Şimdi Ara

Sürpriz Kupon 2 LİRA ATIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen hafta nasılsa öylede yatıyoruz böylede yatıyoruz diye bir sürpriz kupon yaptım..maçlarda aynen şu şekildeydi..

Arsenal-Chelsea 0/0 Skor 0-0
    Eskişehir-Sivas 0 Skor 1-1
    Barcelona-Real 2 Skor 1-2
    Galasataray-Fenerbahçe 2 Skor 1-2
    Trabzon-Beşiktaş 0 Skor 1-0

2 Tl ye 1000 TL para veriyodu 1 golden yattı bu haftada böyle bişey denedim ..

350 Roma-Napoli 0/1 5,25
    245 Wigan-Newcastle 2 2,10
    340 Eveton-Fulham 2 3,5
    198 Stutgar (AMT)-Aalen 1 3,00
    268 Torquay-Crewley 0/0 5

2 misli giricem bu kupona
    Tahmini kazanç:1157

Bol şans..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VivaBarca -- 27 Nisan 2012; 21:02:43 >

• Oynamaya değer..
  • roma napolı macı garantı ust bıtme ıhtımalı olan bır mactır kırmızı fılan olursa anca bu sekılde bıter daha oncekı aralarındakı macların hıcbırınde 1-0 bıtmemıs ama su var romada toplamda 27 gol atmıs oyuncular sakat gorunuyor napolıde ıse 13 gol atmıs oyuncular yok,florentına gecen hafta romayı son dakıkada gelen golle yıktı genelde ustun oynayan romaydı,cok pozısyon kacırdılar ama artık kazanmaları gerekıyor,bence bu macta florentına macında yaptıgı hatayı tekrar etmez tottı ve bojan la baslarsa maca ılk yarı goller bulur ve sahasında macı koparır ama kg var oynamak daha mantıklı olur gıbı yarın daha detaylı analız yapıp oyle oynayacagım bu macaama gorunen o kı roma da atar napolıde
  • banko napoli

not: mrcaptain florentina deil takımın ismi fiorentina :)
  • ben oyle dıyorum yoksa bılmedıgımızden degıl 1 sene ıtalya hattında calıstım neyse bekleyıp gorucez ama mac roma da onu dıkkate alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VivaBarca

Beyler geçen hafta nasılsa öylede yatıyoruz böylede yatıyoruz diye bir sürpriz kupon yaptım..maçlarda aynen şu şekildeydi..

Arsenal-Chelsea 0/0 Skor 0-0
    Eskişehir-Sivas 0 Skor 1-1
    Barcelona-Real 2 Skor 1-2
    Galasataray-Fenerbahçe 2 Skor 1-2
    Trabzon-Beşiktaş 0 Skor 1-0

2 Tl ye 1000 TL para veriyodu 1 golden yattı bu haftada böyle bişey denedim ..

350 Roma-Napoli 0/1 5,25
    245 Wigan-Newcastle 2 2,10
    340 Eveton-Fulham 2 3,5
    198 Stutgar (AMT)-Aalen 1 3,00
    268 Torquay-Crewley 0/0 5

2 misli giricem bu kupona
    Tahmini kazanç:1157

Bol şans..

Eveton-Fulham maçını yeni fark ettim.

kodu 240 olcak

340 Mechelen - Lierse maçının kodu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

roma napolı macı garantı ust bıtme ıhtımalı olan bır mactır kırmızı fılan olursa anca bu sekılde bıter daha oncekı aralarındakı macların hıcbırınde 1-0 bıtmemıs ama su var romada toplamda 27 gol atmıs oyuncular sakat gorunuyor napolıde ıse 13 gol atmıs oyuncular yok,florentına gecen hafta romayı son dakıkada gelen golle yıktı genelde ustun oynayan romaydı,cok pozısyon kacırdılar ama artık kazanmaları gerekıyor,bence bu macta florentına macında yaptıgı hatayı tekrar etmez tottı ve bojan la baslarsa maca ılk yarı goller bulur ve sahasında macı koparır ama kg var oynamak daha mantıklı olur gıbı yarın daha detaylı analız yapıp oyle oynayacagım bu macaama gorunen o kı roma da atar napolıde

Tamam kardeş önerin için sağolda bi soluklan 2 lira atıyoz bu kadar araştırmaya gerek yok sanki yüklü giriyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

roma napolı macı garantı ust bıtme ıhtımalı olan bır mactır kırmızı fılan olursa anca bu sekılde bıter daha oncekı aralarındakı macların hıcbırınde 1-0 bıtmemıs ama su var romada toplamda 27 gol atmıs oyuncular sakat gorunuyor napolıde ıse 13 gol atmıs oyuncular yok,florentına gecen hafta romayı son dakıkada gelen golle yıktı genelde ustun oynayan romaydı,cok pozısyon kacırdılar ama artık kazanmaları gerekıyor,bence bu macta florentına macında yaptıgı hatayı tekrar etmez tottı ve bojan la baslarsa maca ılk yarı goller bulur ve sahasında macı koparır ama kg var oynamak daha mantıklı olur gıbı yarın daha detaylı analız yapıp oyle oynayacagım bu macaama gorunen o kı roma da atar napolıde

iyi de adam 0-1 gol olur dememis ki ilk yari 0 2. Yari 1 demis cok gol olsa da tutabilir yani fLorentinali misin yoksa sen

• yarina oynayayim
  • arkadaslar süpriz kupon isteyen 2 lira atar
    bolton 2
    galatasaray 2 2/2 h2
    zenit 0/1
    levante 1
    karabük h1
  • Evde idda eki vardı gece bir süpriz denemem daha oldu bunada atıcam 2 Tl bu 3000 Tl veriyor..

235 0/0
    245 H2
    230 MS 0
    240 2-2
    311 MS 0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.