Şimdi Ara

Suriyeli sığınmacılar polise saldırdı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Suriyeli sığınmacılar polise saldırdı !

Ülkelerindeki iç karışıklıklardan kaçıp geldikleri Türkiye'de Kilis'teki konteyner kente barınan bazı Suriyelilerin kendilerine tahsis edilmeyen boş konteynerlere yerleştiği bilgisini alan polis, saat 16.00 sıralarında tahliye için çalışma başlattı.

Uyarılara rağmen konteynerleri boşaltmayan Suriyeliler, polislere taşla saldırdı. Atılan taşlardan 3 polis yaralandı, ekip otosu ve idari binada da hasar oluştu.

Polislerin yaralandıklarını telsizle anons etmesi üzerine konteyner kente çok sayıda polis ve jandarma sevk edildi.

Kilis Vali Yardımcısı Erkan Çapar ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, konteyner kente gelerek, yaşanan olaylarla ilgili görevlilerden bilgi aldı.

Gerginliğin sona ermesi için sık sık Arapça anonslar yapıldı. Müdahale için konteyner kentin girişinde yüzlerce polis ve jandarma hazır bekledi.

Kilis Vali Yardımcısı Erkan Çapar ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, tansiyonun düşmesinin ardından konteyner kente girdi.

Çapar ve Akpınar, bir süre Suriyelilerle görüşüp, olayların son bulması için ikna görüşmeleri yaptı. Suriyelilerin sözcüleriyle konuşan ikili, olayların son bulmasını sağladı.

Konteyner kent girişinde zırhlı araçlar eşliğinde güvenlik güçlerinin önlemi devam ederken, hasar tespit çalışmalarına da başlandı.

Atılan taşlarla hafif yaralanan 3 polis, Kilis Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

• biz size ekmek veriyoruz , siz polisimize saldırıyorsunuz ayıptır yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Mayıs 2012; 2:52:33 >
  • Diyecek çok şey varda neyse , yeri değil .
  • bunları esad'ın yanına koyacaksın bak nasıl adam oluyorlar
  • herbirini bu arkadaşla aynı konteynere bırakıcaksın

Suriyeli sığınmacılar polise saldırdı !
  • biber gazı sıkmışlar mı?
  • iyiye gidiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mülteci Avukatları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlara hiç bişey yapmazlar şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

bunlara hiç bişey yapmazlar şimdi.

onlar arap kardeşlerimiz canımız ciğerimiz.birşey yapmak müslümanlığa sığar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

onlar yapmış ama ?
  • Araplara neden yardım ediyorsak?Ahh ahh paralarımızla şunlara yardım yapıyorlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

nedir bu arap düşmanlığı .... sen araplardan ne kadar nefret ediyorsan avrupada senden o kadar nefret ediyor sen onlara hiç bişe yapmadığın halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 16 Mayıs 2012; 4:31:45 >
  • Ben olsam hepsini kovarım.Bir işe yaradıkları da yok.Yedikleri, içtiklerine karşılık bir işte çalıştırılsalar yine iyi ama boş boş oturuyorlar.Biz işsiz, evsiz kalsak devlet böyle bakmaz.Adamlar sırf zarar yahu.
  • Ah ah şunları sınır dışı ediceksin.Sonra suriye gibi gelmeye çalışırsa uyarı ateşi gene gelirse indirceksin

Hem yararlan hem laf et polise saldır.
  • beter olsun polis...
  • Ne kadar gereksiz insanlara kucak açıyor canım ülkem. Direkt sınır dışı etsinler, çözüm belli. Sen hayatının bir gram değerinin olmadığı yerden kurtulup gelip benim ülkeme sığınanacaksın, üstüne bir de benim ülkemde bana artistlik yapacaksın, olmadı.
  • Direk sınır dışı etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

beter olsun polis...

Doktor bu ne?
  • saldıranlar fenerliymiş beyler
  • Kaynak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.