Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.580
Cevap
86
Favori
3.042.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Valla yıllardır izlerim bu yarışmayı da Semih Öztürk gibisini hiç ama hiç görmedim, bu kadar kendini seyrettirebilen bir adam yok, yok, yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Bulut için haksızlık yapıldı diyenler heralde erdinin gözaltını kazanıp gelmesini adaletli buluyor.

Halk sözünü söylemiş üstüne söz soylenmez Erdi Sms ile alayını eleyip hakkıyla Survivor a gelmiştir.Bulut un gelmesi milletin hakkını yemektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ıyıce sacmaladı acun 1 ay sonra yarısmacı gelmesıde neymıs.Hadı 1 haftalıkken gelen 3 kısıyı anladıkta bu nedır?Zaten yarısmalar berbat gecıyor.Iyıce sarpa sardı.

Erdı,fatıh,tarık,sadın,sahıka yarısırken kanal degıstırıyorum.Bu nasıl survıvor acun?
  • Ne semih seviciler var be bir bitmediniz. Hayatları semih olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KİBİR VE KASVETİN BÜTÜN KALELERİNİ DAĞITMIŞTIK..

Survivor 2017 | Final

HİLEYLE , HURDAYLA , KIYAKLA KİBİR VE KASVETİN BAŞI ÇIĞIRTKAN BULUT BEY SURVİVOR A KATILMIŞ..

NEYSE Kİ ERDİ BAŞKAN VAR YİNE AKBİLİNİ ELİNE VERİP BULUT U YOLLAYACAKTIR..

Survivor 2017 | Final
    Survivor 2017 | Final

BİZ YENMEKTEN BIKTIK , SEN YENİLMEKTEN BIKMADIN BULUT..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 19 Şubat 2017; 4:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Valla yıllardır izlerim bu yarışmayı da Semih Öztürk gibisini hiç ama hiç görmedim, bu kadar kendini seyrettirebilen bir adam yok, yok, yok...

Ben de bu kadar zamandır Semih kadar abartılan overrated adam görmedim.. Dil desen konuştuğunun yarısı ıııı ile geçiyor. Delikanlılık,atarlılık vs desem korkağın teki gelen geçen tokatladı. Komiklik sempatiklik desen o da yok. Harbiden bu adamda ne buldunuz anlamıyorum. Mesela Yunus Günçe kendini izlettiriyor mesela Eser West vs. değişik tipler. Semih anca aynı lafları geveleyip duruyordu sonra eline verip yolladılar...

• Semihi taklit ediyor dediğiniz Erdi Semihin 10 katı orjinal değişik karakter. Erdinin yürüyüşü mimikleri atarlanması falan acayip izlettiriyor. Oyun alanlarında espriler yapıyor falan gayet doğal adam. Adam Semihin 10 kat daha hızlı ve hazır cevap...Performansı iyi olsa direk 1.olur..

• ADAAAAAAAAAAAAAM

Survivor 2017 | Final
  • maracanna kullanıcısına yanıt
    Talihsiz ve saçma olmuş.

Eser West kendisi kaçtı yarışmadan.

Yunus Günçe'yi Semih paket yaptı gönderdi.

Eline verip yolladılar dediğin Semih bu iki isimden çok çok daha iyi bir neticeyle bitirdi survivoru.

Yarısı ııı demişsin de diğer yarısı gündem oluyordu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Bulut için haksızlık yapıldı diyenler heralde erdinin gözaltını kazanıp gelmesini adaletli buluyor.

Halk sözünü söylemiş üstüne söz soylenmez Erdi Sms ile alayını eleyip hakkıyla Survivor a gelmiştir.Bulut un gelmesi milletin hakkını yemektir.

SMS oyları ile geldiğini düşünüyorsun yani erdi'nin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

SMS oyları ile geldiğini düşünüyorsun yani erdi'nin

Sonuna kadar hakederek gelmiştir Erdi nin aldığı oya Bulut ve ekibi toplasan yaklaşamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Semihi taklit ediyor dediğiniz Erdi Semihin 10 katı orjinal değişik karakter. Erdinin yürüyüşü mimikleri atarlanması falan acayip izlettiriyor. Oyun alanlarında espriler yapıyor falan gayet doğal adam. Adam Semihin 10 kat daha hızlı ve hazır cevap...Performansı iyi olsa direk 1.olur..

Şakaysa komik, ciddiyse durum vahim. Ciddi olup olmadığını söyle ona göre bloklicam
  • Eserin kazandıktan sonra sürekli 4 hareketini yapmasının sebebi b4l movement üyesi olduğundan herhalde bunu daha yeni farkettim bende bu niye 4 yapıp duruyo rabiacımı diyordum Survivor 2017 | Final

• Bu resimden başka bişey çıkardım, iki koluna şey geçiriyordu ya hep sebebi sanırım kollaro kıllı ondan. Bilerek almıyor muhtemelen tarz yapmış kendine
  • Kibir ve kasvetten bahseden bu Erdi'nin konuşmaları, tavırları vs. hiç sempatik gelmiyor. Doğma büyüme bende semt çocuğuyum yanlış anlaşılmasın söylediğim. Bayrampaşa'dan dahi arkadaşlarım oldu, ben böyle itici bir şahıs görmedim.
  • Eser west balonu ne patladı be. İyi güldürdü sağolsun.
  • Bulut'un yerinde kim olsa kabul ederdi. Adamın içinde kalmış, eline 2.kez fırsat geçince kabul etmis. Burada suçlu Acun'dur. Gerçi umurumda değil. Erdi'nin surat ifadesini gördükten sonra kanım ısındı Bulut'a. Burada Bulut'un 1 ay sonra gelmesine net kurgudur diyenler yeni mi anladınız?

Bu arada, Bulut konseye gelince Gökhan'in ağzı kulaklarına vardı. Sanirim Erdi ile arasındaki husumeti önceden biliyordu ya da Erdi adada anlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 19 Şubat 2017; 10:50:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yazı yazdım imzadan okuyun

• Bulut'un instagram hesabina bakıyorum; giyim tarzı hoşuma gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi zaten balondu, bu yazdıklarınızla patlatacaksınız adamı bu nedir ya aşık oldunuz herhalde gözleriniz aşktan kör oldu :p

• 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.