Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.045.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Beyler erdi falan diyonuzda bu survivorda şampiyonluğu hakedecek 1 kişi bile yok bana kalırsa en azından erdiyi desteklerim adam en azından güldürüyor(hem ogeday geri vites olayında ogedaya oğlum niye geri çekiliyon lafını etsene kıyamet kopartalım diyerekte oradaki tüm gönüllülerin erkeklerinin yapamadığı birşey yapmış adamdır takdir ettim kendisini orada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Furkan survivor tarihine gelmiş en boş adamdır.

furkanın en büyük şanssızlığı gönüllüler adasında ve özellikle Erdi başkanın yanında olmamasıdır.
    Erdi başkanımız mükemmel tecrübesi, zekası ve hoşgörüsü ile havuç kafayı adam yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

Yapçess etçesss ben menapozlu, kavga etcem tutun beni. Yalakam Furkan nerdesin iyi yıka yağla beni. Çomar Serhat'ın survivor hayatı bu işte Üstte yazılmış zaten Serhat'a gif bile yapılamaz o kadar vahim bir durumda

Yazdıkların komik değil

Otur sıfır ve git dersini çalış yarın okul var

Ok Üçkağıtçı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Furkan survivor tarihine gelmiş en boş adamdır.

Furkan survivor tarihinin en gereksiz insanıdır ayrıyetten yancıdır da
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Beyler erdi falan diyonuzda bu survivorda şampiyonluğu hakedecek 1 kişi bile yok bana kalırsa en azından erdiyi desteklerim adam en azından güldürüyor(hem ogeday geri vites olayında ogedaya oğlum niye geri çekiliyon lafını etsene kıyamet kopartalım diyerekte oradaki tüm gönüllülerin erkeklerinin yapamadığı birşey yapmış adamdır takdir ettim kendisini orada)

ünlülerde adem ve serhat
    gönüllülerde ise anıl var

• Pavyoncu sedat varken artık üçkağıtçı değilim üstad varken o sıfatı kullanamam

Üçkağıtçılıktan istifa ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Pavyoncu sedat varken artık üçkağıtçı değilim üstad varken o sıfatı kullanamam

Üçkağıtçılıktan istifa ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhantas6

quote:

Beyler erdi falan diyonuzda bu survivorda şampiyonluğu hakedecek 1 kişi bile yok bana kalırsa en azından erdiyi desteklerim adam en azından güldürüyor(hem ogeday geri vites olayında ogedaya oğlum niye geri çekiliyon lafını etsene kıyamet kopartalım diyerekte oradaki tüm gönüllülerin erkeklerinin yapamadığı birşey yapmış adamdır takdir ettim kendisini orada)

ünlülerde adem ve serhat

o üçlü arasında en iyi bulduğum anıl, anıl şampiyon olursa üzülmem hatta sevinirim ama desteklenecek bir adam değil benim için ama anıl sins muhabbeti çok iyi

• quote:

quote:

quote:

ünlülerde adem ve serhat

o üçlü arasında en iyi bulduğum anıl, anıl şampiyon olursa üzülmem hatta sevinirim ama desteklenecek bir adam değil benim için ama anıl sins muhabbeti çok iyi

anılı bende çok seviyorum ama adam derdini anlatamıyor, ağzı fazla laf yapmıyor.
    ulan koskoca edebiyat ustası ve dilbilimci erdi başkanın yanındasın haftalardır, hiçmi bişey kapmadın

• Hakkatten la ben kendimi üçkağıtçı sanırdım

El elden üstündür üstad varken o sıfatı kullanamam

Pavyoncu sedat tehlikeli adam kaçınmak lazım

Tam malboracı tipi var ver eline torbayı gitsin kıraathane ye milleti kazıklamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

/>

Aaa ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

quote:

tarık mengüçe karşı oyun almış adam. niye küçümsüyonuz. tarık mengüç o kadar oyun kazanmış siz hiç izlemiyonuz mu survivoru haberiniz mi yok.
    sadin bile korkuyo ondan adam hızlı diye.kendinden nerdeyse 20 yaş fark olan adamla arasındaki farkı azalttı.
    süper bir başarı bence saygı duymak lazım erdi beyimize....

tarık en son yiğitten de oyun almıştı. bence tarık abiyi yenerek gücünü ispatladı Erdi başkan.
    hatta dikkat ettiyseniz önce biraz avans verdi baya geriden gelip yendi, bu kadar da centilmen bir adam Erdi reyiz

onu diyorum ya ben de sadin gibi bir pehlivan bile adamın karşısına çıkarken titriyor.
    tarık mengüç benche bakıyo
    "ya ben çıkmayım simdi yenip bu koca pehlivanı rezil etmeyeyim" yerime başkası çıksın diye.
    böyle süratli birine bile geriden gelip yetişiyor. erdi "quicksilver" diyelim bari artık. Xmendeki hatta ondan bile hızlı olabilir işte tam gücünü kullanmıyormuş.
    peygamber vitesine atıp oynuyo etapları çok yakmasın diye

aslında bu survivora katılması yanlıştı erdi başkanın, all star'a yakışır başkanımız

• quote:

quote:

quote:

quote:

tarık mengüçe karşı oyun almış adam. niye küçümsüyonuz. tarık mengüç o kadar oyun kazanmış siz hiç izlemiyonuz mu survivoru haberiniz mi yok.
    sadin bile korkuyo ondan adam hızlı diye.kendinden nerdeyse 20 yaş fark olan adamla arasındaki farkı azalttı.
    süper bir başarı bence saygı duymak lazım erdi beyimize....

tarık en son yiğitten de oyun almıştı. bence tarık abiyi yenerek gücünü ispatladı Erdi başkan.
    hatta dikkat ettiyseniz önce biraz avans verdi baya geriden gelip yendi, bu kadar da centilmen bir adam Erdi reyiz

onu diyorum ya ben de sadin gibi bir pehlivan bile adamın karşısına çıkarken titriyor.
    tarık mengüç benche bakıyo
    "ya ben çıkmayım simdi yenip bu koca pehlivanı rezil etmeyeyim" yerime başkası çıksın diye.
    böyle süratli birine bile geriden gelip yetişiyor. erdi "quicksilver" diyelim bari artık. Xmendeki hatta ondan bile hızlı olabilir işte tam gücünü kullanmıyormuş.
    peygamber vitesine atıp oynuyo etapları çok yakmasın diye

aslında bu survivora katılması yanlıştı erdi başkanın, all star'a yakışır başkanımız

sırayla işte asıl hedefi o zaten.
    sırf best of all stara katılabilmek için katılmıştı göz6 na

• IRONMAN ZEKASINA SAHİP ERDİ REYİZ.
    Survivor 2017 | Final
  • filize üzülüyorum yaa, gözaltı yarışmasında diğer tüm kızlar gibi erdi başkanımıza deli gibi aşıktı.
    korkuyorum kendine kötü bişey yapmamıştır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Survivor 2017 | Final

Yapamayın arkadaşlar böyle ben bile inanmaya başladım..

sizlerde 40 gün içinde yalanınıza inanacaksınız..
  • quote:

filize üzülüyorum yaa, gözaltı yarışmasında diğer tüm kızlar gibi erdi başkanımıza deli gibi aşıktı.
    korkuyorum kendine kötü bişey yapmamıştır inşallah

Hocam her gün Erdi resimleri paylaşıyor Filiz ..

• Survivor 2017 | FinalSurvivor 2017 | Final

Ne ben seni unutabildim

Ne bu gönlümü avutabildim...

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    Hocam numaranızı verin sizi ERDİYLE ATOMU PARÇALAYANLAR adlı WhatsApp grubumuza alalım.

• Survivor 2017 | Final
  • 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.