Şimdi Ara

Survivor 2016 (3395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.623.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33933394339533963397
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş

Çok komikler gerçekten. Sanki Serkay öyle dedi diye Semih yerden yemeye mahkummuş gibi bir de mağdura yatıyorlar. Böyle böyle kendilerini acındırıyorlar işte naparsın ekmek parası
  • Gönüllüler Semih'e ne yaptı. Üç aydan beri yoğun olarak dillendirilen,

1. Kamyonette Efecan olayı,
    2. yemeğini yerden ye diyen Sekay olayı. (Sonra konseyde özür diledi. Öyle aklımda kaldı)

Ben bu ikisinden başka bir şey okumadım. Bu ikisini bir kenara koyuyorum.

Başka, bu gönüllüler Semih'e ne yaptı? Hani yok ki, bir şey söyleyemezsiniz anlamında sormuyorum.

Öğrenmek için soruyorum. Muhakkak olmalı.

Yoksa bu kadar düşmanlık için bence biri özür dilenmiş, bu iki madde az.

Ayşe, Fatmanın saçını çekti, Ahmet, Mehmet'e güldü, Berke, Burcunun defterini karaladı. şeklinde değil.

Sizce başka ne yaptılar? Ve özür falanda dilemediler.

Eleştirmek için değil, samimi soruyorum atladığım bir şey olmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esman -- 13 Mayıs 2016; 19:28:46 >
  •  Survivor 2016
    .
  •  Survivor 2016
    nerden nereye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Dostum o 2li satranç mı oynadı sanki adada, ''hepsini teker teker göndereceğim'' filan diye geveledi durdu yanındaki maydonoz da ''birlikte göndereceğiz'' diye olaya kendini dahil edip yancılık yapmaktan geri durmadı, büyük fikri teati arenasıydı sanki bulundukları alan

Atakanın yaptığı yanlışlar çoktu, bir spekülasyonla ilgili durumu net ve keskin olarak açıklamaktansa ''beni zaten biliyorsunuz bıdı bıdı'' diye klişe konuşmalara uyuz oluyorum, bunu çok yaptı, insanlara kendini belli konularda inandıramamış olabilir. Her durumu doğru yönlendirmek:Survivor değil, ona bakarsan ''diyet operasyonum, operasyon varsa başında tabi ki asdfasfsadg olur'' diye öten tip çuvallayınca ertesinde ''beni bu olaylara çekmeyin'' diye uyanıklık yapıyordu

Senin için Survivor olmanın tanımı kişinin adında 2 tane sesli harf bulunması sanırım. Onun dışında Survivor olmak konusunda yazdığın 4 ismin kesiştikleri bir mecra yok

Bence adada en çok birbirine benzeyen isimler o 4 ü Semih,Yunus,Kerimoğlu,Tuğba zaten bu isimler adada da birbirleriyle konuşuyor oldukça muhattap oluyor Tuğba gitmese Tuğba yla da çok muhattap olacaklardı.Bu isimlerle alakası olmayıp onlarla takılan bir tek Nagihan var bana kalırsa bence göreceksin de yeri gelicek Nagihan Atakan ve Yattara yla takılmaya devam edecek .

Atakan belki farketmişsindir çok zeki bir adam değil . Kabul ettiğim noktası Nagihandan sonra performans olarak en güçlü yarışmacı ama dediğim gibi Survivor un performanstan ibaret olmadığı Nagihan dan da oldukça belli .

Atakan ın duruşu belli ve keskin olmadı hiç bir zaman kaybettiği nokta zaten o ve öyle olmaya da büyük ihtimalle devam edecek . Mesela Semih arkadan değil her zaman insanların yüzüne konuşur ama Atakan öyle değil ya.şak,fosil vs dediğini bile yüzlerine karşı inkar etmişliği var . Kaç kere seninle konuşmayacağım dediği Nagihan la iş çevirme var . Mesela Yattara ya demiş ki geçen anlatıyordu biz Nagihan ı yazıcaz haberin olsun ama diyor ki ben Yattara ya Nagihan ı yaz demedim sadece kendi yazacağımı söyledim akıl karıştırma diye bir şey yok . Başka örnek Semih diyor ki Nagihan ı da Atakan ı da Ezgi yi herkesi yazabilirim ama Atakan Nagihan a seni yazacak diyebiliyor . Son olarakta en keskin şeyini söyleyeyim . Semih diyor ki bu adada 7 kişi birleşmeye gitmek istemeyen insanlar var hakikaten de Atakan Ezgi ye ben belki 7 kişi birleşmeye gitmek istemiyorum diyor ama Atakan insanlara bunu Semih 7 kişi birleşmeye gitmek istemiyor diye aktarıyor .

Son olarak Atakan hiçbir konseyde çarpıcı açıklamalar yapamadı ve yapamıyor da . Gereken cevapları veremiyor . Semih in gönülleri nasıl konseyde haşladığını düşünürsek Atakan ın düşeceği durumu düşün . Bunun yanında en az Semih kadar güzel konuşan Yunus ta var artık Semih in yanında . Atakan ın işi bana kalırsa çok zor . Survivor un 1.sini %30-40 civarı konuşmalar ve konsey şovları etkiler . Bunun en güzel kanıtı geçen seneki Turabi nin final konuşması örnektir . Hatta sana birşey söyleyeyim ilerleyen zamanlarda böyle devam ederse Yunus Yattara nın o küçümseyici sözlerinin üstüne giderse bence Yunus Yattara ' yı da eleyecek .

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Ama Serkay yerden ye demişti bak

Çok komikler gerçekten. Sanki Serkay öyle dedi diye Semih yerden yemeye mahkummuş gibi bir de mağdura yatıyorlar. Böyle böyle kendilerini acındırıyorlar işte naparsın ekmek parası

Demek ki sana köpek muamelesi yapsalar güleceksin ? Hatta tüm Türkiye'nin önunde televızyonda yemegını yerden yalayarak yersın deseler boyle guler mısın ? Aynı tepkıyı verırsen eyw. ama bu sözleri dışarıda herhangi birine söylesen hastanelik ederler, hatta Türkiyede bu söz için adamı vururlar haberin olsun.

• esman E kullanıcısına yanıt
    Bir de Semih baltaya aklınca ambargo koymuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Demek ki sana köpek muamelesi yapsalar güleceksin ? Hatta tüm Türkiye'nin önunde televızyonda yemegını yerden yalayarak yersın deseler boyle guler mısın ? Aynı tepkıyı verırsen eyw. ama bu sözleri dışarıda herhangi birine söylesen hastanelik ederler, hatta Türkiyede bu söz için adamı vururlar haberin olsun.

Merak etme bana onu diyecek duruma kimseyi sokacak kadar kansız değilim. O duruma sokanlar dışarıdaki can güvenliğini düşünsün. Şekil A Örnek 1 Semih

• quote:

quote:

quote:

Merak etme bana onu diyecek duruma kimseyi sokacak kadar kansız değilim. O duruma sokanlar dışarıdaki can güvenliğini düşünsün. Şekil A Örnek 1 Semih

Senden de böyle boş cevap beklenir zaten. Ben ne dıyorum , sen ne dıyorsun.

• Aslında Serkay yemeğini yere dökerim diyor. Efecan araya girip yalarsın oradan diyor.
    Bence o yaşananlarda yemeği yere dökerim den ziyade Efenin omuza vurması,Serkayın omuz atıp Semihin çantasını tekmelemesi daha çirkin. Efenin gazına gelmiş Alaçatılı.

Tabi aynı şekilde Semihe bana lakap takma diyen Efecan aynı gün Semihe " yavruşko,ezik,küçücük boyun var" gibi sevgi,saygı,ahlak kokan kelimeler sarf ediyor.

Edit;Zaten o yaşananlar herkesin tepkisini almıştı. Ütopyadan Semihe bilenen anti-semih tayfa hariç. Biliyorsunuz onlar Semihcilere biat ediyorsunuz deyip Semihin her hareketini düşünmeden eleştiren muhteşem objektif bir tayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 13 Mayıs 2016; 19:11:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senden de böyle boş cevap beklenir zaten. Ben ne dıyorum , sen ne dıyorsun.

Birini o duruma sokmadan o tepkiyi vermez. Azıcık düşünebilseydin anlayabilirdin.

•  Survivor 2016
    konseyde de zıplatır her daim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Aslında Serkay yemeğini yere dökerim diyor. Efecan araya girip yalarsın oradan diyor.
    Bence o yaşananlarda yemeği yere dökerim den ziyade Efenin omuza vurması,Serkayın omuz atıp Semihin çantasını tekmelemesi daha çirkin. Efenin gazına gelmiş Alaçatılı.

Tabi aynı şekilde Semihe bana lakap takma diyen Efecan aynı gün Semihe " yavruşko,ezik,küçücük boyun var" gibi sevgi,saygı,ahlak kokan kelimeler sarf ediyor.

Hepsi semihin ütopyadaki fan kitlesini bildiği için, ilk günden semihe cephe aldılar hep onun üzerine oynamaya çalıştılar ama semih o kadar akıllı ve ağzı iyi laf yapıyorki rezil etti bunları, üstünede semih her konseyde 1. çıkınca iyice çuvalladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyet

Survivor 2016

Dedi ve
     Survivor 2016
     Survivor 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 13 Mayıs 2016; 19:17:05 >

• quote:

O olayda beni irite eden şey,semihin yattığını söylemeleriydi.semih bulaşık yıkadım diyor,o sayılmaz diyorlar,baraka yapımına yardım ettim diyor oda sayılmaz,illaki ateşe odun atıcan.sanki dağdan keserek odun getiriyorlar ve çok değerli bir iş.bunları geçtim..
    Damlanın tembel olduğunu vurguluyorlar artı kız bulaşık yıkardım ama canım istemiyor diye posta koyuyor yüzlerine karşı,ama gayet güzel tolere ediyorlar.isteyince oluyormuş demekki.ateşe odun falan hikaye.
    Yerden yala sinirle söylenmiş birşey ama ben olsam bende affetmezdim.bunun uzerine çok konuşuldu zaten.barakayı tekmelemesi yerden yeme mevzusundan daha beterdi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyet

Survivor 2016

Gönüllülerin önünde diz çöken Atakan

• Olay Semihin akıllı olması ya da ağzının iyi laf yapması değildi, Semih pohpohlandığı kadar spontane ve nitelikli konuşabilen biri olmadı zaten

Semih, Efecan ve Serkayın tavırlarından çarpıcı noktaları alıp onları kendi allayıp pullayıp insanların önüne atmadı. Efecan ve Serkay denen Einsteinlar o kadar kötü ve berbat yüklendiler ki adama Semih 1 ay boyunca sussa yine ayıplanacaklardı. Semih bu yarışmada bu kadar yükseldiyse tek sebebi o 2 değişiktir, Semihin kendi zekası ve konuşma kabiliyetiyle yaptığı bir ekstra yoktu
  • serial206 S kullanıcısına yanıt
    Semih'te bir kere dedi mi "Tamam." "Olur arkadaşlar." dedi mi. İnsan biraz toleranslı, hoşgörülü olur be. Ne varsa kendi bildiği gibi yapacak.

Tamam da Damla'nın tembel olmamasını Nihal dile getirdi zaten. Farkedememişsin belli ki. Gizem Memiç yemeği yapıyor, bulaşığı yıkıyor o bu durumdan şikayetçi değilse kimseye bir şey demek düşmez. Ayrıca Semih'ten şikayetçilerse o da yapmak zorunda. Eğer yapmayacaksa da şuan olduğu gibi gider.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    manipüle etmeye devam adam insan gibi gitti bizde gelen geldiği gibi karşılanır dedi ne var bunda.
  • Atakan fanlarıda, semihçilere özeniyorlar caps ve resim koyuyorlar ama olmuyor arkadaşlar, atakanda o karizma yok boşuna zorlamayın dahada itici gözüküyor.

Survivor 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 13 Mayıs 2016; 19:29:18 >
  • 
Sayfa: önceki 33933394339533963397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.