Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32253226322732283229
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: nastyman

Ulan ilhan dötünün kılları ağarmış, hala " kız arkadaşım" diyosun

Hadi ya ne demişler.

Bal bile eski petekten yenir. adam 41 yaşında.

ali ağaoğlu 65 yaşında 24 yaşında kızla yaşıyor.

acun 55 yaşında 25 yaşında kızdan cocuk yapıyor.. sen paradan bahset..
  • Anıl ve Ogeday nerede ?

Adada göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 14 Nisan 2017; 22:11:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugce amma kezbanmis. kendisini korudugu yetmiyor yancisini da koruyor. adem sabriyeyi o kadar korudu 1 kere yazmayin demedi. ustune gitmeyin dedi. tugce hanima bak niye burcak cikti ayagi yapiyor. kim cikacak baska.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

sabriyeyi goturmedigi daha iyi oldu bosverin. goturse sempati toplayabilirdi. dortlu cok iyi gidiyor boyle devam etsinler. ademe yariyor her kabaliklari

Aynen dopinge yarıyor.

Arada bir soda için hocam iyi gelir
  • ilhana ''bak hemen kendini affettirmeye çalışmak ve sempati kazanmak için adem-sabriye dedi, yemeyiz bu taktikleri canım'' demek için pusuda bekleyenlere ilhan rövaşata golü attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

sabriyeyi goturmedigi daha iyi oldu bosverin. goturse sempati toplayabilirdi. dortlu cok iyi gidiyor boyle devam etsinler. ademe yariyor her kabaliklari

Aynen dopinge yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Anıl ve Ogeday nerede ?

Adada göremedim

hasta onlar. ayaklarinda odem var 3-4 gundur yoklar. bugun oynayacak ama ogeday

• Angaragüclu volkan komutan her zaman arkandayız..

• Survivor 2017 | Final
  • İlhan ile Gökhan'ın beşiktaş maçını izlediği görüntüler yok galiba
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Yaşa takılmadım, sadece kız arkadaşım demesine takıldım. Sonradan düşündümde muhtemelen almancadan gibi düşünüp türkçe söyledi kız arkadaş diye.

• Bu elifle pınar ne ayak karşı takımdasınız siz birleşme ne alaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina666

quote:

Orijinalden alıntı: dada12

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Diyemeyiz.

en iyi olduğunu düşündüğün kim peki ? sema hariç

He en iyi yarışmacı ilhan en yakışıklı o en iyisi o. İyiki beşiktaşlısınız ha şu yarışmaya hıyar katılsa sırf beşiktaşlı diye metiyetler düzeceksiniz

Genel olarak parkurlarda iyi sayılır,ayrıca atışlar olsun,puzzle olsun beceri etaplarında farkını görüyoruz.İstatistikleri önemsiyor musun bilmiyorum ama onda da 3 şu an,ogedayla arasında çok az fark vardı.Şimdi sembolü alıp geçmişte olabilir.Adamın mücadelesini takdir ediyorum ve hakkını veriyorum bu kadar yani.Fenerbahçeliyim ayrıca

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    daha dündü 3 gün felan geriden izliyoruz biz sanırım gösterirler 2-3 güne.
  • Ya Sabriye adem ben size selam vermezdim adada süz hala niye yanımıza gelmiyor diyorsunuz kim takar sizi

• Başladı yine dedikoduya doping çekin de şuna kendine gelsin.

• Elif oyunu bilerek bırakmış, ulan bu kızın egosu da bir farklı he. Yenildin işte, neyin bırakması?

• adem sonunda gordun sunun gercek yuzunu. oh be. kanser ilerlemeden erken mudahale oldu. cok iyi oldu.

ilhanlara siginmaya calis, olmayinca sedata yanas, sedat gidince saydirdigin ademlere yanas, adalar birlsince gokhanlara yanas. yanastigin herkesin de arkasindan at = pinar.

bir an once gider umarim potalarda falan da kendi isminin cikmayacagini anladigi an ilhanlarin canagina su dokuyor. ha reel 4-3 olmus ha 4-3-1 olmus potada bi farki yok. su pinarin giderken zirlamalarini gorme keyfine deger. sabriye ademe zarar veriyor yollar ayrilmali derken bunu kastediyorduk. hanzo manzo ama sinsi ve ikiyuzlu degil. pinar gibisi de var

• Ya bu volkan var ya tamamiyle sallama, ankaragücünde oynamışmış. Adam kandırıyor sanki tffnin sitesinde her şeyin kaydı var, birkaç tane mahalle takımında oynamış o kadar bırakın ankaragücünde oynamayı, ankaragücünde amatör lisansı bile yok. Bunun askerlik muhabbeti de üfürmedir kesin.

• La Adem 7/24 dedikodu yapıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 32253226322732283229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.