Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32283229323032313232
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Restorant'a gidip Sbarro pizza mi yiyecekler? Restorant'in kendi yemeklerine ne olmuş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • At etine benziyoe gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

arkalarından saydırıyorlar pınara yok biz sahip çıktık diyorlar. ilhanlar zaten almadılar yanlarına. konuşacak kimse olmayınca geldi konuştu.ilhanlarla da konuşuyorlar hala o zaman. zaten diyorsunuz samimiyetine inanmıyoruz diye. sorun ne işte kız gitti yanınızdan. ne yapsın kız gitsin anıl gibi mağarada mı yaşasın sonra niye rahatsız oluyorlar gönüllülerle takılınca.
    ademle sabriye ye katılmıyorum zaten. şahika da bu nedenle gitti yanlarından zaten. olmayacağını anlayınca kötü olmayayım bari dedi.
    sabriye yalnız kalıyorum diyor sonrada adada kendine mülk aldı sanıyor herhalde hep bir şahikaya pınara size biz sahip çıktık muhabbeti yapıp duruyor. hem sevmiyom diyor. hem niye bizle takılmıyor diyor. yalnız kalınca bizimlesin niye dedi o zaman.

Aynen. Ben Adem ve Sabriye'yi seviyorum ancak biraz ezik buluyorum. Fırsatları varken eleme konseyinde İlhan'ı değil Pınar'ı yazdıklarında çok sinir olmuştum. Kendilerini onaylatmak için birilerini arıyorlar sürekli. Pınar bahane. Bu kendine güven eksikliğini gösteriyor. Adem Pınar'ı eleştiriyor ama kendine delikanlı değilsin diyen adamla hala konuşuyor.

• gönülüler alır bu oyunu demedi demeyin.
  • E.A. kullanıcısına yanıt
    Kardeş senınle ne problemım olacak, sen kendı işine bak. Adem bunlara alaman erkegı demıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina666

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Ulan Sabriye sen tam sopalıksın. Pınar sizinleyken sanki can ciğer mi oldun. Sanarsın 40 yıllık kankeytosu.

Neden dost olmadığını yüzüne seni sevmiyorum dediğini hala anlamamışsın. Bence bölümleri sarıp sarıp izleyin.

Bölümleri dikkatli izliyorum merak etme. Sabriye'nin Pınar'ı sevmediği belli olan bir şey.

Fakat Sabriye röportajda öyle bir konuşuyor ki ihanete uğramış, arkasından bıçaklanmış gibi. Sinirli sinirli konuşmasından böyle anlaşılıyor.
  • Arkadaslar cok tesekkurler cevap icin. Super hizlisiniz selam ve saygilar

• bu pizzadan yemiştim bir kere, pizza kurak çöl ortamı gibiydi, sucuk filan hak getire. pizzalar üzerinde yaptıkları bu deneysel çalışmadan sonra bir daha aç kalsam da yemeyeceğim üzerine kendimle mutabık kaldım. ekmek yemek daha mantıklı, ikisi de boş ama ekmek daha uygun fiyatlı
  • ilhan ilk kez ise yarasin bi babalik yapsin sabriye adem pinari potaya soksun. pinar gider iki grup da mutlu olur

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Elif gokhan pinarida sattilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 14 Nisan 2017; 22:44:32 >
  • Tuğçe fena pozlar veriyor

• Bacağı kötü şişti. Yazık. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 14 Nisan 2017; 22:45:52 >
  • Goril miş... Goril misin sen?

• Sema insanlarda antipati uyandiracak,Sinsirella lakabı takmamiza sebep olan davranislarda bulunmayip sadece oyununu alıp çıkan bir yarismaci olsaydı son 2 'ye bile kalabilirdi. Performansi iyi cunku . Ilhan'in golgesinde kaldi ,diğer kadin yarismacilari kucumsedi.Sema'nin kimseye ihtiyacı yoktu tek tabanca gidebilirdi ama hep blok oy kullandı ,hep mor odaya o 3'luyu goturdu. Bu şekilde de sembollerle kıbrısa gidebilir ama final hayal be Sema

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Kardeş senınle ne problemım olacak, sen kendı işine bak. Adem bunlara alaman erkegı demıstı.

mesajımın sağ tarafını okumadın demek
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    sbarro nun pizzaları kendi yerinde bile o kadar lezzetli değil zaten sabahtan koyuyolar akşama kadar ne giderse.
    ama yanında verilen diğer dürüm falan vardı onlar çok güzel oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Elif gokhan pinarida sattilar

Aralarındaki konuşmayı diyorsan orda Pinar'i satmiyorlar,Cekirdek tayfasını eleştirdiler

• winner sabriye
  • berna da iyice çöpe bağladı.
  • BERNA TAM BİR ATIŞ ÖZÜRLÜSÜ.
  • 
Sayfa: önceki 32283229323032313232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.