gökhan gidicekti.
    Sayı avantajının ünlüleri geçip gönüllülerin oyunun göre volkan veya ogedayı 2 turada sokmaları lazım.
  • Gökhan adamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adem bugün kaçta kaç yaptı
  • Yarışma bitecek, Sabriye parkurlara yeni alışmış. He he.
  • 20 SMS HELALİ HOŞ OLSUN SABRİYE
  • Sabriye bu hafta nakit az 5 tane attım kalırsın adada

Pınar Yolcu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

İlhan iki gün sonra cevap verme mevzusunu nerden biliyor?

Konseyde söylediler diye biliyorum ama tam emin değilim.
  • yoldaşlık nehrine dalmasa da tadına bakma tercihiyle pozitif duygularımıza nail olan pınara sahip çıkma vakti. fatih yoldaşın intikamını alamayacağını bilse de sonuca ulaşamayacağını algılayan ama tarafını tercihleyen karınca misali ilhanı yazarak duruş sergileyen, yoldaşlık bayrağını dalgalandırmak için nefes tüketen pınarı koyu cehaletin, komprador emellilerin ve utanmaz zalim kaderin avucundan çekip çıkaracağız
  • millet serhatın ağzı güneşlenen timsah gibi niye açık ne oldu biri açıklayabilir mi? dışarda eğlenceye gittimde yeni geldim merak ettim yüzü düşmüş baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Sabriye kağıdın arkasina birşey daha yazmış. Acaba ne yazmış merak ettim.

turkish fighter gibi birşey yazdı galiba :)S.Ş yapmış ayrıca.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan gitmez umarım hele ki Sabriye gibi bi faydasız varken

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkingonDream

oyunlarda 2'de 0 yap bir sayi alsa idi dokunulmazlik unlulerindi sonra git kolyeyi al adelet bu iste s... dunyasinda

bazen ilhana hak vermiyor degilim kolyede gosterdigin basariyinin yarisini oyunlarda gosterse farkli olur ama nerede kiz kolyeye gelince nasil canini disine takiyor ya boyle birsey gormedim ben

Bu bir oyun ve bu oyunun kuralları var kardeşim. 3 de 3 yaptığı dokunulmazlıklarda oldu Şahikanın. Performansı kötü mü evet kötü. Ama bireysel dokunulmazlığa asılıyor demek çok mantıksız. Çünkü dokunulmazlık oyununu kaybederse kendi adının yazılacağını düşünen birisi hepsine asılır. Eğer biraz aklı varsa.

Her hafta Şahika kolyeyi almıyor ki. Belki de ilk defa aldı. Farklı bireysel dokunulmazlık oyunları oynuyorlar. Parkurlar ile aynı şey değil. Bir kere sabitsin koşmuyorsun efor sarf etmiyorsun o anlamda.

• Helal olsun durusunuzu hic bozmuyorsunuz.Dunya yikilsa survivor yine anasayfada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

Helal olsun durusunuzu hic bozmuyorsunuz.Dunya yikilsa survivor yine anasayfada.

Nicki gördüm son yorumda

sen de mi Brutus diye konuya girdim rahatladim çıkıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle pınar elenme zamanın gelmişti
  • 
Sayfa: önceki 32883289329032913292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.