bunlarla iş yapmayın 3 kuruş için adam öldürür sonra elini kolunu sallaya sallaya gezerler devlet yok başta |
Suriyelilerin satis yapmada tacizi - Letgo (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Torres1903rahat olun bunlara verilen vatandaşlıklar zaten usulsüz hepsi yol alacak tabi tekrar şuanki hükümet seçilmezse bunlar geçici koruma altındaki insan statüsündeler ab ülkesi değil yani siyasi müttefik değil yani vatandaşlık kapsamında sayılamazlar bu yüzden vatandaşlıklar usulsüzdür şuan kontrol edip göç sürecinden itibaren devlet bütün vatandaşlıkları iptal edebilir.Bu süreçten önce bizim ülkemizde 10 bin suriye vatandaşlık almış yani bu süreçten itibaren verilen bütün vatandaşlıklar usulsüz olarak verildi.Birileri bu ülkede planlar yapıyor çok ortada birşey herşey çıkar meydana ama geç olmadan çözmek lazım bazı şeyleri
Zaten mülteci olarak girenlere verilen kimlikleri hangi kafayla verildi anlayamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TéquilaZaten mülteci olarak girenlere verilen kimlikleri hangi kafayla verildi anlayamıyorum.
Alıntıları Gösterzaten çoğu ülkede vatandaşlık prosedüründe değerlendirilmiyor bunlar mülteci bile olsa bizimkinde mülteci yani ab ile yaptığımız anlaşma kapsamında avrupa birliğinden gelenler bu sürece girebiliyor bunlar sığınmacı konumundalar yani kanunen bu kapsamda sayılamazlar şuan yapılan net bir şekilde kanunsuz yani her türlü bu vatandaşlıklar iptal edilebilir daha sonra kanunu bile değiştirseler usulsüzlük var ortada ama sorun sadece suriyeli değil ülke ciddi bir göç altında 20m ye ulaşan bir göç var ki buda ülke nüfusunun çeyreği ve sürekli artıyor normalde vize prosedürleri uygulanması gerekirken doğru düzgün işlenmiyor göçmen olanlarada ülkeye turist olarak gelsen bile vize almak zorundasın ne kadar uygulanıyor siz düşünün kaçak gelenleri saymıyorum bile onlar ayrı bir sorun bu kadar insanın habersiz bir şekilde ülkeye girebilme imkanı yok neye göre denetim yapıyor bunların ülkeye girme prosedürlerinde muamma ortaya birilerinin bunu kasti olarak yaptığı bir amacının olduğu çok ortada böyle bir şeyi hiç bir ülke kabul etmez edemez bu görünen bir milli sorundur her ülke için ortada bir amaç olduğu çok aşikardır bu kabul ediliyorsa.
-
3 kuruş azına satarım yine de bunlara satmam Alman gibi düşünün biraz, kısa zamanda bunları def edecek proje hazırlanmalı ve harekete geçilmeli, tabi bunu bu iktidar yapmaz.
-
Açın araştırın hergün ülkeye ne kadar kaçak yada resmi göçmen giriyor ülkenin geleceği nasıl bir tehlikede anlarsınız ülkenin başındaki bence en büyük sorun bu herşey hallolur ama bu sorunun hızlı bir şekilde çözüme kavuşması şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyaz eşya dükkanında tamir edip satıyorlar çok var bunlardan
-
Adamlar 5-10 -15 çocuk yapıyor. Habire. Devlet ztn destekli. Sokakta kalan yok. Bizim insanımız sokakta kalabilir. Merdiven altında yaşabilir ama suriyeliler yaşamasın aga. Onlar suriyeli. Onlar bir ayrıcalık!!! Bu ülkenin en büyük ayıbıdır. Suriyelileri almak. Zamanında söylediğimizde ne yapalım orda mı bırakalım onları diyenler düşünsün şimdi. Neler olacağını. Ben söylim bizler azınlık Suriyeliler çoğunluk olacak. Türkiye'nin başındakiler türk iktidar değil suriyeli iktidar bile gelebilir. Ama verin hala desteği.
-
Taciz deyince pandik atıyorlar falan sandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son fiyattır, pazarlık yapanın awk yaz.
-
Letgo kadar leş bir uygulama yok.
Tek tuşa basarak hazır mesaj göndermek nedir aga? Makineyle mi konuşuyoruz insanla mı belli eğil.
Gördükleri her ilan için "hala satılık mı" tuşuna basıyorlar.
İlanı koyalı 15 dakika olmuş, herif soruyor "hala satılık mı?"
Lan daha 15 dakika oldu, tabi ki hala satılık!
Bir ürün için 100 kişi "hala satılık mı" tuşuna basıyor,
hepsine "evet halen satılık" tuşuna basıyorum.
devamı yok.
Ürünü almaya niyeti olan yok yani, hem kendi vakitlerini, hem de sizin vaktinizi harcıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzhan/sıfırı 650 lira olan sağlam anfiyi ben 400e koyup 300e zor bela anlaştım. En fazla bir daha pazarlık ederiz 250ye anlaşırız diye düşünürken, buluşma planlandı taa gittim 2 kilometre yürüdüm elimde 10 kilo kocaman amfi ile, ne olsa iyi? bu amfi çin malıymış bilmem nerede 100 liraya bulmuş, bana 80 lira öneriyor.
O gün bu gündür pazarlık yoktur diye iki üç defa yazıyorum. Ama alanlar suriyeli değildi. Engel at geç kardeşim. Olur böyle kudurmuş insanlar.
bende 50 liralık tv yi adama götürmek için 50 liralık yakıt almıştım. amaç para değil yer açmaktı aslında. adamada üzülmüştüm gelemiyorum tv çok lazım çocuğuma falan demişti. gittim bekliyorum arıyorum açmıyor. en son kapattı telefonu. o gün sildim letgo denen varoş uygulamayı =)
-
bunun aynisini yasadim bende.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X