Şimdi Ara

Survivor 2016 (5304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
45 Misafir (32 Mobil) - 13 Masaüstü32 Mobil
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.653.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53025303530453055306
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2025)
Giriş
    twitter da millet yazışırken gördüm aslında gönlümden geçen olduğu için algıda seçicilik oluyor
    acun son 2 haftadır kasıtlı yanlış bilgiler yayıyor serkayın arabayı alması gibi,semihin elenmesi gibi

final adayı isminde değişiklik var kimisi damla kimsi atakan diyor ama yarı finalde sürekli nagihan diyorlar belki de hepsi yalan dolandır

Yada serkayın damlanın morelini bozacak kelimeler edecekmi yarış esnasında..

Buna acun izin vermemeli semih yarış esnasında orda olmamalı.

herkes oyuna odaklanmalı semihe değil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ölü ozanlar derneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Umarım sistem sayı düşmeli olmaz. Atıyorum 10'da başlayıp kaybettikçe canları düşüyor ya, o sistemden bahsediyorum. O sistemde son oyun belirleyici oluyor, yani adam önceki iki oyunda rezil performans sergilese bile son oyunda rakiplerinin canını bitirip kazanabiliyor. Haliyle son oyun diğerlerine oranla daha fazla oynanıyor bu da adaletsiz bir sistem çıkarıyor ortaya. Her oyunda belirli bir sayıda oynasınlar, en fazla puan toplayan finale gitsin.

Bence dediğin gibi ilk oyun can toplama olucak.
    Kütük oyunuda final.
  • Atakanı tanıyorsam böyle önemli bir oyun için kolunu bacağını parkura bırakır yine de alır oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Semih net kenarda değil, aslında barakada kalacağından bile şüpheliyim. Yanlız Semih Survivor'ı kazanırsa cidden komik olur, milletin oynadığı oyunların filan anlamı kalmaz, aslında toptan survivorın anlamı kalmaz. Muhtemelen Acun buna izin vermez, kendi topuğuna sıkmak gibi olur. Ama bekleyelim görelim, kazanırsa da kazanır SMS saçmalığı olduğu sürece doğal.

Survivor 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 24 Haziran 2016; 16:05:48 >
  • Damla ilk smse girmez.
    Kız zaten yarı finaldeydi niye çeyrek finale girsin.
    Haksızlık olur damla için.
    Yarı finalde ki isim damla bence.

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Serkay Damla yarı final finalleri kaparsa diğerleri ağıt yaksalar da Gönüllülerden biri kazanacağı kesinleşmiş olur. Düşünsene oyların hiçbirisi harcanmıyor oy hazinesi

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Semih net kenarda değil, aslında barakada kalacağından bile şüpheliyim. Yanlız Semih Survivor'ı kazanırsa cidden komik olur, milletin oynadığı oyunların filan anlamı kalmaz, aslında toptan survivorın anlamı kalmaz. Muhtemelen Acun buna izin vermez, kendi topuğuna sıkmak gibi olur. Ama bekleyelim görelim, kazanırsa da kazanır SMS saçmalığı olduğu sürece doğal.

Survivor 2016

Resime göre Semih yok çok şükür.

• Turabi çok farklıydı gerçekten.Bu sene olsa yine rahatlıkla kazanırdı.Atakan veya Semih zorlamazdı bile Turabi'yi.

Performansı zaten geçtim şimdikilerin 5 saatte çözemediği zımbırtıları tak tak yapardı Turabi.

Adam barzoydu bazen cinsiyetçilik yapıyordu ama onu herkes yapıyor.

Serkay Nagihan ile dalga geçmedi mi ? Girdiği şekilleri izlerken biz utandık burada.

Atakan kaç defa kadınları aşağılayan cümleler kurmadı mı ?

İbo zaten fail.

Semih'i sevmeme rağmen o bile Memiç'e neler dedi.

Turabi adamların üzerine yürüyordu ama bu sene Efecan ile Serkay'da Semih'in üzerine yürüyorlardı.Zafer direkt saldırdı hatta sonra elenip gitti.

Bipleri saysak bu sezonki kadar toplamda bip sesi yoktur yarışma tarihinde.Ağızlardan küfür, cigara eksik olmuyor.

• Yarışma bitimine az kalmış.

Benim tahminim Damla şampiyon bu sene.Belki Serkay son performanslarından ötürü oy artışı görebilir.

Cigaracı Damla biraz daha ağır basıyor sanki.Konuşma ezberleyip çıkarsa finale orada alır yürür.

Tutarsa alıntılarım mesajımı.
  • Ne Turabi'si abi ya. Ne kadar abarttınız Turabi'yi, Gökhan ezerdi çoğu zaman. Hatta son istatistikleri hemen hemen aynıydı. Allstar'da diğer yarışmacılara bozuk kol vermişler Turabi'yi iyi göstermek adına, olay bu. %58'lik bir adamdı bu. Allstar'da da Serkay'a yaptıkları gibi öne çıkardılar, performansını yükselttiler. Yoksa Hilmicem geçmişti Turabi'yi. Amma abarttınız. Kim ya bu Turabi? Gerçek hayatta doğru düzgün hiçbir şey başaramamış, bir şeyler yapmaya çalışmış becerememiş bırakmış falan filan...

• Turabi tavirlari,özgüveni ve kendine has davranislari hareketleri sebebiyle ön plana çikti. Performans olarak yani parkurlarda abartilacak bir durumu yoktu. Bu zimbirtilari turabi yapabiliyor degil,digerleri yapamiyor. Anaokulu seviyesindeki puzzle i yapamiyor adam,1 metre önündeki seramigi top ile vuramiyor. Eli ayagi duzgun biri gelince de oyunlari aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 24 Haziran 2016; 16:41:14 >

Sayfa: önceki 53025303530453055306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.