Şimdi Ara

Survivor 2016 (1815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.623.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18131814181518161817
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş
  • Kardeşim siz kaç aydır birliktesiniz gidin bir sorun lan Atakan'a bunların aslı astarı var mı diye. Karı gibi arkasından konuşuyorsunuz. Nagihan en yakın arkadaşı Tuğba'yı, Tuğba'nın en yakın arkadaşı Morgül'e kötüleyen bir tip lan. Gözümüzle kaç defa yalan söylediğini de duyduk, gördük. Siz sorgusuz sualsiz bu kadına inanıp "Atakan'a çaktırmayalım" diyorsanız Allahınızdan bulun. Mehmet denen gereksiz ulan sana verilen emeklere yazık, Atakan olmasa o adada kalabilir misin?
  • Bence Nagihan yalan söylüyor. Zamaninda Atakan a Tugba yi yazarim diyip, Tugba ya "Atakan bana sordu seni yazmam dedim" diyen birinin bu konuda da yalan söylemediği ne malum? Bu kadin zamaninda en yakin 2 arkadaşı olan Yilmaz ve Tugba yi satmaya kalkti. Tamam, Atakan da cok dürüst değil, fakat Nagihan da ak pak biri değil.

Mehmet safin onde gideni zaten. Nereye cekersen oraya gider. Kişiliği tam oturmamis. Aralarinda en durustu Yattara. Umarim Yati gider finale.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ba2han77

Benim anlamadığım atakan bunların yanında demedimi nagihana güvenmiyorum kullanıyorum onu. Bu açıdan bakınca nagihana o sözleri söylemesi normal değilmi

evet akliselim bir arkadas + liyoruz forumdaslarimiz olayin farkina varsin..

• Abi saçma değil mi Nagihan'ın dediği? yok atakan yattara yı söyle dedi o yüzden söyledim diyo. sonrada arkasından mehmet ve yattara böyle böyle oldu diyor. Mehmet'e de ezgi nin adı çıktığında seni söylemek için yanında tutuyor diyor. Madem bunları biliyorsun neden o halde hala konsey de Yattara nın adını veriyorsun?? Söyle Ezgi'yi bakalım Atakan mehmet i potaya sokabiliyor mu? Birde biz yine salağa yatalım falan diyor. Yattara ve Mehmet i de anlamadım madem böyle birşey var neden karşısına çıkıp böyle böyle birşey dedin mi diye hesap sormuyorsun ki Nagihan ın yalanları ortada yani.
  • atakan fazla otoriter olmuştu son zamanlarda, bi doz hepsinde kafa yaptı. hizaya getirmesi lazım bu yaramazları. bunlarda tam semihin kafalayacığı kafadanmış. birleşme çok ilginç gruplaşmalara gebe.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nagihan kiminle oyun oynanılırmış gösterdi. Sen misin Nagihanı maşa yapacaktın Atakan. Oh iyi oldu bir de buna acıyor musunuz ya. Hakettiğini buldu resmen. Müstehak.
  • Pehhhhh.bir semihçi olarak Atakanın arkasından yapılan mahalle dedikolarını gerçekçi bulmuyorum.acun sıvamış iyice.tamam kurgu falan olur ok ama bukadarda göze sokar gibi..yılmaz morgüle güldüm ama.dedikodu insanlık duvarını yıktıgeçti

• Like4Champ kullanıcısına yanıt
    atakan niye kendini söyletmedi de yatiyi söyletti kardeş o zaman
  • Atakan fanları ağlasın.Bu hafta 1. olamayabilir.Son zamanlarda yunusa sempati çok arttı.Oylama sıralaması çok sürpriz gelebilir.Yattara 1. de olabilir yunus yattarayıda geçebilir.Belkide %50ihtimal atakan tekrar birinci olur.Çok sıkıatakan fangayliği yapan arkadaşım bile atakan şerefsiz olmuş.Atakan yavaş yavaş bitiyor.Diğerlerinin bir olup elemesi lazım bu çok yüzlü düzenbazı.1. çıksa bile oyları düşmüş bir şekilde olacağına eminim.Eğer birlik oluşursa bu oyunlarını görenler arasında dahada düşecektir

• Acun bu hafta resmen atakan ve semihe operasyon yapti sms e ambargo koymasinlar diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nagihan tam sopalık, biliyor kıbrısa gidene kadar oyunlarda da smste de tek rakip atakan. Gecen hafta adama güveniyorum demişti..

Ulan şu survivorda kim kimi satıyor gözler önünde ne mallar ya kamera yok gb davranıyor kâmiller

• quote:

Orijinalden alıntı: bugterrr

Yunus bunları anladı ve oradan ayrıldı. Helal olsun. Yunus akıllı adam. Kesinlikle o adada kalmalı yunus REYİZ. SEMİH REYİZ ile de iyi anlasirlar

Aga vize haftam diye takip edemedim. Son olayları özet geçer misin? Atakan ne yaptı? Dokunulmazlık oyunu ne oldu falan?
  • Atakan tüm oylamalarda birinci çıkmış, potaya girince birincilik sonrası adaylığı düşecek. Yılmaz veya Tuğba'nın ikinci olmayacağının garantisini kim verebilir? Bunlardan biri ikinci olursa potaya Mehmet veya Ezgi girer.
  • Atakanı destekliyordum ama bu saaten sonra atakan bitmiştir benim için diyen trolller nerde
  • Nagihan fena karıştırıyor ortalığı. Acun'un, Atakan'ın varsa böyle görüntüleri yayınlaması gerekir. Bu sene çok şaibeli bu yarışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 5 Nisan 2016; 0:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: episode

Şuan survivordan çok Muhteşem Yüzyıl izliyo gibiyim. Padişah Atakanı tahtan devirmeye çalışan cariye hürrem Nagihan hiç bir şeyden haberi olmayan masum Mahidevran Ezgi saftirik şehzadeler Mehmet ile Yattara ve de sümbül ağa Yılmaz morgül

Abiyaa alın işte gecenin özeti. Kendi mesajımdan çok etkilendim.
  • Atakanın Nagihana güvenilmez lafı ne kadar da doğru.Nagihan ve Tuğba beyinsiz yattara ve mehmeti yediler. Bu kadar samimiyet var gidip atakan a sorsana aga bu nedir doğrumudur.
    Beyinsiz Yattara madem nagihan a itibar ediyosun sorsana " Ee madem atakan yanlış yaptı sen niye ona uydun da beni söyledin?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free3 -- 5 Nisan 2016; 0:15:34 >
  • bu olay atakanın 1.olup memoyu postalaması ile biter, herkes hizaya gelir. umarım nagihanın zehrinin farkına varır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky.Walker

Abi saçma değil mi Nagihan'ın dediği? yok atakan yattara yı söyle dedi o yüzden söyledim diyo. sonrada arkasından mehmet ve yattara böyle böyle oldu diyor. Mehmet'e de ezgi nin adı çıktığında seni söylemek için yanında tutuyor diyor. Madem bunları biliyorsun neden o halde hala konsey de Yattara nın adını veriyorsun?? Söyle Ezgi'yi bakalım Atakan mehmet i potaya sokabiliyor mu? Birde biz yine salağa yatalım falan diyor. Yattara ve Mehmet i de anlamadım madem böyle birşey var neden karşısına çıkıp böyle böyle birşey dedin mi diye hesap sormuyorsun ki Nagihan ın yalanları ortada yani.

Yattara yi nagihan da isteyerek soyledi zaten. Cunku bu gercegi aciga cikarmak adina konseyde yattara yi soylemeliydi ki yattara nagihan a sorsun analiz etsin gercegi gorsun diyerek. Yattara yi soylemeden yattara ya bu konuyu acsaydi yattara nagihan in sozlerine itimat etmezdi. Uzun lafin kisasi atakanin tayfasini dagitmak adina yattara nin ismini soylemeliydi ve soyledi. Cok cok zeki bir kadin. Etkilendim nagihan dan

• Biraz kabiliyeti olsaydi Tugbadan duzgunu yok iclerinde. Ama o da cok beceriksiz maalesef :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18131814181518161817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.