Şimdi Ara

Sürücü Kursunun Aldığı Haksız Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyet alanlar bilir.Kurs ücreti vardır.Kayıt esnasında veya taksit olarak ödenir.Yazılı ve direksiyon sınavını başarıyla geçtikten sonra sertifika verilmeden önce kurs ücretinin kapatılması istenir.
    Asıl konuya gelelim.Arkadaşım b sınıfı ehliyeti varken a2 ehliyeti almak için kursa gider.Parayı peşin olarak öder ve makbuzunu alır.Yazılı ve direksiyon sınavını geçer.2 hafta sonra kurs arar gelin sertifikanızı alın.
    Arkadaş kursa gittiğinde içerisi yeni ehliyet alacak kişilerle dolu.Arkadaş sertifikayı teslim aldım diye kağıt imzalar.Sertifikayı verecek kişi 20 tl sertifika ücreti diye para ister.Arkadaş tamam veriyim bi fiş fatura veya makbuz kesmelerini ister.Bunu duyan görevli tamam diyerek kursun müdürünün(sahibide olabilir) yanına gider.Durumu izah eder.İçeride ehliyet almayı hak kazanan 7-8 kişi varmış.
    Müdür,biz bu evrakları almak için kaç yere gidiyoruz sen biliyor musun dedikten sonra arkadaş doğrudur der.Makbuz kesin parayı vereyim demiş.Makbuz felan kesmem parayı vermiyorsan sertifikayı vermiyorum demiş.Arkadaşta tamam diyerek aşağıya inmiş.Bu istenen haksız 20 lira arkadaşı rahatsız etmiş ve il milli eğitimi (sürücü kursları buraya bağlıymış) aramış ve durumu anlatmış.İl milli eğitimdeki kişi böyle bir para talebinde bulunamazlar yarın gelin şikayet dilekçesi yazın gereken ne ise yapılır demiş.Arkadaş evine giderken sertifikayı teslim aldım diye attığı imza aklına gelmiş ve düzeltmek için tekrar kursa gitmiş.
    Sertifika almak için gelen kişiler gitmiş.Arkadaş imza atmıştım ama sertifikayı almadım imzayı iptal edelim.Yarın'da il milli eğitime gidip bu 20 tl için şikayet dilekçesinde bulunucam haberiniz olsun dedikten sonra müdür,ben senden para istemedim ki nereden çıkartıyosun arkadaşın sertifikasını verelim hemen.Arkadaş kapıdan çıkana kadar ben senden paramı istedim istemedim ki deyip durmuş.Aldıkları para tamamen hadi güle güle parası.

Sertifikayı 1-2 gün sonra alın o parayı vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi move00 -- 1 Haziran 2014; 1:37:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl haksız parayı kim alıyor biliyor musun? Devlet

Hiçbir şey yapmadan 600 lira civarı ücret kesiyor ehliyet alana kadar.

Kurs hiç olmazsa kantinci çalıştırıyor, muhasebeci çalıştırıyor, hocaları var. Devlet oturduğu yerden götürüyor maniyi...
  • İddialara cevap hakkını kullansın ilgili sürücü kursu. Bir de karşı taraftan dinlensin şikayet olan konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.