Şimdi Ara

Sürükleyici aşk romanı mı dediniz? Akıcı kitap mı arıyorsunuz? (Psikolojik Aşk Romanı Pdf.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Sürükleyici aşk romanı mı dediniz? Akıcı kitap mı arıyorsunuz? (Psikolojik Aşk Romanı Pdf.)

    Sürükleyici aşk romanı mı dediniz? Akıcı kitap mı arıyorsunuz?
    Bir Kadın Gördüm Yağmurda ​








    Detaylı inceleme için BURAYA TIKLAYINIZ

    Google Play Store ve Google Kitaplardan satın almak için BURAYA TIKLAYINIZ

    BİR KADIN GÖRDÜM YAĞMURDA
    Yazar: SEVGİ SAYAR


    ISBN: 978-625-400-011-9
    © Copyright 2020, Levent Arıcı
    Bu kitabın hakları Levent Arıcı’ya aittir. Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden kitaptan alıntı yapılamaz; Levent Arıcı’nın yazılı izni olmadan radyo ve televizyona uyarlanamaz; oyun, film, elektronik kitap, CD ya da manyetik bant haline getirilemez; fotokopi ya da herhangi bir yöntemle çoğaltılamaz, yayınlanamaz ve dağıtılamaz.



    Bir Kadın Gördüm Yağmurda özel bir romandır. Sevgi SAYAR bu romanı yazalı çok uzun yıllar oldu. Bir ressamın bitmeyen tablosu gibi binlerce el yazılı sayfanın arasında bekledi yıllarca, ta ki yazar amansız bir hastalığının tedavi günlerinde ”Bakın bu da var, bunu da okuyun ” deyinceye kadar. Yazarın kendisi de tıpkı roman kahramanı gibi kendi istediği ve beklediği zamanda ayrıldı bu dünyadan.

    Neler anlatmadı ki bu romanda; çocuk istismarı, cinsel taciz, canice işlenmiş bir cinayet, psikolojik travmalar, bir kez akıllıca planlanıp tekrar tekrar uygulanan seri cinayetler. Kadının bu dünyadaki yalnız yaşam ve intikam mücadelesi, akıl hastanesine hapsedilen bir akıllı, dışarıda yaşayan bir deli. Belki de psikologların bile meslek hayatları açısından incelemeleri gereken bilinçaltı düşünceler, rüyalarla gelen fırtınalar. Tabiki tüm bunlara rağmen yeşeren imkansız bir aşk ve bu aşkı yaşatmak için verilen çabalar. Belki de Türk Edebiyatında bir ilk olarak bir romanın içerisinde olaylar ve kahramanları kadar sabırla sırası gelmesi beklenen, yazılan veya yazılması gereken onlarca sayfayı üç-dört kıt’a da anlatan bir şiir pınarı. Tam bundan başka daha ne olabilir ki derken okuyucuyu da içine alarak aynı duyguları ve korkuları yaşatan, şok eden bir şey daha…

    Akıcı kitap mı arıyorsunuz? Sürükleyici aşk romanı mı dediniz? Ya da psikolojik aşk romanı mı arıyorsunuz? Bütün bunların yanında Türk cinayet romanına ne dersiniz? Hadi en iyisi bu şiir pınarında ruhunuzu yıkayın. Biliyorum, elinizden bırakamadan bir solukta okuyup daha ne olabilir ki derken bir şey daha olacak.

    Detaylı inceleme için BURAYA TIKLAYINIZ

    Google Play Store ve Google Kitaplardan satın almak için BURAYA TIKLAYINIZ


    Her yağan yağmurun kendisine felaket getirdiğine iyice inanmıştı. Hayal meyal hatırlıyordu; yağmurlu bir gün köylüler annesi ve babasının cesetlerini yıldırım isabet eden bir ağacın altında bulmuşlardı. O gün annesinin ’’ Bugün canım tarlaya gitmek istemiyor’’ dediğini hatırlıyordu Gülsüm.

    Yine yağmurlu bir gün muhtar başka bir köyde oturan zengin bir adama kendisini evlatlık vermişti. Adam muhtara ‘’ Hiç meraklanma, kendi evladım gibi büyütür gelin ederim’’ demişti.

    Gökyüzünün bombardımana tutulmuşcasına gürlediği, şimşeklerin çaktığı, yıldırımların düştüğü bir gece adam Gülsüm'ün odasına girmiş, onun örgülü uzun saçlarını okşayıp, onu yerde serili şiltenin üstüne yatırmıştı. Körpe vücudunu kocaman nasırlı elleri ile sıkıyor, dudaklarını ısırırcasına öpüyordu. Küçük kız, kaya gibi ağır vücudun altında eziliyordu. Koca bıyıklı adam kulağına bir şeyler fısıldıyor, ‘’Eğer kimseye söylersen seni öldürürüm’’ diyordu. Ve bu geceler devam etmişti. Henüz genç kız denemeyecek kadar ufak olan Gülsüm, bir gün karnının kabardığını, büyüdüğünü anlamıştı.

    Gülsüm'ün acı bir feryadından sonra ebe kadının ellerinde bir oğlan çocuğu biraz sonra başına gelecekleri biliyormuşçasına çığlıklar atıyordu. Adamın, henüz vücudu kanlı bebeği ebenin ellerinden kaptığı gibi alev alev yanan büyük sobaya atması bir dakika bile sürmedi. Ebenin gözleri sanki çukurlarından fırlamıştı. Adam sonra ebeyi tuttu, cebinden çıkardığı bir bıçakla kadının dilini kesti. Gülsüm bu dehşet karşısında dayanamamış, bayılmıştı. Adam kendinden geçen ebenin gözlerini yeniden bağladı. onu köye götürerek kapısının önüne bıraktı.

    Küçük annenin yüzünü bile pek göremediği yavrusunun feryadı gitmiyordu kulaklarından. Hafifçe kımıldadı. Bir horultu duydu. Adam sobanın arkasındaki şilte de uyuyordu. Küçük anne, bir bebeğin üstüne alevler yağdığını görür gibi oldu. Yavaşça kalktı. Gaz bidonu kapının yanında duruyordu. Sessizce onu aldı, camın önündeki sedire, kıtık yastıklara, kilimlere ve adamın üstüne boşalttı. Sonra gaz lambasının şişesini çıkarıp onu perdelere tuttu. Usulca evden çıkıp kapıyı kilitledi. Şimdi uzaktan seyrediyordu. Simsiyah bir duman gökyüzüne yükseliyordu. Sonra kızıl dilli alevler evi sardı, dumanları aşarak gökyüzüne yükseldi. Kısa bir zaman sonra köy evinin ve adamın yerinde molozlar ve küllerden başka bir şey kalmamıştı. Uzaktan alevleri gören köylüler kazma kürekleri kaptıkları gibi koşmuşlardı. Ama onlar için yapacak bir şey kalmamıştı.

    Gülsüm ise gülüyor, gülüyor, gülüyordu. Kahkahalarından köylüler ürkmüşlerdi. Küçük kızın gözleri yaş doluydu. Yaşlar yanaklarından yuvarlanıp boynundan göğsüne süzülüyor, o hala kahkahalarla gülüyordu. Son duyduğu sözlerse şunlardı: ‘’ Kız çıldırmış, evi yakmış, babalığını yakmış, zavallı adam’’ .

    Küçük annenin son kahkahaları dudaklarında, gözyaşları gözlerinde kurudu.

    Gülsüm, alnını dayadığı camdan yağmurdan kaçışan insanları seyrederken bunları düşünüyordu.

    Kaç yıl olmuştu. onu delirdi deyip bu akıl hastanesine kapatmışlardı. Yalnız vücudunun irileştiğini, boyunun uzadığını biliyordu. Ogün bugündür hiç konuşmamıştı. Konuşmuyordu insanlarla. Onlara boş gözlerle bön bön bakıyordu. Kafasında tek bir düşünce vardı. Bütün erkekleri o adama benzetiyordu. ‘’Yakmak lazım hepsini yakmak lazım. Yoksa bebeleri yakacaklar’’ diyordu kendi kendisine.

    Gülsüm'ün erkeklere olan öfkesi son haddini bulmuştu. Adeta dokunulduğu an patlayacak bir balona benziyordu. Elleri sinirli sinirli açılıp kapanıyordu. Bu dakikada bütün erkekleri rahatlıkla öldürebilirdi. Onların tırnaklarını sökse, gözlerini oysa, derilerini yüzse, onları parçalasa yine de içindeki kin sönmeyecekti.

    Gülsüm, güneş eteklerini toplayıp ağaçların tepesinde kaybolurken gecenin ona neler getireceğini biliyordu. ‘’Gecelerin Kadını’’ olmamak onun elinde değildi. Gündüz bambaşka bir insan, geceleri erkekleri baştan çıkartan bir fahişe.

    Dolarsa gözlerime bir avuç toprak
    Düşerse üzerime bir sarı yaprak
    Baharlar Sonbaharlar gelip geçmiştir
    Dert ile bu garip ölüp göçmüştür

    Gurbet ellerde ah çeke çeke
    Ağladı anam diye yaş döke döke
    Kader ona kara kefen biçmiştir
    Dert ile bu garip ölüp göçmüştür

    Baktı hasretle hep sağa sola
    Bir yudum su veren olmadı ona
    Çile içti bu gariban kana kana
    Dert ile bu garip ölüp göçmüştür

    Felek kalem olmuş hep çile yazıyor
    Bir taş bulamadı şu garip mezar ağlıyor
    Ayaklar basıp geçti toprağı tozuyor
    Dert ile bu garip ölüp göçmüştür


    Sevgi SAYAR

    12.03.1941 İSTANBUL – 01.09.2019 İZMİR



    Detaylı inceleme için BURAYA TIKLAYINIZ

    Google Play Store ve Google Kitaplardan satın almak için BURAYA TIKLAYINIZ


    Sürükleyici aşk romanı mı dediniz? Akıcı kitap mı arıyorsunuz? (Psikolojik Aşk Romanı Pdf.)


    Sürükleyici kitaplar, Okunması gereken kitaplar listesi, Günlük kitap tavsiyeleri, OKUNMASI Gereken kitaplar, Surukleyici roman Onerileri, Kitap Önerileri en çok satanlar, Roman Önerileri, En iyi romanlar listesi, En cok Okunan kitaplar, Sürükleyici kitaplar 2020, Roman dram, Sürükleyici romanlar Türk, Lise kitaplar roman, Sürükleyici aşk romanları, Surukleyici roman Onerileri, Türk yazarların En sevdiği kitaplar, Okuma kitapları önerisi, Hastanede okunacak kitaplar, İnce Kitap önerileri, Yeni başlayanlar için kitap Önerileri, En iyi kitaplar 2020, Kitap Önerileri | Genç,

    aşk romanı önerileri, aşk romanı tavsiye, aşk romanı pdf, aşk romanı yazarı, aşk romanı kitapları, aşk romanı sözleri, aşk romanı indir, aşk acısı romanları, aşk romanları en çok okunan, aşk romanı eleştirileri, aşk romanları fiyatları, güzel aşk romanları, güzel aşk roman kitapları, güzel aşk romanları oku, güzel aşk romanları isimleri, en güzel aşk romanı hangisi,

    cinayet romanı, cinayet romanı oku, cinayet romanı önerileri, cinayet romanı yazarları türk, en iyi cinayet romanı, en iyi cinayet romanı yazarları, cinayet romanı kahramanları, türk cinayet romanı, bir kadın gördüm yağmurda, psikolojik romanlar türk, psikolojik romanlar listesi, psikolojik roman alıntıları, psikolojik roman adları, psikolojik aşk romanları, psikolojik aşk romanı, psikolojik romanın diğer adı, ağır psikolojik romanlar, ilk psikolojik roman denemesi, psikolojik roman en iyiler, psikolojik edebi romanlar, psikolojik romanlar türk edebiyatı, psikolojik ve felsefik romanlar, psikolojik gerilim romanlar, psikolojik gerilim roman, güzel psikolojik romanlar, psikolojik roman isimleri, psikolojik roman kitapları, psikolojik roman kahramanları, psikolojik konulu romanlar psikolojik kurgu romanları psikolojik roman onerileri psikolojik roman pdf polisiye psikolojik romanlar popüler psikolojik romanlar sürükleyici psikolojik romanlar psikolojik roman tanımı


    Sürükleyici aşk romanı mı dediniz? Akıcı kitap mı arıyorsunuz? (Psikolojik Aşk Romanı Pdf.)

    BİR KADIN GÖRDÜM YAĞMURDA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.