Şimdi Ara

Survivor 2016 (5421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.623.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54195420542154225423
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş
  • Serkay performansını çok ileri taşıdı. Cidden helal olsun. Ben başından beri Gönüllüleri destekliyorum. Ancak Atakan da kazansa üzülmem, iyi eğitim almış birisi. Final oyununda hezimete uğrayıp, rakibinin yanına kadar kadar gidip sarılıp tebrik etmek her babayiğidin harcı değil. Hem de bu kadar hırslı birkişi için. Helal olsun ikisine de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 27 Haziran 2016; 11:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: TUNÇBİLEK

Survivor 2016

Survivor 2016

Tuncay'ı 1. yapan halk değil, Semih Öztürk'ün teker teker gönderdiği kişilerdi.

Survivor 2016

Hiç biyere hakkı yenmedi aşırı kibirli davranışları elinde patladı. Ayrıca smste tuncay kazandı semih değil git ütopya tekrar izle canım Ayrıca ona oy atanlar Anne babalardı 14 yaşındaki semihi takip eden ergen kızlar değil. Sor bakıyım anne babana kaç kişiyi twitter facebookta takip ediyorlar. REKT Şimdi otur ve ağla

Ayrıca kendime 1 milyon bot takipçi atsam ben mi kazanmış olucam bunuda eklersin. Aklınızın almadığı şeylere kafa yormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 27 Haziran 2016; 11:42:05 >

• Semih emek harcamadı diyenler,biz 4.5 ay parkurlarda semih yerine dublörünü izledik herhalde.
    Yüzde 58e çıktığında yunusla ,mehmetle istatistik kasıyor diyordunuz.herhalde istatistiğide emek harcamadan,terlemeden kasıyordu.yattarayı harcadığını görmezden gelip yunusa taktınız.
    Yunus bitti iboyu seçiyor dediniz.semih iboyu seçerken serkay ve efecan korkudan semih yerine yunusu seçiyordu.
    Aylarca serkayın yüzde 40 istatistiğini başarı saydınız şimdi utanmadan semihin emeğini küçümsüyorsunuz.
    Sakatlık sebebiyle son perdeyide best ofta serkayı denge tahtasından uçurarak kapatan semihin performansı gayet yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakanın parkurlar da ve stabil oyunlarda serkaya karşı yaptığı 9 sayılık fark,1 haftada atış ve denge oyunlarıyla eriyebiliyormuş demekki.Fakat o istatistik oranları benim için bir şey ifade etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melanie Thierry

quote:

Orijinalden alıntı: conrado

semih isimli ergeni antipatik yapan semihin tiksindirik karakterinin yanı sıra bu sanal ortamdaki liseli ergen fanlarıdır.

ne yazık ki okulların tatil olmasından sonra semih fan ergen team artık gündüzleride forumu işgal etmiş durumda

beyinlerinde ki sayılı kelime haznesiyle caps yapıştırıp oy attığını sanan tipler bunlar.

göklerden gelen , gücünü göreceksiniz, hakkı yendi vs....

biri gelir survıvor fizik güç yarışması değil semihin kazanması lazım der

diğeri gelir aynı şeyi başka yolla söyler.

lan bebeler o zaman oraya kütük koyalım onu 1. yapın

hem dik duruşu olur taviz vermez hemde kimseyle muhatab olmaz.

bu semih denen tamamlanmamış karakterimsi ergen 1. olamayacaksa bunun sebebi sanaldaki bu ergen fan gruplarıdır.

Tamam o zaman 20 tane at koyalım yaristiralim her hafta sonucu elensin. En hızlı koşan 500 bin alsın. 20 tane maymun koyalım önüne de parkuru koyalım parkur sonuna muz koyalım ilk ulaşan odulu kazansın. Performans koşu atış zıplama bilmem ne izlicekseniz olimpiyatları bekleyin. Semihe ergen demiş. SERKAÇ NAGİHANİN TAKLİDİNİ YAPMAK İCİN MAYMUN OLDU. ATAKAN 2 OY FAZLA ALMAK İCİN GÖNÜLLÜLERE PEŞKEŞ CEKİYOR KEŞ DAMLA NERDEN BULDUYSA YARIŞMADA BİLE SİGARA TUTTURUYOR. Semih ise oy kaygısı olmadan 7 buyuk günah sahibi gönüllüye karşı 0 tavizle mücadele veriyor. Kimmiş gerçek karakterli, azimli, mücadeleci....

Opr.Dr Semih Öztürk ameliyatlarina devam edecek. Bundan öncekiler başarılı geçti. Gönüllü hastalar taburcu oldu. Son operasyonlar damla ve serkaç için.

DOKTOR SEMIH OZTURK AMELİYATHANEDEN BEKLENİYORSUNUZ..

Bende Semihin laflarini hareketlerini seviyorum ve destekliyorum ama dedigin sey Survivor icin yanlis cunku ; Survivor kimsenin zorunlu olarak katildigi bi platform olmamakla birlikte performansin on planda oldugu bi platform ve Semih uzulerek soyluyorum ki bunu basaramadi.

Simdi sen demissin ki onun isi bu degil ben de diyorum ki madem yapamayacaginin farkindaydi o zaman katilmasaydi kimse Survivora zorla koymadi Semihi , Semihin gelmesi tamamen kendisine bagli bir sey ve eger o platforma geldiyse de basarili olmak zorunda eger olamayacaksa iyi bi Survivor olamamis demektir.

Senin dedigin durum su zaman gecerli oluyor.Her yil milyonlarca genc ogrenci mecburen universite sinavina giriyor ve bazilari basaramiyor cunku yetenekleri o yonde degil, Einstein in da dedigi gibi "Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir."

Kisacasi dedigin sey zorunlu olarak yapilan bi durumda gecerli ama Semih Ozturk performansina guvenmiste gelmis aksi halde basarili olmayan bi Survivor olarak bilinecekti ve bence Survivor bazinda da bunu basaramadi, ben Semihi Utopyada takip ediyodum orasi tam onun icin bicilmis kaftandi ama olmadi ve eger Survivori kazanirsa Atakana haksizlik olur diye dusunuyorum.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu bu Serkay final oyununda paso atış yaparak anca geçebildi Atakanı.

Adam 4 ay boyunca istatistikte ilk 2'de yerini korudu %60'in altına hic düşmedi. Ve henüz 1 ay önce %50'nin üstüne çıkabilen Serkay'dan kötü diyorlar.

Bu millet bunları yemezzzz.

•  Survivor 2016
     Survivor 2016
     Survivor 2016
     Survivor 2016

BIZIM MÜCADELEMIZ HAK MÜCADELESIDIR,ADALET MÜCADELESI HUKUK MÜCADELESIDIR.BIZIM MÜCADELEMIZ MILLETIN DEGERLERINI YÜCELTME,MILLETIN KUTSALLARINI YASATMA MÜCADELESIDIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Yahu bu Serkay final oyununda paso atış yaparak anca geçebildi Atakanı.

Adam 4 ay boyunca istatistikte ilk 2'de yerini korudu %60'in altına hic düşmedi. Ve henüz 1 ay önce %50'nin üstüne çıkabilen Serkay'dan kötü diyorlar.

sizin rakibiniz serkay degil, önce atakan.
  • başlığa bir bakayım dedim serkayı cilalamak için algı operasyonları başlamış bu sezon heralde farklı bir survivor izledik te farkında değiliz

gerçek bilgileri tazeleyelim :
    burada öyle bir anlatılıyor ki bu sezon erkeklerde en iyi performansı turuncu şortlu yapmış gibi anlatıyorlar
    SANKİ:
    1) 9-9'a gelen oyunlarda en çok best of'a çıkıp en çok ödülü takımına kazandırmış
    2) kıbrıs final oyunlarında en çok sembolü toplayıp şansızlık eseri erken bileti kazanamamış
    3) hemen hemen bütün bireysel dokunulmazlık oyunlarında süper oynayıp hep dokunulmaz oldu
    4) 5 ay boyunca istatistiklerde %60 hatta %70 hatta %74'lere kadar çıkıp hep zirvede kaldı

serkay (4ay boyunca) 1 tane bile kıbrıs sembolü alamadı,kıbrıs finalini tiyatro oyunu izler gibi kenardan izledi
    serkay 1 tane bile bireysel dokunulmazlık oyunu kazanamadı kazanamadığı gibi çoğunu en başta bıraktı,pes etti
    serkay 9-9'a gelen best of oyunların %90ına çıkıp ta takımına ödüller kazandırmadı
    şubat ayından haziran başına kadar istatistiği sürekli olarak %45 lerde gezindi durdu

eğer survivor 2016 da sadece performans konuşulacaksa bunun şampiyonu:ATAKAN ve NAGİHAN'dır

• Serkay şampiyon olabilir. Ama bence Atakan olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Öztürk destekçisi 1000 güzel insana selam olsun

•  Survivor 2016

Semih öztürk adamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Haziran 2016; 12:20:45 >
  • Semih in oy sayısı 1000 olmuş.
    Survivor un bitmesine kaç gün var?
    3 gün var.
    3 sıfırı atıyoruz.
    Geriye kaç kalıyor?
    1.
    Bu da demek oluyor ki Semih 1.olmuştur.
    Hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Yahu bu Serkay final oyununda paso atış yaparak anca geçebildi Atakanı.

Biz yediririzzzz.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    hayırdır kazanamazsa parti mi kuruyor

• evet güzel insanlar bu sezon 4 haneli destekçi sayısına çıkan tek yarışmacı semih öztürk oldu. 3 haneli destekçisi olan yarışmacıların destekcileri artık muhatabımız değildir. siz aranızda takılın..

Survivor 2016

EN GÜZEL ŞAMPİYONLUK EN ZOR KAZANILAN ŞAMPİYONLUKTUR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius_11

quote:

Orijinalden alıntı: Melanie Thierry

quote:

Orijinalden alıntı: conrado

semih isimli ergeni antipatik yapan semihin tiksindirik karakterinin yanı sıra bu sanal ortamdaki liseli ergen fanlarıdır.

ne yazık ki okulların tatil olmasından sonra semih fan ergen team artık gündüzleride forumu işgal etmiş durumda

beyinlerinde ki sayılı kelime haznesiyle caps yapıştırıp oy attığını sanan tipler bunlar.

göklerden gelen , gücünü göreceksiniz, hakkı yendi vs....

biri gelir survıvor fizik güç yarışması değil semihin kazanması lazım der

diğeri gelir aynı şeyi başka yolla söyler.

lan bebeler o zaman oraya kütük koyalım onu 1. yapın

hem dik duruşu olur taviz vermez hemde kimseyle muhatab olmaz.

bu semih denen tamamlanmamış karakterimsi ergen 1. olamayacaksa bunun sebebi sanaldaki bu ergen fan gruplarıdır.

Tamam o zaman 20 tane at koyalım yaristiralim her hafta sonucu elensin. En hızlı koşan 500 bin alsın. 20 tane maymun koyalım önüne de parkuru koyalım parkur sonuna muz koyalım ilk ulaşan odulu kazansın. Performans koşu atış zıplama bilmem ne izlicekseniz olimpiyatları bekleyin. Semihe ergen demiş. SERKAÇ NAGİHANİN TAKLİDİNİ YAPMAK İCİN MAYMUN OLDU. ATAKAN 2 OY FAZLA ALMAK İCİN GÖNÜLLÜLERE PEŞKEŞ CEKİYOR KEŞ DAMLA NERDEN BULDUYSA YARIŞMADA BİLE SİGARA TUTTURUYOR. Semih ise oy kaygısı olmadan 7 buyuk günah sahibi gönüllüye karşı 0 tavizle mücadele veriyor. Kimmiş gerçek karakterli, azimli, mücadeleci....

Opr.Dr Semih Öztürk ameliyatlarina devam edecek. Bundan öncekiler başarılı geçti. Gönüllü hastalar taburcu oldu. Son operasyonlar damla ve serkaç için.

DOKTOR SEMIH OZTURK AMELİYATHANEDEN BEKLENİYORSUNUZ..

Bende Semihin laflarini hareketlerini seviyorum ve destekliyorum ama dedigin sey Survivor icin yanlis cunku ; Survivor kimsenin zorunlu olarak katildigi bi platform olmamakla birlikte performansin on planda oldugu bi platform ve Semih uzulerek soyluyorum ki bunu basaramadi.

Simdi sen demissin ki onun isi bu degil ben de diyorum ki madem yapamayacaginin farkindaydi o zaman katilmasaydi kimse Survivora zorla koymadi Semihi , Semihin gelmesi tamamen kendisine bagli bir sey ve eger o platforma geldiyse de basarili olmak zorunda eger olamayacaksa iyi bi Survivor olamamis demektir.

Senin dedigin durum su zaman gecerli oluyor.Her yil milyonlarca genc ogrenci mecburen universite sinavina giriyor ve bazilari basaramiyor cunku yetenekleri o yonde degil, Einstein in da dedigi gibi "Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir."

Kisacasi dedigin sey zorunlu olarak yapilan bi durumda gecerli ama Semih Ozturk performansina guvenmiste gelmis aksi halde basarili olmayan bi Survivor olarak bilinecekti ve bence Survivor bazinda da bunu basaramadi, ben Semihi Utopyada takip ediyodum orasi tam onun icin bicilmis kaftandi ama olmadi ve eger Survivori kazanirsa Atakana haksizlik olur diye dusunuyorum.

Semihin işi koşu zıplama vs. Demiyorum
    Semih sporcu değil diğerleri sporcu demiyorum. Oyunlar semihe gore değil demiyorum. Oyunlar diğerlerine göre demiyorum. Tek dediğim şey wipe out izlemiyorsunuz. Performansı iyi olan 1. Olacak veya hakedecek diye bir şey yok. Vasıfsız kişiler hızlı koşuyor diye 1.ligi nasıl hakkediyor onu da anlamıyorum. Futbol maçı izlemiyoruz tuttuğumuz illa kazansın dememize gerek yok. Semih gelirken her oyunda 1. Olacam performansım süper olacak demedi fanları semihin performansı süper olacak da demedi. Bu yüzden semihin oyunlardaki başarısı dusuk demenize gerek yok biliyoruz ve bizi pek de bağlamaz Semihi hızlı koşuyor iyi atıcı diye desteklemiyoruz. Diyorum ki hızlı koşuyor iyi tırmanıyor iyi atıcı diye adam tutacaksaniz ve hakedecekse 1.liği , acun gelecek sene sporcuları toplasin en hizlisina odulu versin. Siz de onu destekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Survivor 2016

Semih öztürk adamdır.

Görme bozukluğun da var heralde, doktora görünsen iyi olacak.

Survivor 2016

İşsiz sürekli beni alıntılamakla meşgul, dün umursamıyorum diyordu.

Mesajını sıkayet ettım tahrık edıp polemık cıkarttıgın ıcın, sürekli başkalarına sataşıp duruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Haziran 2016; 12:43:36 >

• Gerçek olan şu ki, Atakan ve Nagihan'ın performansları her geçen gün düşüyor. Bu haliyle şampiyon olmaları imkansız. Olursalar bile hile var derim.
  • 
Sayfa: önceki 54195420542154225423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.