Şimdi Ara

Survivor 2016 (1868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.629.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18661867186818691870
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2025)
Giriş
  • CBS'de yayınlanan Amerikan Survivorunda finalden önce en son elenen 8 kişi jüri üyesi seçilir(yani adaların birleşmesine kalanlar) 3 kişi finale kalır ve 8 kişinin verdiği oylarla Survivor kazananı belli olur.

Buradaki bazı kişiler elenen yarışmacıların verdiği oyların formatı değiştirmek üzerine olduğunu söylüyorlardı da onlara ithafen söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 6 Nisan 2016; 2:24:59 >
  • Like4Champ kullanıcısına yanıt
    Şu resim de dursun kenarda. Yav vallahi çok sinirlendim artık şu sanatçı olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış insana. Sömürü yapılabilecek ne varsa hepsini yaptı dinden imandan girdi bağış yaptığı derneklerden çıktı nice insanların yaptığı mesleğe de bok attı ama neymiş nasıl bunu yaparsin ben size dua ediyorum terinizi siliyorum destek oluyorum. É o zaman imamlar ve malzemeciler çıksın yarışmalara. Ne desem boş müstahak bunlara
    Bu mesaja eklenen görseller:

Survivor 2016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -Şike Yapmadi
    -Arkadaslarinin Arkasindan Yavş.k demesi.
    -Arkadaslarini hizmetçi olarak kullanmadi.
    -Terbiyesizlik Saygisizlik Yapmadi.
    -Kulis Yapmadi.
    -Dedikodu Yapmadi
    -Arkadaşlarinin Üzerine Basa basa Şampiyonluk Yoluna Girmedi.
    Eksigi yok İşte Bu Yüzden YUNUS GÜNÇE Ç İLE YAZILIR ADAM DİYE OKUNUR...
    GECE nin 2.30 Yunus u destekliyorsak Trollük Yapmiyor Fake Üyelik Açmiyorsak Bizede Helal Olsun.Biz Gerçegiz Sessiz Çogunluğuz Siz Sahtesiniz...
    Güçümüz ve imkanimiz yettikçe #İnadınaYunus

Survivor 2016

• NEYSE SON OLARAKTA SEMİH REİS İÇİN BİR ŞEYLER YAZALIM BUGÜN REİS FORMDAYDI YİNE HEM YATTARA HEM ATAKAN DAN SAYI ALDI GÖNÜLLÜLERİN EN İYİSİYDİ AZ DAHA HEPSİNİN KARNINI DOYURACAKTI AMA KIL PAYI KAÇTI TİKİLER İSE YİNE PATATES OLDULAR BEĞENMEDİKLERİ YUNUS HEPSİNİ EZDİ SEMİH SAYI ALIYOR DİYE KÜÇÜMSÜYORLARDI BİR DE . SEMİH REİS HELAL SANA

Survivor 2016

SABRET Kİ HER ŞEY HİSSETTİĞİN KADAR DERİN VE SONSUZ OLSUN .SABRET Kİ HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN .

• Yunusu destekleyenler cidden ne icin destekliyorsunuz? Gonulluleri desteklediginiz icinse tamam fakat diger turlu hicbir sekilde anlam veremem size.

Performansa bakarsak nihalden sonra ki en kotu yarismaci.

Karakterine bakarsak iki yuzlunun teki. Hem yalan konusuyor, hemde haftalarca arkasindan konustugu tugbanin yanindan ayrilmiyor. Nedeni ise performansinin b.k gibi oldugunu suratina soylediler.

Hicbirimiz gitmedik Survivora bilemeyiz oradaki psikolojiyi. Dusununce bi adam yuzunden ben devamli ac kaliyorsam o adami tabiki gondermek isterim. Kimse yalandan bise anlatmasin

Cok sacma bi adam ya. Konseyde kagitta ismini gorunce ondan guzel dovme olur diyo. Zaten baska bi b.ktan anlamadigin belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sürekli deli reiss, Semih reyizz, ç ile, vs yazanlar çok samimi gelmiyo bana. Sürekli aynı mesaj. geçmiş sayfalarda göklerden gelen bi karar vardır yazısını günde 10 kere paylaşan bi eleman ya arkadaş işten güçten sıkılıyoruz trollük yapıyoruz arada diyordu. Ama sıkıyor bi yerden sonra insan gibi yorumlara bakalım diyoruz hep aynı mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

CBS'de yayınlanan Amerikan Survivorunda finalden önce en son elenen 8 kişi jüri üyesi seçilir(yani adaların birleşmesine kalanlar) 3 kişi finale kalır ve 8 kişinin verdiği oylarla Survivor kazananı belli olur.

Buradaki bazı kişiler elenen yarışmacıların verdiği oyların formatı değiştirmek üzerine olduğunu söylüyorlardı da onlara ithafen söylüyorum.

Kardeş sen belliki takip etmişsin ordaki survivorda ben bi video izlemiştim 3 grup vardı yani 3 ada vardı diyebiliriz herhalde format nasıl oluyor bu durumda?

Bir de haftalık elemeler nasıl oluyor orda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 6 Nisan 2016; 2:39:19 >
  • Bir Selamda Tuğba Özay hanimefendiye yollayayim kendisine önyargili yaklaştim zamaninda.
    Haftalar öncesinde Atakanin ilk maskesini düşüren Yüzüne yüzüne Atakan karaktersizi gibi arkasindan değil yüzüne Çıban başı ve Madam gibi benzetmeler kullanan.Atakanin dedikoducu ve kulisci olduğunu söyleyen KADIN basina avatara kafa tutan Koca Yürekli Tuğba Helal Olsun...

Survivor 2016

• ampirikuka A kullanıcısına yanıt
    2 mesaj üstünde ben yazdim sayfalarda onlarca kez yazdik.Gözünüzdeki At gözluklerini cikarin.Çakallara destek olmaya bir son verin.
    Genelleme yapmiyorum bazilari Puta tapar gibi Atakan a tapıyor.
    Çok Yazik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 6 Nisan 2016; 2:44:21 >
  • Survivor arşivler dünden bugüne paylaşımlarımda 3 paylaşımım bu gece dünden bugüne şampiyon olmamış ama katıldıgı sene yaptıkları ile izleyici ekrana baglamış reyting arttırmış olan isimleri sizler için bir araya getirdim kotalılar affetsin ama ssiz olmazdı bu paylaşım ayrıca her yarışmacıyı bir gif ile temsil ettirdim

Survivor 2005

bora-fulya ikilisi
     Survivor 2016

Celal
     Survivor 2016

Survivor 2006

Pantelis
     Survivor 2016

selim nadya
     Survivor 2016

Teymuralp

Survivor 2007

Ayşıl
     Survivor 2016

Survivor 2010

Aydın
     Survivor 2016

Ertan
     Survivor 2016

Survivor 2011

Taner
     Survivor 2016

Ceyda
     Survivor 2016

Survivor 2012

Hayim
     Survivor 2016

Alp
     Survivor 2016

Survior 2013

Erhan
     Survivor 2016

Daghan
     Survivor 2016

Duygu
     Survivor 2016

Survivor 2014

Ertunga
     Survivor 2016

Akın
     Survivor 2016

Tolga Karel
     Survivor 2016

Survivor all star

Hakan
     Survivor 2016

Survivor 2016

Yunus Günçe (Ç ile)
     Survivor 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 6 Nisan 2016; 5:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazi87

-Şike Yapmadi
    -Arkadaslarinin Arkasindan Yavş.k demesi.
    -Arkadaslarini hizmetçi olarak kullanmadi.
    -Terbiyesizlik Saygisizlik Yapmadi.
    -Kulis Yapmadi.
    -Dedikodu Yapmadi
    -Arkadaşlarinin Üzerine Basa basa Şampiyonluk Yoluna Girmedi.
    Eksigi yok İşte Bu Yüzden YUNUS GÜNÇE Ç İLE YAZILIR ADAM DİYE OKUNUR...
    GECE nin 2.30 Yunus u destekliyorsak Trollük Yapmiyor Fake Üyelik Açmiyorsak Bizede Helal Olsun.Biz Gerçegiz Sessiz Çogunluğuz Siz Sahtesiniz...
    Güçümüz ve imkanimiz yettikçe #İnadınaYunus

Survivor 2016

Çok boş yazmışsın..
    Yunus kuliste yaptı..
    İsim yazarken evrimini tamamlamış diyerek herkesin gözüne soka soka hakaretini de etti.
    Kendisini dövmeye kalkan Yati ve Memoya da yanaşmaya çalıştı.
    Şu anda da iki gün önce kendisini yanında dahi istemeyen Nagihan la birlikte dedikodu ve kulis çalışmalarında...
    Yunus dediğin adam depresif zayıf karakterli boş bir ezodur.Mağdur edebiyatıyla biraz oy toplasa da ilerleyen zamanda bu onu kurtaramayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazi87

2 mesaj üstünde ben yazdim sayfalarda onlarca kez yazdik.Gözünüzdeki At gözluklerini cikarin.Çakallara destek olmaya bir son verin.
    Genelleme yapmiyorum bazilari Puta tapar gibi Atakan a tapıyor.
    Çok Yazik...

Yazmissin da yazdiklarinin gerceklik payi yok ne yazik ki.
    Konseyde adi cikti diye takimini satip oynamayan bi adamdan bahsediyoruz.
    Survivor ilk basladigi zamanlarda her maglubiyetinin ardindan ayagim sakat o yuzden diyen; kazandiginda bi takla atmadigi kalan bi adamdan bahsediyoruz.
    Doktor oynayabilirsin dedigi halde oynamayan rakipten korkan bi adam.
    Kulisin kralini yapiyor daha bugun yalan konustu yattaraya. Nagihanin dediklerine bire bin katarak anlatti. Mehmetin aklini yikamaya calisiyor.
    Ya sizin gorduklerinizi ben goremiyorum ya da siz benim gorduklerimi goremiyorsunuz.

Ne kadar konussakta uzlasamiycagimiz net

Ben size ne yazsam fayda etmez.Siz objektif bakamiyorsun.Birilerinin peşinden gidiyorsun.Maskesi düştü Birilerinin hala görmüyorsunuz.Yazdiklariniza cevabim var ben yazicam siz yine ayni dusuneceksiniz.Bu iş böyle uzayıp gidiyor.Herkes ayni kişiyi destekliyecek diye birşey yok.Neyse iyi geceler cümleten buralardayiz yine konuşur tartişiriz...

Nihalden sonra en kotu yarismaci derken morgül ondan iyi miydi?

• Bu yarışmayı gerçek hayata çekmeyin zati toplumda paranoyaklık,panik bozukluk almış gitmiş yorumlara bakıyorum bu yarışmayı çok dert eden var tavsiyem,yemeyin birbirinizi antidepresan bağımlısı olursunuz gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

CBS'de yayınlanan Amerikan Survivorunda finalden önce en son elenen 8 kişi jüri üyesi seçilir(yani adaların birleşmesine kalanlar) 3 kişi finale kalır ve 8 kişinin verdiği oylarla Survivor kazananı belli olur.

Kardeş sen belliki takip etmişsin ordaki survivorda ben bi video izlemiştim 3 grup vardı yani 3 ada vardı diyebiliriz herhalde format nasıl oluyor bu durumda?

Bir de haftalık elemeler nasıl oluyor orda?

Mesela yarışmaya 18 kişi başlıyorlar. 6-6-6 şeklinde 3 takım oluyor. Bu takımlardan 4 kişi elenince 7-7 2 takım yarışmacılar karıştırılarak oluşturuluyor. Sonra 12 kişi kalınca adalar birleştiriliyor.

Haftalık elemeler şöyle oluyor. 3 takım varken dokunulmazlık oyunları takım etabı şeklinde oluyor. Etabı bitiren ilk 2 takım dokunulmaz oluyor sona kalan takım ise dokunulmazlığı kaybediyor. 2 takım varken ya takım etabı ya da bireysel etap olabiliyor. Takım dokunulmazlığını kaybeden takım kişisel dokunulmazlık oyunu oynuyor kolyeyi kazanan dokunulmaz oluyor. Konseyde en çok oyu alan kişi gidiyor. Eğer bir eşitlik söz konusu olursa eşit oy alan kişiler harici tekrar oylama yapılıyor. Eğer gene eşitlik olursa adı çıkanlar ateş yakma oyunu oynuyor ateş yakan adada kalıyor diğeri gidiyor.

Bir de gizli dokunulmazlık sembolü var. Onu kazanan kişi istediği bir konseyde kullanma hakkına sahip. Eğer onu oy çokluğuyla yazmış olsalar dahi o elenmiyor onun yerine diğer en çok adı çıkan kişi eleniyor. Tabii o sembolü konseyden önce kullandığını belirttiyse. Kullandığını belirtmediyse hem adadan eleniyor hem de sembolü boşa gitmiş oluyor.

• Teymuralp resmi yanlış olmuş hocam .
  • Geçen sene 3'lü SMS olsa Duygu ilk hafta gitmeyecekti. Yanlış sistemin kurbanı olan ilk kişi kendisi.
  • Pek bi farklari yok
    yunus 43 oyun 14 galibiyet 29 maglubiyet
    Yilmaz 39 oyun 10 galibiyet 29 maglubiyet

Edit: Simdi cikip yozdoso fozlo omooo diyenler cikar. Heee heeee en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ampirikuka -- 6 Nisan 2016; 4:17:37 >
  • Yilmaz ismi soylendginde tam soyadi gibi mor gul oldu, :))
    Yaptigi yardimdan(228 adetmiş) anasinin hastaligina kadar duygusalliga vurdu uln dunyada sanki bitek senin anan hasta,birde her turlu dini şovunu yapiyorsun okadar muslumansan kin nefret kusmucaksin en azindan rakibinin elini skıcaksın
    Hadi naş şimdi

• 
Sayfa: önceki 18661867186818691870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.