Şimdi Ara

Suriyeliye Kıyak, Türk'e dayak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstdeki amcayı hatırlarsınız kendisi simit satıyor diye zabıtadan dayak yiyip kafasında sopa kırılan amca. Bu alttakinede simit arabası (Lüks) İbb tarafından verildi amaç ekmek parası kazansınlarmış.

Suriyeliye Kıyak, Türk'e dayak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Suriyeli müslüman kardeşimizin önünü kesebilirdi, iyi olmuş kafire

Gün gelecek kepaze etmediğim her Türk için bana küfür edeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 1 Temmuz 2017; 21:3:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru olmuş az bile bize

• İyi yapmışlar destekliyorum

• Turkiye'nin bu sefer cokusu eskilerine benzemeyecek. Ne ulke kuracak toprak, ne genclik ne nufus ne kultur kaldi.

Parcalanan veya islami seriata gececek coplukten geriye yurtdisina kacip, kendi evinde ulkesini kuracak, hatiralari yaad edecek vatansiz bir millet kalacak sadece.
  • Bunlar suriyeli deyil vatan haini vatan haini olmasa suriyede kalirlardi ozaman suriyeli denirdi.lan ben bunlarin taaaaaaaaa..neyse din kardesi imis lan dinden de sogutdunuz. Allah belasini versin boyle isin sictinizlan guzelim memleketin icini .bunalara sebeb olan vesile olanlarin emeklerine.okayim.cok sey yazarim da neyse. Sadece sunu diyorum bu hukumet bunlari gondermezsee biz gondermesini biliriz sabir tasti yeter artik ulan yeter din kardesi ensar muhacir vs yeter lan yeter bi yere kadar bitdi bitdi sabir tahammul kalmadi nerde bu millet sesimizi duyuralim artik bedel odemeye ben hazirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ak27

Bunlar suriyeli deyil vatan haini vatan haini olmasa suriyede kalirlardi ozaman suriyeli denirdi.lan ben bunlarin taaaaaaaaa..neyse din kardesi imis lan dinden de sogutdunuz. Allah belasini versin boyle isin sictinizlan guzelim memleketin icini .bunalara sebeb olan vesile olanlarin emeklerine.okayim.cok sey yazarim da neyse. Sadece sunu diyorum bu hukumet bunlari gondermezsee biz gondermesini biliriz sabir tasti yeter artik ulan yeter din kardesi ensar muhacir vs yeter lan yeter bi yere kadar bitdi bitdi sabir tahammul kalmadi nerde bu millet sesimizi duyuralim artik bedel odemeye ben hazirim.

Halk, reüs ne deese doğuduğ vadu bü büldüğü diyor.

nereye ne gönderiyor? e-posta mı gönderiyorsunuz

şükredin, sizler esselatu vesselamın ümmetindensiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlardan alışveriş yapmayın bunları çalıştıranlardan da alışveriş yapmayın..Evet baktığınızda kötü bir şey gibi ama..Malesef devletimiz bunlara önlem almadığı için kendi kendimize önlem almalıyız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.