Şimdi Ara

Survivor 2016 (4528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.625.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45264527452845294530
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

İnstagramda takip ettiğim bi kaç sayfalarda paylaşıldı yorumsuz diye. Bilmiyorum dogru yanlıs yorum yapmayım sadece paylaşayım dedim kimsenin hakkını dogrusunu bilmeden yiyemem sadece gördüm paylaşayım dedim böyle bişi olacagını yıne sanmıyorum tutmasamda damla aldı sonucta hakkını yemiyelim.

Survivor 2016

Mikrofon

Survivor 2016

Buna ne diyecekler çok merak ediyorum..

damlanın kazanmasını acun istemiş ya kulaklık taktırmış. şekilleriden sunu al bunu koy diye fısıldıyorlarmış kulağına damlanın..

Şimdi senin attığın bu resime bile bir bahane üreten sivri akılı cıkacak.. ahada söylüyorum...

Şöylede bir söz var.. eve giren hırsızı yakaladık Biz hırsızı bırakıyoruz ama hırsız bizi bırakmıyor diye..

Bunlarda aynen böyleler suç üstü yakalanırlar.. yine kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar.....

Mikrofonlar olmadan yarışmacılar seslerini nasıl duyurabilsinler Allah aşkına Acur o kadar da abartmaz her şeyde şike aramanın alemi yok diye düşünüyorum. Misal röportajlarda yarışmacılar nasıl konuşuyor, mikrofonla yoksa nasıl duyursunlar kameramanlara seslerini. :D

• baharımsınn B kullanıcısına yanıt
    Bahane 3...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Biri lider mi dedi?

Survivor 2016

Yalan algı yapma yunus burada yanlış anladı Semih tepki verince yanlış anladığını dile getirdi adam .

Semih aynen şunları söyledi : ''Yunus günçe final oyunu,atakan çıksın diyoruz sen ne diyorsun?''

Yunus :''Heralde atakan çıkacak,başka kim oynayacak''

algı falan yok,adam resmen atakan varken sorman hata dedi

Diyalogun devamını yazsana ya da git devamını izle troll seni yunus yanlış anladığını dile getirdi devamında hadi naş naş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

İnstagramda takip ettiğim bi kaç sayfalarda paylaşıldı yorumsuz diye. Bilmiyorum dogru yanlıs yorum yapmayım sadece paylaşayım dedim kimsenin hakkını dogrusunu bilmeden yiyemem sadece gördüm paylaşayım dedim böyle bişi olacagını yıne sanmıyorum tutmasamda damla aldı sonucta hakkını yemiyelim.

Survivor 2016

Mikrofon

Survivor 2016

damlanın kazanmasını acun istemiş ya kulaklık taktırmış. şekilleriden sunu al bunu koy diye fısıldıyorlarmış kulağına damlanın..

Şimdi senin attığın bu resime bile bir bahane üreten sivri akılı cıkacak.. ahada söylüyorum...

Şöylede bir söz var.. eve giren hırsızı yakaladık Biz hırsızı bırakıyoruz ama hırsız bizi bırakmıyor diye..

Bunlarda aynen böyleler suç üstü yakalanırlar.. yine kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar.....

Photoshop dediler

Bizzat kendim ss aldım
    http://image.prntscr.com/image/8beed0fc705d4728aa918b9fd56056d5.png

Video linki de verdik

1:49:40
    http://www.diziizle.site/survivor-84-bolum-izle-tek-parca-720p-1-haziran-2016.html

Eminim yine bahane üretirler

• Normalde serkayi beğenmiyorum
    Züppece tavırlar sergiliyor bazen.
    Ama gönüllüler kazaninca ortaya çıkan kurgucu,seymaci atakan ve semih fanlarina inat serkaya 1 tane efeye 1 tane oy attim.
    Efe hersekilde elenicek zaten bari yunustan önce elenmesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Survivor 2016

Mikrofon

Survivor 2016

Photoshop dediler

Bizzat kendim ss aldım
    http://image.prntscr.com/image/8beed0fc705d4728aa918b9fd56056d5.png

Video linki de verdik

1:49:40
    http://www.diziizle.site/survivor-84-bolum-izle-tek-parca-720p-1-haziran-2016.html

Eminim yine bahane üretirler

Ben 3 tane bahane üreten buldum..

farkındaysan bahane 1.2 3 diyede tek tek alıntıladım onları...

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Ne diyor tam çözemedim

GALİBA ANASINA KÜFÜR ETMİŞ DİYOLAR ACUR KESMİŞ ORAYI .

Onu diyen serkayın yanındaydı herhal..

mümkünmü anneye küfür etsin.. sen yapma bari..

Kestiler ya orayı hemen kılıf uyduracaklar o kısıma da anaya küfürü bulmuşlar yerleştirecek. Algı oyunları bir türlü bitmedi.

Yemeğini yere döküyorum diyen adam, ana bacı mı sövmeyecek? Ama ılgı yıpıyırlır, ılgı ıpırısyınlılırı hıp bınlır .s.s.ss

Tabii canım ana bacı mı sövmeyecek evirip çevirip mi dövmeyecek. Sen nasıl inanmak istiyorsan öyle inanmaya devam et.

Semih gibi milletin doğum gününde kılkuyrukluk çıkarmasından iyidir. Imı Sımıh bırıkıyı çıvı çıkmıştı dımı .s.s.s

Ay canım ya, çok masum. :D Semih düzgün bir karakter demiyorum ama dominant, dürüst ve dobra. Bu bir gerçek. Serkay ve çetesi gibi değil. Troll adam. Benim destekleme sebebim bu. Imı Sırkıy çık tıtlı .s.s.s diye destekleyen bir dünya ergen varken Serkay'ı tartışmaya çok da gerek yok. Karakteri (?) de ortada, ne kadar küfürbaz, kibirli olduğu da. Yımığını yırı dıkıyırım ırdın yı! .s.s.s

Semih'in Semih destekçilerine yaptığı beyin ameliyatı konuşulmalı. National Geographic channel bunu canlı yayınmalı. Cerrahlar falan merak ediyor nasıl bu kadar ameliyat yaptı diye destekçilerine. Biçare olmuş bir kişinin başkalarının üzerinden prim yapması. Kendine ait hiçbir şeyin olmaması rol kesmesi. Bir de halkın çocuğu yaptınız bu tiyatrocuyu. Size böylesi yaraşır. Oynasın sizin yüzünüze karşı

Semih beyinlerimizi yıkadı. Hepimizi kontrol ediyor. O bir uzaylı aslında. Semih'e troll diyoruz, seviyoruz ama forumda daha da iyileri varmış. Öğrenmiş olduk.

Yemekten çok dayak yeseydi daha iyi yerlere gelebilirdi Semih. Halkımız ezilenleri korur kollar kanat açar

Ben Semih'in bu seneki performansını yetersiz buldum. En az 2 kişiden fırça yer diyordum Zafer bir yalpaladı o kadar

Halkımız mazlumları değil mazlum görünenleri korur. Bu yüzdendir ki senelerdir malum insanlar tarafından yönetiliyoruz.

Ama mevzuya dönecek olursak Semih kendini mazlum gösterme gibi bir strateji yapmak istemiş olabilir mi? Olabilir. Bir sürü sms. Ama buna gerek kalmadı. Serkay ve çetesi anti Semihçilerin oyları için Semih'e saldırıp onu mazlum gösterdiler. Burada Semih'in bir şey yaptığı yok. Ama senin desteklemenden belli oluyor ki asıl Serkay sizin beyninizi yıkamış. Semih tü, Semih kaka diye kendinizi tekrar etmenin ötesine geçmiyorsunuz. Ben ise ciddiye almıyorum. :D İşin gırgırındayım ben.

Yorumunu okuyunca.. çelişki üzerine çelişki yaşayan bir insan gördüm.....

üstteki söze başladığın cümleler malum insanlar derken. ikdidarı eleştirir yorumlardı...

Alttaki semihi savunan sözlerin ise..üstteki malum insanlardan cümlesi ile uymadı..

Semihin tüm yaşantısı davranışı sözleri konuşmaları resimleri.. o malum kişilerden aldığı özentileridir...

Semih'in malum insanlarla benzeştiği iddiası siz sevmeyenlere ait. Ben hiç de öyle biri görmüyorum. Eğlenceli, troll, kimseyi ciddiye almayan renkli bir tv karakteri görüyorum sadece. Sen başka bir şey görürsün onda, bilemem.

Adamın bütün televizyon performansı "taklit" üzerine kurulu, biat edecekler, inlerine gireceğiz vs. Hazırladığı ütopya seçim afişinden de belli.
     Survivor 2016

Semih siyasete atılacak, he anam he.

Adamın kendi hazırladığı ütopya gazetesi bu. Siyasete atılacağını nereden çıkardın? Atılır atılmaz onu ilgilendirir, ama tvde yaptıklarının taklit olduğu gerçeğini değiştirmez.

• tuğs@n kullanıcısına yanıt
    bugün nagiden şov bekliyorum 😏
  •  Survivor 2016

Mehmet Okur'dan Atakan'a destek var

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 3 Haziran 2016; 17:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamNotAHeRo

Turabinin Hilmicemin Nihat Altınkayanın Murat ın olduğu sörvayvıyda Atakanın esamesi okunmaz ya neyse.

Abartmayın şu adamları gereksiz yere, hepsi iyi yarışmacılardı da ''esamesi okunmaz'' denecek fark yok aralarında
  • Anıl kırık ayakla 1 ay yattı ona rağmen sms de her hafta birinci oluyordu, anıl da semihi desteklıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

gönül isterdi yunus reyiz şampiyon olsun ama yarışma adil değil ki

Yarışma adil olsa Yunus ilk hafta elenirdi dostum.Bu performansla.
  • Yattara nın elenmesi bence çok büyük bir hata oldu. Ünlüler takımının performansı düştü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Ne diyor tam çözemedim

GALİBA ANASINA KÜFÜR ETMİŞ DİYOLAR ACUR KESMİŞ ORAYI .

Onu diyen serkayın yanındaydı herhal..

mümkünmü anneye küfür etsin.. sen yapma bari..

Kestiler ya orayı hemen kılıf uyduracaklar o kısıma da anaya küfürü bulmuşlar yerleştirecek. Algı oyunları bir türlü bitmedi.

Yemeğini yere döküyorum diyen adam, ana bacı mı sövmeyecek? Ama ılgı yıpıyırlır, ılgı ıpırısyınlılırı hıp bınlır .s.s.ss

Tabii canım ana bacı mı sövmeyecek evirip çevirip mi dövmeyecek. Sen nasıl inanmak istiyorsan öyle inanmaya devam et.

Semih gibi milletin doğum gününde kılkuyrukluk çıkarmasından iyidir. Imı Sımıh bırıkıyı çıvı çıkmıştı dımı .s.s.s

Ay canım ya, çok masum. :D Semih düzgün bir karakter demiyorum ama dominant, dürüst ve dobra. Bu bir gerçek. Serkay ve çetesi gibi değil. Troll adam. Benim destekleme sebebim bu. Imı Sırkıy çık tıtlı .s.s.s diye destekleyen bir dünya ergen varken Serkay'ı tartışmaya çok da gerek yok. Karakteri (?) de ortada, ne kadar küfürbaz, kibirli olduğu da. Yımığını yırı dıkıyırım ırdın yı! .s.s.s

Semih'in Semih destekçilerine yaptığı beyin ameliyatı konuşulmalı. National Geographic channel bunu canlı yayınmalı. Cerrahlar falan merak ediyor nasıl bu kadar ameliyat yaptı diye destekçilerine. Biçare olmuş bir kişinin başkalarının üzerinden prim yapması. Kendine ait hiçbir şeyin olmaması rol kesmesi. Bir de halkın çocuğu yaptınız bu tiyatrocuyu. Size böylesi yaraşır. Oynasın sizin yüzünüze karşı

Semih beyinlerimizi yıkadı. Hepimizi kontrol ediyor. O bir uzaylı aslında. Semih'e troll diyoruz, seviyoruz ama forumda daha da iyileri varmış. Öğrenmiş olduk.

Yemekten çok dayak yeseydi daha iyi yerlere gelebilirdi Semih. Halkımız ezilenleri korur kollar kanat açar

Ben Semih'in bu seneki performansını yetersiz buldum. En az 2 kişiden fırça yer diyordum Zafer bir yalpaladı o kadar

Halkımız mazlumları değil mazlum görünenleri korur. Bu yüzdendir ki senelerdir malum insanlar tarafından yönetiliyoruz.

Ama mevzuya dönecek olursak Semih kendini mazlum gösterme gibi bir strateji yapmak istemiş olabilir mi? Olabilir. Bir sürü sms. Ama buna gerek kalmadı. Serkay ve çetesi anti Semihçilerin oyları için Semih'e saldırıp onu mazlum gösterdiler. Burada Semih'in bir şey yaptığı yok. Ama senin desteklemenden belli oluyor ki asıl Serkay sizin beyninizi yıkamış. Semih tü, Semih kaka diye kendinizi tekrar etmenin ötesine geçmiyorsunuz. Ben ise ciddiye almıyorum. :D İşin gırgırındayım ben.

Yorumunu okuyunca.. çelişki üzerine çelişki yaşayan bir insan gördüm.....

üstteki söze başladığın cümleler malum insanlar derken. ikdidarı eleştirir yorumlardı...

Alttaki semihi savunan sözlerin ise..üstteki malum insanlardan cümlesi ile uymadı..

Semihin tüm yaşantısı davranışı sözleri konuşmaları resimleri.. o malum kişilerden aldığı özentileridir...

Semih'in malum insanlarla benzeştiği iddiası siz sevmeyenlere ait. Ben hiç de öyle biri görmüyorum. Eğlenceli, troll, kimseyi ciddiye almayan renkli bir tv karakteri görüyorum sadece. Sen başka bir şey görürsün onda, bilemem.

Adamın bütün televizyon performansı "taklit" üzerine kurulu, biat edecekler, inlerine gireceğiz vs. Hazırladığı ütopya seçim afişinden de belli.

Semih siyasete atılacak, he anam he.

Adamın kendi hazırladığı ütopya gazetesi bu. Siyasete atılacağını nereden çıkardın? Atılır atılmaz onu ilgilendirir, ama tvde yaptıklarının taklit olduğu gerçeğini değiştirmez.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• quote:

Orijinalden alıntı: IamNotAHeRo

Turabinin Hilmicemin Nihat Altınkayanın Murat ın olduğu sörvayvıyda Atakanın esamesi okunmaz ya neyse.

Yaw baba saçmalamayın bende Turabi'yi Hilmiyi Nihat reis'i cok seviyorum hepsinin yeri ayrı. Atakanı bunların yanında cok kücükmüş gibi göstermeniz fanboyluktur. Atakanın aşşa kalır yanı yok hepsinin ayrı ayrı özellikleri var. Bunların avantajı Hilmi ile Turabinin bazı eksıklıklerini giderip atış veya denge all star'a avantaja cevirmeleri. Atakanda belki seneye katılsa atışlarının daha düzeltir veya eksıklerının o zaman cok daha iyi olur.

HİLMİ(favorim hala) - Survivor tarihinin En hızlı en dengesi güclü, engelleri danslıcıgının verdiği avantajla saniyede atlayan en iyilerinden benim gözümde en iyisi. Yalnız atışları cok iyi degil. Hilminin en büyük eksiği sakin yapısı kavga gürülteden dedikodudan kacıp olaylara bulaşamdaıgı için yani etliğe sütlüğüe karısmadan yarıştıgı için göz önünde o kadar degildi Turabi kadar bu yüzden all starda 1.olamadı.

TURABi - Hilmi kadar hızlı degilse bi tık geride. Hırsı tartışılmaz survivor tarihinn en hırslı yarışmacılarından. ATIŞLARI Survivor tarihinin en iyisi. Dengede orta, güc olarak o boya zayıf gözüksede AKIN GİBİ Gökhan gibi Hakan gibi kendisinden boy kılo olarak üste adamları tokatladı güc oyunlarında. güclü bi yarışmacıydı.

Nihat Reis'de Hilmiden Turabi özellik almış gibi bazı konularda hilmiden daha yavaş Turabi'den güc olarak belki daha güclü veya aynı. Atışları orta. DENGE'side cok iyiydi. Efendiliği bi başkaydı yeri başkadır bizde.

ATAKAN'da Hız olarak Turabi ile aynı sayılır, Hilmiden daha yavaş. Denge orta. Atışları Hilmi ile aynı bana göre. Turabiyle kıyaslanmaz(atış olarak yani). Hırsını görmeyen yoktur. O sakatlıgı Turabi harici başkası yaşasa kafa olayını toparlanamazdı. Turabininde kaburga sakatlıgını herkes bilir cok zordu.

Seneye ATAKAN best star'a katılırsa atışlarının geliştirirse veya eksik gördüğü yerleri cok cok daha iyi olur veya aynı olru bilemem ama 2.defa katılmak cok büyük avantajdır Turabi Hilmi bunu yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 3 Haziran 2016; 18:01:04 >

• La atakan senin dünkü ödül oyununda yaptığın işmi şimdi...

Ne güzel semih havasını atacaktı.4/3 yapmıştı.. sen kalktın 5/4 yaptın.. üstüne finali oynadın ödülü aldın..

Semihte şans yok be.. Çıkacaktı kameranın karşısına bak ben kazandım hepsini ödüle götürdüm diyecekti olmadı ama...

bu gece Semihten yine 4/3 lik performans bekliyoruz...

Final sayısına çıkmasınıda bekliyoruz... hep atakan çıkıyor erkeklerde bu sefer semih çıkmalı.. göstermeli o süper performansını...

Yürü semih kim tutar seni. freni patlamış kamyon gibisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 3 Haziran 2016; 18:05:51 >
  • SEMİH REİS ve hayranı

Survivor 2016
  • Aslında 6'da 5 yaptı son final oyunundada attı 2'de 2 yaparak ama takımca oynanıldıgı için başka Semih 5 de 4 yapsa abow düşünemiyorum. Atakan konusu bile açmadı o sogukkanlılıkla finalde oynamak zor harbi bi panik yapsan elin ayagına dolaşırdı ama Semih oynamak istedi suratında gördüm ama atakan 1 fazla oyun alınca Yunus da üzerine tabi ki atakan oynıcak deyınce bişi diyemedi farkındaysan şöyle yaptım şöyle aldık takımca herkes aldı dedi yunus alamadıgı halde bişi demedi ben olsam söverdim.

• Bir tane dokunulmazlık kaybedersin gidersin . Geçen sene Hasan , Hakan Begümden daha mı az hak ediyordu. Bunlar Turabinin karşısona çıksa 1e1 sms de şampiyon olacak kişilerdi ama işin strateji kısmında herşey değişiyor. Yattara yunusdan daha mı az hak ediyordu yoksa.

• 
Sayfa: önceki 45264527452845294530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.