Şimdi Ara

sürücü hazır değil hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
12.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR WİNDOWS'U KAPATIRKEN KARŞIMA BU UYARI ÇIKIYOR.NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.

RESİMDE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 'Sürücü kulanılmaya hazır değil kapağı açık olabilir.Lütfen A sürücüsünü denetleyin ve diskin takılı ve kapağının kapalı olduğundan emin olun.'

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR İLGİLENİRSE SEVİNİRİM....

sürücü hazır değil hatası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• CD-ROM veya DİSKET okuyucularıyla ilgili bir sorun heralde..
    ikisinden hangisi çözemedim ama cevap bekliyorlar..

Banada olmuştu önceden ama 1 kereye mahsus olur..
    Sen her kapadığındamı oluyor bu hata..
  • BEN BU BİLGİSAYARI ALALI BİR HAFTA KADAR OLDU.SON 2 GÜN İÇİNDE BU UYARI GELMEYE BAŞLADI..........
  • bilgisayarınızda floppy yok sanırım ama biostan floppy aktif olduğu için bu hatayı veriyordur kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 27 Ağustos 2008; 17:15:14 >
  • anakartla bir alakası olabilirmi?...anakart: ASUS P5KPL
  • arkadaşım anakartla hiçbir alakası yok biostan aktiftir floppy bak istersen...Senin kasada floppy yoktur ama biostan aktiftir floppy...
  • yani demek istediğim bu uyarı bana bir sorun oluştururmu...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitcen

yani demek istediğim bu uyarı bana bir sorun oluştururmu...........

Eğer virüs kaynaklı ise elbette oluşturur. Ama neden kaynaklandığını bilmiyorum. Daha önce bir arkadaş daha aynı sorundan dertliydi,çözümü disket sürücüyü çıkararak buldu. Eğer konunun linkini bulabilirsem koyarım buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.excellent

quote:

Orjinalden alıntı: yigitcen

yani demek istediğim bu uyarı bana bir sorun oluştururmu...........

Eğer virüs kaynaklı ise elbette oluşturur. Ama neden kaynaklandığını bilmiyorum. Daha önce bir arkadaş daha aynı sorundan dertliydi,çözümü disket sürücüyü çıkararak buldu. Eğer konunun linkini bulabilirsem koyarım buraya.

yalnız ben de disket sürücüsünün yerinde kart okuyucu var....

• Eğer disket sürücü Bilgisayarımda görünüyorsa ve disket sürücünüz yoksa Bios'dan Disket Sürücüsünü devre dışı bırakın.

Eğer Biosla uğraşamıyorsanız; Bilgisayarım --> Disket sürücüsüne sağ tık --> Özellikler --> Donanım sekmesinden disket sürücüsünü seçin ve "Bu aygıtı kullanma (Devre Dışı Bırak)" ı seçin. Onaylayarak çıkın.

Hatanın çözümünde yardımcı olabilmişimdir umarım. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gece görüşü

Eğer disket sürücü Bilgisayarımda görünüyorsa ve disket sürücünüz yoksa Bios'dan Disket Sürücüsünü devre dışı bırakın.

Eğer Biosla uğraşamıyorsanız; Bilgisayarım --> Disket sürücüsüne sağ tık --> Özellikler --> Donanım sekmesinden disket sürücüsünü seçin ve "Bu aygıtı kullanma (Devre Dışı Bırak)" ı seçin. Onaylayarak çıkın.

Hatanın çözümünde yardımcı olabilmişimdir umarım. Kolay gelsin.

ÇOK SAĞOL...İŞE YARADI...

• Mustang__TR kullanıcısına yanıt
    Başlat-çalıştır-msconfig yazınız tamam deyiniz.sistem yapılandırma yardımcı programı çıkacak.Başlanğıç ögesini tıklayınız. MusaLLaT kutucuğundaki işareti kaldırınız.Tamam deyiniz. PC'nizi tekrar başlatınız.sorun çözülecek. @Mustang__TR
  • Elit_Marcos kullanıcısına yanıt
    windows sürücü hazır degil hatası ÇÖZÜM:Başlat-çalıştır-msconfig yazınız tamam deyiniz.sistem yapılandırma yardımcı programı çıkacak.Başlanğıç ögesini tıklayınız. MusaLLaT kutucuğundaki işareti kaldırınız.Tamam deyiniz. PC'nizi tekrar başlatınız.sorun çözülecek. @Mustang__TR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.