Şimdi Ara

Survivor 2016 (4038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.625.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40364037403840394040
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Mesela ben varım . Karşımda semih gibi bi insanımsa olsa inan tekme tokat döverim. Nitekim çıktığı her programda dayağı hakeden ve yiyen bir canlı .

Kadından beter çene var herifte .

Nagi ile yakınlaşarak tam hakettiği arkadaşlığı buldu . Atakan ve Yunus mümkün olduğu kadar uzak duruyor bu ikiliden.

Favorim Atakan yada Serkay. Aslında net Atakancıydım ama son zamanlarda çok fazla çenesi ile oynamaya başladı.

Gel lan adres veriyom gel döv beni erkeksin ya gel hadi dov beni gelsene lan gelsene alaçatıdayım gel ama pardon senin gibileri alaçatıya almayız rüzgar sorfu senın neyine sen Alaçatı sınırında dur yemeğini yerden yedircem sana yavruşkomm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih'in fan sayfasından bile "Biz Damla'nın SMS'te Atakan'ı geçtiğine inanmıyoruz" şeklinde açıklama yapmışlar. Bu fan sayfası da Semih'in arkadaşları tarafından kurulmuş, en büyük kitleye sahip sayfa.

Hem yan ekranda hem de sitede yazılı olarak Atakan'ın birinci olduğu belirtilmiş, sonra Damla olarak değiştirilmiş. Bunu Atakan fanı olmayan insanlar da söylüyor.

Aslında altında bir neden de aramamak gerekir. O 4 kişi arasında Atakan'ın eleneceğini düşünen, ihtimal veren hiç kimse yoktu. Bunun rahatlığıyla fazla yüklenme olmamıştır.

• Evet yunus günçenin neden survivor a katıldığı belli oldu. Artık gönül rahatlığıyla elenebilir.

Survivor 2016

• Serkay abimize her beğeni semihe bir küfür
     Survivor 2016
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    İzliyorum tabi. Acun'un 10 yıl önce fear factor'de yaptığı yarışmaları falan yapıyolar. Kimin eleneceği bizde biliniyor demişsin. Acaba nasıl biliniyor? Memiçin aday olması ve gitmesi bir gecede belli oldu. Gecenin son dakikasına kadar kimin gideceği belli değildi. Orada kimin eleneceğini haftanın başından itibaren biliyorsun zaten ki aynısını Acun 6 yıl önce yapmıştı ve ne kadar saçma bir sistem olduğunu herkes gördü. Tabi bunu düzeltmek için tek çare seyirciyi kullanmak ve bunu yapmak için eş zamanlı çekim ve montaj yapmaktır. Bunu yapmak üst düzey maliyetli bir durum ve yarışmanın formatını değiştirmen gerekiyor. Diğer ülkelerde bunu yapabilecek Acun gibi bu işe kafa yoran güçlü bir yapımcı olmadığından yapamıyorlar. Amerika'daki Survivor'un bizimkinden tek artısı bazı yapması uzun süren değişik parkurlar. O kadar da olsun. Hollywood efekt sonuçta. Onun dışında onlardaa katılan yarışmacılar bizimkilerden daha da kalitesiz diyebilirim rahatlıkla.

• Reisler Yunus için el ele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugterrrr

Evet yunus günçenin neden survivor a katıldığı belli oldu. Artık gönül rahatlığıyla elenebilir.

Survivor 2016

Hocam bu twitte genel finali kastediyor galiba daha zamanı var çünkü dünki batı finaliydi

• Atakan reisin kafasına dikiş falan atıldıysa o yüzden gidemediyse Amerika'ya yazık olur. bu senenin en başarılı erkek yarışmacısı adam

Hakan'da bugün belki Atakan'ı götürmemiş olabilirler falan dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

Serkay abimize her beğeni semihe bir küfür
     Survivor 2016

Bu yoruma her ARTI(+) serkaç bebesine bir tokat
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Şu iki foto da, birinde semih var yattara yok, diğerinde yattara var semih yok. Nedir buradaki durum anlayan var mı?

Survivor 2016

Survivor 2016

ürün yerleştirme yapmış acun, aslında kimseyi ödüle gönderdiği yok :)

•  Survivor 2016

Durmak yok yola devam, beni destekleyen herkese selam.
  • corpus gemitu kullanıcısına yanıt
    Ben zaten oyun sayısı ile yüzde arasında ilişki olduğunu söylemedim sayın zeki vatandaş. Oyun sayısı ile galibiyet sayısı arasında doğru orantı var. Bunu anlamak zor olmamalı.
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Oncelikle tesekkurler cevabın için dediklerinde sana katıldığım noktalarda var katilmadigim,ben Semih'in önceki yarışmasını izlemedim survivorda ilk izledigimde ne itici boş bir insan olarak düşündüm semih hakkında fakat bu onyargim ilerleyen zamanlarda beni pişman etti çünkü semih tahrik etmemesi rağmen karşı taraf daha adaya gelmeden semihe bilendigini izledim ve gördüm.gönülluler semihe sayı üstünlüğü ile psikolojik , fiziksel ve algisal şiddet uyguladilar ona rağmen ben semihin sakin kaldığını düşünüyorum.yani düşünsene srn adadasin seni daha adaya gitmeden arabada sana indiririm diyorlar (efecan) adada yemeği yerden yalarsin diyorlar (serkay) sen kötü kalpli çirkin bir adamsin diyorlar (aylin) ağzını burnunu yer degistirirm (zafer) daha neler neler bu durumda sen yada ben ne yapardık? Ben kendi adıma konuşayım tepkim daha sert olurdu. Semih ise sadece onları aradan daha erken yolladı, ek olarak ünlülere geçtikten sonrada zaten muattap olmuyor hicbiriyle hala kinle semih le uğraşıyorlar. Semih ne dedi artık benimle uğraşmayin ben bu adadayim. Atakan ne dedi? Çoluk çocukla muattap olmam ben gülüp gecerm. ek olarak gönüllüler çok iticiler şahsi fikrimce o 8 li grubun kizlari sırf belli sinsi amaçlarla sahte dost gibi gozukuyorlar, serkay ve efecan ikilisi atakandan ciddi anlamda korkuyor ve kiskaniyorlar. Ve ben dediğim gibi nagihani, turabiyi bozogu hatta Nihat dogani bile gönüllülerden çok daha iyi buluyorum, Turabi için çok laf söylenmistir fakat bu senede ki gonullulerin yanında melek gibi bence kiyaslarsak.atıyorum Turabi olsa idi bu sene o efecan öyle bagirabilirmiydi yendikden sonra? Ve yahut serkay küfür edebilirmiydi? Atakana cidden helal olsun çok sabırlı valla coluk çocukla uğraşmiyor, yanlış miyim beyler?neyse yazı uzun oldu okuyanlara teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Oncelikle tesekkurler cevabın için dediklerinde sana katıldığım noktalarda var katilmadigim,ben Semih'in önceki yarışmasını izlemedim survivorda ilk izledigimde ne itici boş bir insan olarak düşündüm semih hakkında fakat bu onyargim ilerleyen zamanlarda beni pişman etti çünkü semih tahrik etmemesi rağmen karşı taraf daha adaya gelmeden semihe bilendigini izledim ve gördüm.gönülluler semihe sayı üstünlüğü ile psikolojik , fiziksel ve algisal şiddet uyguladilar ona rağmen ben semihin sakin kaldığını düşünüyorum.yani düşünsene srn adadasin seni daha adaya gitmeden arabada sana indiririm diyorlar (efecan) adada yemeği yerden yalarsin diyorlar (serkay) sen kötü kalpli çirkin bir adamsin diyorlar (aylin) ağzını burnunu yer degistirirm (zafer) daha neler neler bu durumda sen yada ben ne yapardık? Ben kendi adıma konuşayım tepkim daha sert olurdu. Semih ise sadece onları aradan daha erken yolladı, ek olarak ünlülere geçtikten sonrada zaten muattap olmuyor hicbiriyle hala kinle semih le uğraşıyorlar. Semih ne dedi artık benimle uğraşmayin ben bu adadayim. Atakan ne dedi? Çoluk çocukla muattap olmam ben gülüp gecerm. ek olarak gönüllüler çok iticiler şahsi fikrimce o 8 li grubun kizlari sırf belli sinsi amaçlarla sahte dost gibi gozukuyorlar, serkay ve efecan ikilisi atakandan ciddi anlamda korkuyor ve kiskaniyorlar. Ve ben dediğim gibi nagihani, turabiyi bozogu hatta Nihat dogani bile gönüllülerden çok daha iyi buluyorum, Turabi için çok laf söylenmistir fakat bu senede ki gonullulerin yanında melek gibi bence kiyaslarsak.atıyorum Turabi olsa idi bu sene o efecan öyle bagirabilirmiydi yendikden sonra? Ve yahut serkay küfür edebilirmiydi? Atakana cidden helal olsun çok sabırlı valla coluk çocukla uğraşmiyor, yanlış miyim beyler?neyse yazı uzun oldu okuyanlara teşekürler

Survivorda nefret ettiğim tipler çok azdır ND ve Turabi net olarak nefret ettiklerim ama bu Gönüllülerin alayından 1000 lerce kat daha fazla nefret ediyorum . SEMİH BUNLARA NE YAPSA HAKLIDIR .

• Semih Öztürkü kimse yıkamaz Hiç Kimse yıkamaz
  • Gizem Memiç ve Yunus'a daha çok oy çıksaydı da bari Atakan elenseydi. Zaten elenmez diye bakıyorlarmış rahata almışlar. Bir fırsatta değerlense...
  • Fanlara acıyorum yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Survivor 2016
  • Türkiye ' nin Euro 16 da ki ilk maçında 12 Haziran 2016 Pazar günü saat 16.00 da Paris ' te tribünlerde Semih,Yunus,Nagihan ve Atakan ı görmek isteyenler ????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 25 Mayıs 2016; 19:56:35 >
  • Hakan patatesi de 3 aydır Yunus u gönderemedi hahahahhaha
  • 
Sayfa: önceki 40364037403840394040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.